PatrykRolnikYouTube Opublikowano 22 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2025 (edytowane) Nick: PatrykZYouTube SID: 135403 Ranga posiadana we frakcji: Zastępca Dyrektora Powód: Wypalenie, brak chęci wchodzenia na duty. @sqober - Dzięki za przyjęcie mnie do akademii a także za danie mi szansy w zarządzie tego pięknego biznesu. @Aleks_ - Dzięki za to że mnie nauczyłeś co i jak się robi, dzięki za wspólne duty. Dzięki za wszystko. Trzymajta SIĘ! @Straw_pl - Prowadź jak najlepiej ten biznes Bratku. @HeGzio - Gormitini pilnuj tam bardzo dobrze akademii, Trzymaj się tam na szkoleniowcu! @wetix - Ty też trzymaj się tam na szkoleniowcu! Edytowane 22 Lutego 2025 przez PatrykZYouTube 9 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al3ks Opublikowano 23 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2025 Trzymaj się, dzięki za ponad rok służby 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymekSzefuu Opublikowano 23 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2025 Pozdro Patyk. Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek. Opublikowano 23 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2025 Trzymaj się ursus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wikipedia Opublikowano 23 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2025 Zetor trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 23 Lutego 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2025 13 minut temu, Janekkox napisał: Trzymaj się ursus Trzymaj sie Infernus:) 5 minut temu, Wikipedia napisał: Zetor trzymaj się Trzymaj się taksówko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 24 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2025 Elko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 24 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2025 Twój temat został rozpatrzony pozywtynie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi