Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]Skarga na Lidera S.A Medical Center

DonGrasso
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Frakcja do której należy oskarżony : San Andreas Medical Center

Nick osoby oskarżonej : @Riko_FR

Powód : W skrócie, osoba która była w przedziale styczeń-marzec w frakcji Tansport of San Andreas, powróciła do frakcji w/w Lidera. Zabawnym faktem jest to że koleżanka @Wikipedia po powrocie znajduje się na stopniu zastępczym Lidera (Hospital Deputy Manager) mimo iż nie prowadziła funkcji zarządowych od stycznia. Według Lidera, zostało wykonane GŁOSOWANIE kto zostanie jego zastępcą co jest czynem karygodnym, ponieważ jak to jest możliwe aby osoba która powraca, miała prowadzić całą frakcję w zastępstwie gdy nigdy ich nie pełnila oraz dopiero co powróciła?. Dodam oczywiście że zabawną informacją jest to że w/w Lider posiada skłonności do faworyzacji kobiet we frakcji. Czemu tak uważam? Ponieważ podczas jego poprzedniej kadencji, jedna pracowniczka, która czynnie działała na szkode frakcji, nie otrzymywała kar frakcyjnych, w zamian awansowała co tydzień. W tym wypadku również tutaj koleżanka zrobiła telemarka 102 metry z powrotu na V-Lidera. Osobiście uważam że na taką posadę powinna zostać wybrana osoba która:
- Znajduje się w zarządzie frakcji i posiada jakąkolwiek kompetencje do zarządzania poszczególnymi rzeczami

- Na to przede wszystkim zasłużyła poprzez swoje działania dla frakcji
- Odbyła pewien staż frakcyjny który na to przyzwala
Brzmi to okropnie zabawnie, wygląda obrzydliwie na tle całej frakcji jak i chłopaków którzy siedzą w zarządzie czy też członków którzy naprawde chcieliby cokolwiek w tej frakcji osiągnąć.
Brakuje osób które mogłyby Cię zastąpić? Od tego masz zarząd ptysiu malinowy i wybierasz jedną osobę z zarządu która będzie w pełni przejmować Twoje obowiązki na czas Twojej nieobecności. 
Zastąpienie Xenona? W jakim wypadku, wiedzą czy tym że potrzebujesz misiaku dziewczyne blisko siebie za wszelki koszt.

Dodatkową rzeczą jest to że w/w Lider nie prowadzi na forum ogłoszeń, nie ma jasnych informacji o tym jak wygłada z zewnątrz awansowanie graczy w strukturach. Brak informacji o awansowaniu koleżanki na wysoki stopień przede wszystkim 😄

Dowody : https://imgur.com/a/XPuVrK0
https://imgur.com/a/orkgvvl

Oczekiwania : Zdegradowanie osoby powracającej do frakcji na stopień który powinien przysługiwać, no chyba że podczas odejścia, dwu miesięcznej przerwy oraz powrotu dostaje się awans na V-Lidera przez głosowanie to przepraszam bardzo i prosze odrzucić.
Pozdrawiam wraz z drużyną WDP, miłego wieczoru oraz dnia życzę czytającym.

• Like 9
  • Dzięki 1
  • Smutny 1

Teraz, Wikipedia napisał:

Ale awans z vlidera nie był poprzez głosowanie a jestem tylko w zastępstwie za xenon 

No wybacz, czytać potrafie i widzę co napisał Lider. Nawet jeśli to Xenona nie ma w składzie frakcji lecz jesteś ty. Dodatkowo Sowa oraz Patryk znajdują się dłużej we frakcji od Ciebie więc to oni są w pierwszej kolejności a jakby tego było mało - nie trzeba awansować kogoś na V-Lidera aby ta osoba zastępowała Lidera a wystarczy jej powierzyć obowiązki w trakcie dłuższej nieobecności. 

• Like 3

5 minut temu, DonGrasso napisał:

No wybacz, czytać potrafie i widzę co napisał Lider. Nawet jeśli to Xenona nie ma w składzie frakcji lecz jesteś ty. Dodatkowo Sowa oraz Patryk znajdują się dłużej we frakcji od Ciebie więc to oni są w pierwszej kolejności a jakby tego było mało - nie trzeba awansować kogoś na V-Lidera aby ta osoba zastępowała Lidera a wystarczy jej powierzyć obowiązki w trakcie dłuższej nieobecności. 

Sowa totalnie zerowa aktywność to dlaczego miałby tutaj go wziąć ? Poza tym co do Patryka poczekajmy na wypowiedzenie się Patryka 

• Haha 1

Wiem, że to troche nie na team, ale  TSA było podbnie, zamiast utrzymać jakikolwiek  poziom podczas jazdy, Wikipedia skaracała, skakała i nawet nie starała się utrzymać jakiegokolwiek poziomu. Wydaje mi się, że nowy gracz będzie patrzył na poziom jazdy czy obsługi klienta. 

Edytowane przez Ananaseq
  • Like 1

Ja tylko wspomnę że to nie was tyczy się skarga.

15 minut temu, KaczoreK_65 napisał:

Popieram nie wiem z kąd informacja, że członkom frakcji nie podoba się awans: @Wikipedia.  

Kto powiedział że wam się nie podoba? Poćwicz nad czytaniem ze zrozumieniem oraz nad ortografią. Za dużo komputera słodziaku.
Również wspomnę że nie należe do San Andreas Police Department od połowy roku 2024.

Dodam jeszcze tylko takiego screena, osoba wybrana na zastępce: https://imgur.com/a/11EkxoG

Przedział od odejścia z SAMC do dołączenia z powrotem.

Edytowane przez DonGrasso
  • Like 1

Powiem jedno wszystkim, którzy wypowiadają się pod tym tematem. Odpuśćcie sobie zbędne komentarze i niech wypowiadają się pod skargą tylko osoby z nią bezpośrednio związane, żeby to wszystko miało ręce i nogi. Jeśli chcecie żeby skarga była dobrze i sensownie rozpatrzona to wypowiadajcie się zwięźle i na temat aby nie robić spam'u w wątku, pozdrawiam.

• Like 2
  • Haha 1

Witam, Senior Medical Advisor I  [007] PatrykZYouTube - San Andreas Medical Center. Również chciałbym się wypowiedzieć w tej skardze a mianowicie tak: @Wikipedia nie dostała V-Lidera poprzez głosowanie lecz została ona powołana na owe stanowisko w zastępstwie za @Retarded Ape dlatego że jest on nie aktywny od miesiąca z znanych nam przyczyn. A dlaczego ja nie zostałem wybrany na to stanowisko?  Dlatego że ja popełniłem ok. tydzień temu błąd który nie spodobał się obecnemu Liderowi a dla czego sowa nie został wybrany na owe stanowisko? Już wam mówię a mianowicie sowa od dołączenia do Frakcji jest nie aktywny jedynie wbił 2/3 razy na duty od razu po powrocie i to jest tylko tyle. A o faworyzowaniu kobiet to nie wiem nic dlatego że nie grałem w tamtych czasach, a z ogłoszeniami jest tak że tylko riko je wstawia. 

Pozdrawiam serdecznie!

Teraz, PatrykZYouTube napisał:

Witam, Senior Medical Advisor I  [007] PatrykZYouTube - San Andreas Medical Center. Również chciałbym się wypowiedzieć w tej skardze a mianowicie tak: @Wikipedia nie dostała V-Lidera poprzez głosowanie lecz została ona powołana na owe stanowisko w zastępstwie za @Retarded Ape dlatego że jest on nie aktywny od miesiąca z znanych nam przyczyn. A dlaczego ja nie zostałem wybrany na to stanowisko?  Dlatego że ja popełniłem ok. tydzień temu błąd który nie spodobał się obecnemu Liderowi a dla czego sowa nie został wybrany na owe stanowisko? Już wam mówię a mianowicie sowa od dołączenia do Frakcji jest nie aktywny jedynie wbił 2/3 razy na duty od razu po powrocie i to jest tylko tyle. A o faworyzowaniu kobiet to nie wiem nic dlatego że nie grałem w tamtych czasach, a z ogłoszeniami jest tak że tylko riko je wstawia. 

Pozdrawiam serdecznie!

Mało istotne, w skardze jest wzmianka odnośnie tego jak powinno działać takowe „zastępstwo”. Natomiast gdy frakcja ma jednego v-lidera nieaktywnego, może nadal funkcjonować bez problemu i nie trzeba szukać zastępstwa w ludziach którzy powracają z niższego zarządu i od razu lądują tam. Wiążąc koniec z końcem, ona zostanie na tym v-liderze i będzie przypisane „Zasługi dla frakcji” po czym gdy odejdzie to przy następnym powrocie ma za darmo v-lidera na którego nie zasłużyła bo jej nie było w tej frakcji. Kumasz czy nie?

• Like 1

Terve!

Zacznijmy od stażu pracownika @Wikipedia we frakcji. Do dnia 11.02.2024, czyli na dziś, ma już ponad rok doświadczenia.

21.07.2025 – @Wikipedia zostaje powołana na szkoleniowca.
17.11.2024 – w wyniku demokratycznego głosowania wszystkich członków frakcji zostaje powołana do zarządu, co każdy może potwierdzić.
06.01.2025 – opuszcza frakcję.
02.03.2025 – wraca do frakcji po 56 dniach nieobecności.
Warto zaznaczyć, że pod koniec stycznia oraz przez cały luty frakcja była praktycznie nieaktywna z powodu braku czasu zarówno mojego, jak i Xenona, co wynikało ze spraw prywatnych. Nie dziwię się więc, że część osób postanowiła odejść. Po moim powrocie z urlopu kilka osób, w tym @PatrykZYouTube oraz @Wikipedia, złożyło podania o powrót w podobnym odstępie czasowym. Ze względu na ich wcześniejsze doświadczenie na swoich stanowiskach zdecydowaliśmy się przywrócić ich na dawne funkcje, ponieważ ich przerwa we frakcji nie była długa.

10.03.2025 – powołałem @Wikipedia na stanowisko V-lidera na czas nieobecności @Retarded Ape, ponieważ uznałem ją za osobę kompetentną i odpowiednią do pełnienia tej roli z kilku powodów.

Kolesiostwa polecam poszukać w jakiś innych miejscach, tam gdzie faktycznie jest. 

Mukavaa päivää  🙂

5 minut temu, DonGrasso napisał:

Mało istotne, w skardze jest wzmianka odnośnie tego jak powinno działać takowe „zastępstwo”. Natomiast gdy frakcja ma jednego v-lidera nieaktywnego, może nadal funkcjonować bez problemu i nie trzeba szukać zastępstwa w ludziach którzy powracają z niższego zarządu i od razu lądują tam. Wiążąc koniec z końcem, ona zostanie na tym v-liderze i będzie przypisane „Zasługi dla frakcji” po czym gdy odejdzie to przy następnym powrocie ma za darmo v-lidera na którego nie zasłużyła bo jej nie było w tej frakcji. Kumasz czy nie?

Ma szanse się wykazać, ale ok przecież lepiej trzymać stołki zapomniałem. 

• Haha 1

9 minut temu, DonGrasso napisał:

Kumam

Po dogłębnej analizie powyższego tematu można wysunąć parę wniosków:

- Stanem faktycznym jest, że nie trzeba podnosić osoby do instancji V-Lidera aby powierzyć jej obowiązki poprzednika. 

- Co najmniej dziwnym posunięciem jest przywrócenie osoby z niższego stopnia zarządowego do funkcji vlidera po powrocie.

- Frakcja SAMC w ostatnich dniach coś tam zaczyna raczkować.

- Działania lidera są dosyć kontrowersyjne i na pewno wymagają przejrzenia jego działań w ostatnim i przyszłym czasie.

- Atmosfera we frakcji jest na ten moment spójna, nie dochodzą do mnie żadne wieści o problemach

Skracając do klasyka:

Jedną ręką ulica, drugą czerwony dywan.
Myślę, że właśnie tak można opisać sytuację obecnego lidera gdyby tylko czerwony dywan podmienić na jakąś drogę ze słomy do stodoły. 

@WikipediaWraca na stopień na którym została przyjęta po powrocie. Nie potrzebuje rangi vlidera aby pełnić jego kompetencje w szczególności, gdy jest na ZASTĘPSTWIE. 
@Riko_FRPrzemyśl, czy na pewno chcesz prowadzić frakcję. Powoli zaczyna raczkować więc widzę światełko w tunelu.

• Like 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.