Skocz do zawartości

[Odrzucam]Skarga na Lidera SAMC oraz zarząd SAMC

Al3ks
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Frakcja do której należy oskarżony : SAMC

Nick osoby oskarżonej : @PatrykZYouTube @Riko_FR

Powód : Tworzenie negatywnych emocji wobec innych członków serwera oraz frakcji. Nie wykonywanie poleceń GKF. Zwalanie na pracownika winy. Szerzenie nieodpowiednich zachowań. 

Dowody :
- 1. Tu sytuacja, dlaczego przegoniłem SAPD na poborze  https://medal.tv/pl/games/gta-sa/clips/jUpKncc7fOyXmqvM1?invite=cr-MSxkTUUsMjUxNTEyMzc2
- https://imgur.com/a/064i6Ej

- Bl @StiveX to nie błąd! A na dodatek zganianie winy na pracownika!?
https://imgur.com/a/ZTSIQvU

Oczekiwania: Wydalenie z posady lidera SAMC

Edytowane przez Aleks_
Aktualizacja dowodów - 19.03
  • Like 4
  • Haha 5

49 minut temu, Aleks_ napisał:

Frakcja do której należy oskarżony : SAMC

Nick osoby oskarżonej : @PatrykZYouTube @Riko_FR

Powód : Tworzenie negatywnych emocji wobec innych członków serwera oraz frakcji. Nie wykonywanie poleceń GKF. Zwalanie na pracownika winy. Szerzenie nieodpowiednich zachowań. 

Dowody :
- 1. Tu sytuacja, dlaczego przegoniłem SAPD na poborze  https://medal.tv/pl/games/gta-sa/clips/jUpKncc7fOyXmqvM1?invite=cr-MSxkTUUsMjUxNTEyMzc2
- https://imgur.com/a/064i6Ej

Oczekiwania: Wydalenie z posady lidera SAMC

Dodam tak od siebie, iż w SAMC minusa da się usunąć tylko przez wykupienie go. 

Nikt ci nie kazał przeganiać żadnej frakcji, było postanowienie o tym że SAFD zabezpieczy teren, i zostało to po zaistniałym incydencie wyjaśnione z GKF i z frakcją SAPD. Wysyłanie rzeczy które ktoś pisze na prywatnych czatach i które nie są dostępne dla szerszej publiczności nie ma żadnego związku. 

• Like 2

6 godzin temu, Riko_FR napisał:

Nikt ci nie kazał przeganiać żadnej frakcji, było postanowienie o tym że SAFD zabezpieczy teren, i zostało to po zaistniałym incydencie wyjaśnione z GKF i z frakcją SAPD. Wysyłanie rzeczy które ktoś pisze na prywatnych czatach i które nie są dostępne dla szerszej publiczności nie ma żadnego związku. 

1. Prywatne chaty do których ma dostęp każdy pracownik to raz.

2. Nie wyzywaj sapd oni mają ostatni przyjachać

• Like 2

31 minut temu, Aleks_ napisał:

1. Prywatne chaty do których ma dostęp każdy pracownik to raz.

2. Nie wyzywaj sapd oni mają ostatni przyjachać

1. Nie, nie ma do niego dostępu każdy pracownik tylko wybrany. 

2. Przecież ja tego nie powiedziałem, na tym nagraniu słychać jedynie że mówię słucham i wezwij SAFD. 

Edytowane przez Riko_FR
  • Like 2

3 minuty temu, Wnuczek22 napisał:

Po ss z imgura średnio rozumiem zachowanie lidera, wyzywa osoby piszące skargi że są nikim. Mordeczko kochana to jest tylko gra jeśli sam posiadasz wykształcenie wyższe, gratuluję. Nie jest to jednak powód to kwestionowania zdania innych którzy nie widzą cię w roli lidera w dalszym ciągu. 
tak samo nie rozumiem dlaczego Wikipedia nie została zdegradowana z stopnia vlidera jeśli było to polecenie gkf. Wydaje mi się że lider posiada już okres w którym nie może popełnić żadnego błędu jednak dalej z tego co widzę po skargach jest ich pełno 

ja od siebie pozdrawiam gkf bo ilość skarg na lidera samc w ostatnim czasie to jedno wielkie XD

#proszeniechgrasieskonczy

pozdrawiam 😛

Ale Bartek zrozum też mnie, tych skarg jest tyle że mam prawo się zdenerwować i napisać kilka słów w nerwach, w żaden sposób nie prowokuję do nagonki na inną frakcje i osób które piszą skargi. Masz rację ze skarg jest dużo ale cały czas te skargi są nie na brak moich kompetencji tylko z chęcią zemsty, fakt skarga twoja i grasso była faktycznie na sprawy które zawaliłem. Jeśli chodzi o sprawę z Wikipedią to została ona na swoim stanowisku z powodu że xenon nie wróci na swoją rangę jak skończy urlop tylko zostanie zdegradowany na zarząd o czym poinformowałem GKF. Jeśli GKF uzna że Wikipedia nie powinna być na tym stanowisku to zostanie zdegradowana. 

