Wilgotny Opublikowano 6 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2025 (edytowane) KomodTwój Nick: Sivek Nick pracownika, na którego jest skarga: Kubson169 Powód skargi: odawlanie na duty, polecałbym coś z tym zrobić bo widzę ze to nie jest pierwsza taka sytuacja Data i godzina zdarzenia: 06.02.2025/15:12 Dowody [ koledzy nie są dowodami ]: https://imgur.com/a/ZklvNKx Edytowane 20 Lutego 2025 przez Patryx66321x 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeq Opublikowano 6 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2025 @Kubson169 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson169 Opublikowano 6 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2025 Skarga bez sensowna do odrzucenia kolego nie zdarzyłeś nagrać jak odwalałeś więc zdania dalej nie mam xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilgotny Opublikowano 7 Lutego 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2025 (edytowane) Powód oddania auta jest taki że utrudniałem frakcji a prawda jest taka ze pod kasynem zwykłego członka serwera przejeżdżałem, wiec nie wiem w jaki sposób utrudniałem tobie lub innej frakcji pracę, sam wiesz jaka jest prawda, jakbym miał coś na sumieniu to nawet nie chciałoby mi się pisać tej skargi. Tak jak napisałem, po innych skargach widać ze ty lubisz takie rzeczy robić. pozdrawiam Edytowane 7 Lutego 2025 przez Wilgotny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson169 Opublikowano 8 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2025 (edytowane) Piszesz ta skargę bo cię boli że cię odcholowałem gracz kazał mi ciebie zabrać bo odwalałeś przy tym blokując mi przejazd więc nie widziałem żadnych przeciwwskazań żeby cię zabrać naucz się zachowywać i tolerować innych bo takim zachowaniem daleko nie zajdziesz Edytowane 8 Lutego 2025 przez Kubson169 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilgotny Opublikowano 10 Lutego 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2025 nie chce mi sie isc z toba w przepychanki słowne powiedzialem jak bylo z mojej strony koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryx66321x Opublikowano 20 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2025 Odrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi