Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]Skagra na janek

nacxx
 Udostępnij

Wiadomość dodana przez szuneq,

Skarga zaakceptowana!

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick na serwerze: nacix 

Nick pracownika na serwerze: JanekJKOZE

Opis sytuacji: Chciałem zatrzymać go do kontroli drogowej z powodu przekroczenia prędkości w terenie zabudowanym. Janek nie zatrzymał się i tłumaczył się tym że jedzie po klientów. Zatrzymał się dopiero wtedy kiedy odwiózł pasażerów na miejscie docelwe co już jak dla nas jest traktowe jako ucieczka przed SAPD (złamanie regulaminu w dziale "ogólny" podpunkt 9 i "zakazy" punkt 2. 

Funkcjonariusz Kryser był przy całej tej sytuacji 

Dowody w postaci ss'ów/nagranie(Koledzy nie są dowodami): https://streamable.com/d8qm5d

Coś od siebie: mam nadzieję że zarząd wyciągnie jakieś konsekwencje w stronę Janka 

• Like 2
  • Haha 3

Godzinę temu, Janek. napisał:

Kolego miałem wezwanie i chciałem je wykonać, bo byłem sam na TSA i powiedziałem, że tylko ich wysadzę zrobimy RP wiec z wami to się dogadać nie da. Daj może z dźwiękiem film

Od kiedy możesz uciekać przed sapd pod pretekst "mam klienta"?

Edytowane przez nacxx

• szuneq zmienił(a) tytuł na [Zaakceptowane]Skagra na janek
  • szuneq zablokował(a) ten temat

Pracownik zostanie ukarany za złamanie regulaminu.

#1 9. 
Członek frakcji ma kategoryczny zakaz włączania się w pościgi oraz ucieczki z frakcją SAPD podczas czynnej służby.
#5 2. Członek frakcji ma obowiązek stosować się do ograniczników zapisanych na kanale ⏳┃ograniczniki.

Skarga2.thumb.png.bf6dc1ceb6c09f9d9b589412f81eea94.png

• Like 1
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.