• Like 3

Godzinę temu, Riko_FR napisał:

Ale Bartek zrozum też mnie, tych skarg jest tyle że mam prawo się zdenerwować i napisać kilka słów w nerwach, w żaden sposób nie prowokuję do nagonki na inną frakcje i osób które piszą skargi. Masz rację ze skarg jest dużo ale cały czas te skargi są nie na brak moich kompetencji tylko z chęcią zemsty, fakt skarga twoja i grasso była faktycznie na sprawy które zawaliłem. Jeśli chodzi o sprawę z Wikipedią to została ona na swoim stanowisku z powodu że xenon nie wróci na swoją rangę jak skończy urlop tylko zostanie zdegradowany na zarząd o czym poinformowałem GKF. Jeśli GKF uzna że Wikipedia nie powinna być na tym stanowisku to zostanie zdegradowana. 

Tych skarg by nie było gdybyś dobrze umiał zarządzać frakcją a także nie faworyzował ludzi 

• Like 1

10 godzin temu, Riko_FR napisał:

Odniose sie do tego, poniewaz to mnie szanownym medyk wyrzucil z pobrania krwi. Poszedlem z tym do Barego, porozmawialismy z riko i z szanowym medykiem i mialo sie to nie powtozyc. ( wiem jest to ujete w wiadomosci od rika ) Wczoraj byla sonda uliczna organizowana przez san news, zostalem zaproszony i poproszony o zabzepieczenie terenu, a Aleks powiedzial:

- Nikt cie tu nie zapraszam wiec wyjzzd mi stad. Czy jakos tak

Powiedzialem mu, ze zostalem poproszony a on dalej z ryjem. 

Smieszne to jest, ze osoba pisze skarge na kogos, a tak czy siak odwala gowno. 

Oczywiscie nikogo strony nie bronie, tylko mowie jak bylo i co bylo.

Edytowane przez xeinex
  • Like 4

25 minut temu, xeinex napisał:

Odniose sie do tego, poniewaz to mnie szanownym medyk wyrzucil z pobrania krwi. Poszedlem z tym do Barego, porozmawialismy z riko i z szanowym medykiem i mialo sie to nie powtozyc. ( wiem jest to ujete w wiadomosci od rika ) Wczoraj byla sonda uliczna organizowana przez san news, zostalem zaproszony i poproszony o zabzepieczenie terenu, a Aleks powiedzial:

- Nikt cie tu nie zapraszam wiec wyjzzd mi stad. Czy jakos tak

Powiedzialem mu, ze zostalem poproszony a on dalej z ryjem. 

Smieszne to jest, ze osoba pisze skarge na kogos, a tak czy siak odwala gowno. 

Oczywiscie nikogo strony nie bronie, tylko mowie jak bylo i co bylo.

Prosiłem o zgłaszanie wszystkich sytuacji które są w jakiś sposób negatywne w waszą stronę i dalej proszę o ich zgłaszanie, pracownicy po sytuacji z poborem krwi zostali poinformowani  i zostało powiedziane że wszelka negacja z ich strony w waszą stronę będzie egzekwowana. 

Fajnie się czyta, prostując tylko dla was wszystkich tutaj.

Odnośnie zabezpieczeń eventów, frakcyjnych spraw itd - Wola osoby prowadzącej kto będzie zabezpieczać.

Odnośnie zabezpieczeń wypadków itp. - SAPD>SARA>SAFD>SAMC. 

Pozdrawiam.

• Like 1

Hej, sprawy które przytoczyłeś nie są niczym co powinno budzić kontrowersję, przynajmniej w stopniu prowadzenia frakcji. Event pobierania krwi organizowany przez Medical Center jest ICH eventem co za tym idzie stanowią oni władzę wykonawczą nad nim. 

2. Nie moją sprawą jest ingerowanie w stosunki między graczami, natomiast zachowanie niezawisłości w swoim dziale. @Riko_FRnie jest urzędnikiem publicznym, żeby uważać na swoje słowa. Tłumacząc na młodzieżowy może "jebać" kogo chce, do momentu aż administracja mu na to pozwala. Jest liderem frakcji na serwerze prywatnym, więc odpowiada przed ownerem, który wyznacza limit dobrego smaku. Nie widzę najmniejszego powodu dlaczego skarga miałaby zostać zaakceptowana, gdyż w stanie FAKTYCZNYM do błędu komunikacyjnego doszło 03/03 br. A screen zamieszony w skardze jest 2 dni później. 

• Like 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.