nacxx Opublikowano 26 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2024 Twój nick na serwerze: nacix Nick pracownika na serwerze: JanekJKOZE Opis sytuacji: Chciałem zatrzymać go do kontroli drogowej z powodu przekroczenia prędkości w terenie zabudowanym. Janek nie zatrzymał się i tłumaczył się tym że jedzie po klientów. Zatrzymał się dopiero wtedy kiedy odwiózł pasażerów na miejscie docelwe co już jak dla nas jest traktowe jako ucieczka przed SAPD (złamanie regulaminu w dziale "ogólny" podpunkt 9 i "zakazy" punkt 2. Funkcjonariusz Kryser był przy całej tej sytuacji Dowody w postaci ss'ów/nagranie(Koledzy nie są dowodami): https://streamable.com/d8qm5d Coś od siebie: mam nadzieję że zarząd wyciągnie jakieś konsekwencje w stronę Janka 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek. Opublikowano 26 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2024 (edytowane) Kolego miałem wezwanie i chciałem je wykonać, bo byłem sam na TSA i powiedziałem, że tylko ich wysadzę zrobimy RP wiec z wami to się dogadać nie da. Daj może z dźwiękiem film Edytowane 26 Grudnia 2024 przez Janek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 26 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2024 (edytowane) Godzinę temu, Janek. napisał: Kolego miałem wezwanie i chciałem je wykonać, bo byłem sam na TSA i powiedziałem, że tylko ich wysadzę zrobimy RP wiec z wami to się dogadać nie da. Daj może z dźwiękiem film Od kiedy możesz uciekać przed sapd pod pretekst "mam klienta"? Edytowane 26 Grudnia 2024 przez nacxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek. Opublikowano 26 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2024 47 minut temu, nacxx napisał: Od kiedy możesz uciekać przed sapd pod pretekst "mam klienta"? Chciałem ich tylko odstawić i wykonać RP rozumiesz kurwa czy nie za bardzo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 26 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2024 Pracownik zostanie ukarany za złamanie regulaminu. #1 9. Członek frakcji ma kategoryczny zakaz włączania się w pościgi oraz ucieczki z frakcją SAPD podczas czynnej służby. #5 2. Członek frakcji ma obowiązek stosować się do ograniczników zapisanych na kanale ⏳┃ograniczniki. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi