Zwariowany Opublikowano 1 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2024 Wzór odwołania od Black-Listy Nick: Sid: Powód otrzymania BL: Opis sytuacji: Coś od siebie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 2 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2024 Nick: @PatrykZYouTube Sid: 135403 Powód otrzymania BL: odejście podczas akademi Opis sytuacji: nie wiedziałem jak obsługuje sie program i odszedłem Coś od siebie: Pozdrawiam @Zwariowanyi @Lotos_1972PL 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwariowany Opublikowano 2 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2024 10 minut temu, PatrykZYouTube napisał: Nick: @PatrykZYouTube Sid: 135403 Powód otrzymania BL: odejście podczas akademi Opis sytuacji: nie wiedziałem jak obsługuje sie program i odszedłem Coś od siebie: Pozdrawiam @Zwariowanyi @Lotos_1972PL Akceptuję, zdejmuje BL... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 2 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2024 Nick: Karol Sid: 108062 Powód otrzymania BL: nie odczekanie miesiąca po powrocid Opis sytuacji: Był yuma, i był okres gdzie ja sie nie czulem najlepiej, a wcześniej wymieniony stosował władzę totalitarną czy absolutyzm Coś od siebie: pdw pdw @Zwariowany miałem juz zdjętą apelke 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotos_1972PL Opublikowano 2 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2024 2 minuty temu, Karol. napisał: Nick: Karol Sid: 108062 Powód otrzymania BL: nie odczekanie miesiąca po powrocid Opis sytuacji: Był yuma, i był okres gdzie ja sie nie czulem najlepiej, a wcześniej wymieniony stosował władzę totalitarną czy absolutyzm Coś od siebie: pdw pdw @Zwariowany miałem juz zdjętą apelke Akceptuje Sciągam BL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHADOWEKKK Opublikowano 26 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2024 Nick: SHADOWEKKK. Sid: 110753 Powód otrzymania BL: Brak szacunku do wyższego rangą. (BMA) Opis sytuacji: Chciałbym przedstawić jak to wyglądało, otóż byłem dosyć długo w Radiu MultiFM, Ben był na zarządzie był całkiem git, odkąd odszedł z rangi i oddał Yuma, lub już nie pamiętam jakie jeszcze inne nicki miał dobrze jeszcze przez jakiś czas utrzymywaliśmy się w radiu i tak dalej, otóż zaczął mi wmawiać jakieś rzeczy które nie istnieją i zaczął mi dawać minusy o byle co i tak zaczęło się, że go zacząłem obrażać bo denerwował mnie dosyć długi czas odkąd był dyrektorem MultiFM i poczuwał się rangą i chciałbym powrócić do MultiFM, ale dopisek BMA sobie dodał, z powodu iż tak jak napisałem poczuwał się rangą i normalnie to raczej byłoby bez tego BMA, zaakceptujcie moje odwołanie bo chciałbym jeszcze sobie poprowadzic audycje dla graczy. Coś od siebie: Pozdrawiam dyrektora MultiFM Zwariowanego, fajny gość. 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwariowany Opublikowano 26 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2024 Z przykrością informuję iż BMA nie zostaje ściągnięte, Odrzucam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrKreha Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 Nick: eksibln Sid: 119673 Powód otrzymania BL: CBK na Discord Radia MultiFM Opis sytuacji: Przeklinałem na discordzie frakcji bo miałem jakieś odklejki, było to pół roku temu. Coś od siebie: Żałuję, że to zrobiłem, lecz mam nadzieję, że przeprosiny zostaną przyjęte. Od teraz będę kulturalny. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwariowany Opublikowano 21 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2024 23 godziny temu, Wari_ napisał: Nick: eksibln Sid: 119673 Powód otrzymania BL: CBK na Discord Radia MultiFM Opis sytuacji: Przeklinałem na discordzie frakcji bo miałem jakieś odklejki, było to pół roku temu. Coś od siebie: Żałuję, że to zrobiłem, lecz mam nadzieję, że przeprosiny zostaną przyjęte. Od teraz będę kulturalny. Akceptuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexor Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Nick:StiveX Sid: 143692 Powód otrzymania BL: Brak aktywności, oszustwo zarządu Opis sytuacji: nie wiedziałem że dostałem bl i napisałem rekrutację potem przyszedłem na spotkanie i Zwariowany i mówi że mam bl i dał mi bl bma z której się chce odwołać bo wiem że raz mogę się odwołać od bl BMA Coś od siebie: Pozdrawiam @Zwariowany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwariowany Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2025 2 godziny temu, StiveX napisał: Nick:StiveX Sid: 143692 Powód otrzymania BL: Brak aktywności, oszustwo zarządu Opis sytuacji: nie wiedziałem że dostałem bl i napisałem rekrutację potem przyszedłem na spotkanie i Zwariowany i mówi że mam bl i dał mi bl bma z której się chce odwołać bo wiem że raz mogę się odwołać od bl BMA Coś od siebie: Pozdrawiam @Zwariowany Witam, drogi użytkowniku, Masz rację, od BL BMA można się odwołać tylko i wyłącznie raz. W dniu dzisiejszym BL zostaje zdjęta, lecz pamiętaj iż jest to twoja ostatnia szansa w Radiu Serwerowym MultiFM. Pozdrawiam Ślicznie - Zwariowanyyy 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judzio Opublikowano 5 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2025 14 godzin temu, eazi_ napisał: Nick: eazi_ Sid: 105005 Powód otrzymania BL: CBK Opis sytuacji: Wyjaśnione z liderem na pv Coś od siebie: pozdrawiam Akceptuję. Zapraszam do napisania powrotu na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glc. Opublikowano 27 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2025 Nick: glc. Sid: 66150 Powód otrzymania BL: Złamanie umowy z głównym zarządem Opis sytuacji: Umówiłem sie z szanownym panem dyrektorem na dwodniowy okres podejscia do egzaminu lecz najebałem sie i nie byłem w stanie podejsc i tyle w temacie, kac mnie meczy do tej pory tak samo jak ból serca ze nie moge być w najjlepszym radiu serwerowym pod słońcem. Coś od siebie: Wybacz mi Nuke1 bede pokorny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuke1 Opublikowano 27 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2025 Teraz, glc. napisał: Nick: glc. Sid: 66150 Powód otrzymania BL: Złamanie umowy z głównym zarządem Opis sytuacji: Umówiłem sie z szanownym panem dyrektorem na dwodniowy okres podejscia do egzaminu lecz najebałem sie i nie byłem w stanie podejsc i tyle w temacie, kac mnie meczy do tej pory tak samo jak ból serca ze nie moge być w najjlepszym radiu serwerowym pod słońcem. Coś od siebie: Wybacz mi Nuke1 bede pokorny kac morderca nie ma serca ale ja mam, bądz pokorny. Akceptuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi