domino_489 Opublikowano 28 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Frakcja do której należysz : Tsa Nick : domino_489 Powód : Hotel z Frakcji Typ kary ( zawieszenia etc.) :Black Lista BMA Coś od siebie: Bardzo przepraszam za to żę robiłem hotel z frakcji ale nie wiedziałem już co mam robić i gdy już w tedy odeszłem z frakcji to już przestałem na jakiś czas grać na serwerze i dla tego odeszłem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 28 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Nie jesteś wpisany na blackliste GKF'U ani blackliste TSA więc nie rozumiem od czego apelujesz. Dogaduj się z liderami twojej frakcji, z mojej strony nie ma żadnych przeciwskazań. @szuneq @Apellovskyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 29 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 (edytowane) Witam, z tej strony Szef szuneq z Transport of San Andreas. Użytkownik @domino_489 posiadał takową Black Listę. Podjęliśmy decyzję że damy mu drugą szansę, więc jeśli chcesz dołączyć do Transport of San Andreas to zapraszamy do napisania podania. Link do rekrutacji. ~Pozdrawiam Edytowane 29 Listopada 2024 przez szuneq 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 29 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 Twój temat został rozpatrzony pozywtynie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi