Patryx66321x Opublikowano 23 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2025 Witajcie, drodzy gracze! Z radością ogłaszamy, że w dniu dzisiejszym Frakcja San Andreas Road Assistance otwiera rekrutację do swojej akademii! Jeśli zawsze chcieliście pracować w tej frakcji i brać udział w fajnych akcjach, teraz macie świetną okazję, żeby to spełnić! Aby zostać częścią naszej ekipy, należy spełnić kilka podstawowych wymagań oraz wypełnić odpowiedni formularz rekrutacyjny. Jeśli uważacie, że jesteście gotowi na wyzwania, jakie stawia przed wami ta frakcja, to nie zwlekajcie i zgłoście się do nas! Szczegóły dotyczące wymagań i formularza znajdziecie poniżej. Liczymy na Wasze zgłoszenia i nie możemy się doczekać, by powitać Was w naszych szeregach! Powodzenia! WYMAGANIA - Sprawny mikrofon oraz słuchawki. - Działający komunikator Discord oraz TeamSpeak3. - Znajomość regulaminu frakcyjnego oraz Głównej Komisji Frakcyjnej. - Wysoki poziom kultury. - Dojrzałość emocjonalna. - Chęci oraz wytrwałość. WZÓR Imię: Nick: Login: SID: Wiek: Ilość przegranych godzin na serwerze : Znajomość RP (0/10) : Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? : Coś o sobie: Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Coś od siebie: 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volf_scot Opublikowano 23 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2025 (edytowane) Imię:Wiktor Nick:Volf_scot Login:Volf_scot SID:140004 Wiek:17 Ilość przegranych godzin na serwerze :372 Znajomość RP (0/10) :5 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) :Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) :Tak Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? :od 8 do 10 godzin Coś o sobie: Mam na imię Wiktor mam 17lat gram dziennie po 6 godzin dziennie staram się ulepszać swoje umiejętności rp i chce dołonczyć do Frakcji SARA. Żeby je bardziej ulepszać umiejętności w odgrywaniu rp. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Chce zostać dobrym pracownikiem I chciałbym zostać dobrym pracownikiem I awansować na większe stopnie Coś od siebie: Czekam na odpowiedź Edytowane 25 Marca 2025 przez Volf_scot 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrgh. Opublikowano 24 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2025 14 godzin temu, Patryx66321x napisał: Imię: Wojtek Nick: dzambodzet Login: wojjtek1233 SID: 83392 Wiek: 16 Ilość przegranych godzin na serwerze : 1220 Znajomość RP (0/10) : 7/10 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : tak Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : tak Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? : mysle ze tak z 1.30h dziennie, czyli okolo 9h tygodniowo Coś o sobie: Jestem Wojtek mam 16 lat na codzien chodze do szkoly zawodowej, gram na multi, jeżdżę na motorku jak jest ładna pogoda Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : wybieram akurat frakcje SARA z bardzo prostego powodu, frakcja ta jest według mnie bardzo ciekawa, można pojeździć pomarańczową lawetą, holować auta brać udział w akcjach RP oraz wiele innych rzeczy, jest to też jedna z dwóch frakcji w których nie bylem na serwerze i uważam ze moze byc to bardzo fajna przygoda. Coś od siebie: pozdro 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelasiaxD Opublikowano 24 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2025 Imię: Kacper Nick:PelasiaxD Login:PelasiaxD SID:84484 Wiek:19 Ilość przegranych godzin na serwerze :136 H Znajomość RP (0/10) : 8 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) :Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) :Tak Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? : 15h Coś o sobie: Jestem Kacper wróciłem sobie na multi po 4 latach bo już miałem dość FiveM ,na co dzień pracuję u siebie składam silniki do starych bmw od n20 aż po m57 Dlaczego akurat S.A Road Assistance? :Fajna praca , na ten moment ciężko znaleźć lepszą pracę a nie dość że to będzie coś nowego to jeszcze przy okazji dobry uczynek oddawać graczom ich samochody. Coś od siebie: Pozdrowionka , w razie problemów z silnikami w bmw można się odzywać zawsze pomogę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibsztyl Opublikowano 25 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2025 Imię: Dawid Nick: Gibsztyl* Login: Gibsztyl* SID: 142417 Wiek: 21 Ilość przegranych godzin na serwerze : 20h caly czas rosnie takze spokojnie to nie problem na wczesniejszych edycjach multi gralem duzo Znajomość RP (0/10) : 10 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : Tak Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? : Zalezy od tygodnia jak uklada mi sie praca irl Coś o sobie: Myślę, że jestem odpowiedzialną osobą. Dużo osób stawia na mnie, bo wiedzą że można na mnie polegać. Często też zdarza mi się tak, że gdy coś trzeba zrobić co wymaga powagi, to ja to wykonuje, bo potrafię zachować powagę do miejsca i sytuacji w jakiej się znajduję. Dążę do wybranego mi celu, jestem szczery i nienawidzę jak ktoś kłamie lub plotkuje za plecami, czasem zdarzy mi się skłamać lecz w dobrych intencjach. Denerwuje mnie czasem to, jak ktoś jest mało samodzielny. Ortografie trzymam na wysokim poziomie. Interesują mnie takowe frakcje jaka jest wlasnie między innymi pomoc drogowa,moje zainteresowanie to Piłka Nożna i Informatyka. Jestem towarzyski , lubię spędzać czas z przyjaciółmi. Gram także w inne gry, lecz najbardziej skupiam się na MTA. Szczególnie podchodzę do spraw sentymentalnych, gdyż życie mnie tak nauczyło. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Ponieważ byłem nie raz już na takim stanowisku wiec mam doświadczenie. Jestem bardzo cierpliwą osoba która umie się słuchać wyższych rang. Moim zdaniem tak jak mowie potrafie dużo dziennie siedzec na kompie. Bardzo byłoby fajnie mi na owej frakcji ponieważ kiedy siedzę w lawecie czuje się jak u siebie w domu. Bardzo podoba mi się odgrywanie role play jestem przyzwyczajony do tego jeszcze z SAMPA oraz fivem. Dodam jeszcze że mapę San Andreas znam w małym palcu wiec nie będzie żadnego problemu. Coś od siebie: Pozdrawiam wszystkich ktorzy aplikuja i beda aplikowac oraz pozdrawiam sprawdzajacych i cala frakcje sara milego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kc byki Opublikowano 25 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2025 Imię:Maciej Nick:Kalkeczka:) Login:kalkeczkav2 SID:141142 Wiek:15 Ilość przegranych godzin na serwerze :250 plus drugie konto 300 Znajomość RP (0/10) takie 6 lub 5 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) :tak Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) :tak Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? :okolo 15godzin Coś o sobie: no jestem pozytywny chlopak lubie se pograc xdd Mta to moja ulubiona gra bo inne to juz sie znudzily wrocilem po roku przerwy Dlaczego akurat S.A Road Assistance? :Fajna kaska wiem juz co tu sie robi bylem Coś od siebie<3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMisiek Opublikowano 25 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2025 Imię: Michak Nick: BigWieslaw1969 Login:linusek26 SID:131670 Wiek: 16 Ilość przegranych godzin na serwerze : 137 (prawie 140) Znajomość RP (0/10) : takie 6/7 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : tak Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : tak Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? : z racji tego ze w ciagu tygodnia szkola do 16 to na pewno z 3/4 a na weekendzie to po 7/8 Coś o sobie: super chlopak mily oraz sympatyczny lubie grac w mta fivem mc cs gta sa/v i fortnite Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : bylem tutaj juz kiedys na innym koncie oraz jest to fajna i wychillowana praca Coś od siebie: pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
depa Opublikowano 25 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2025 Imię: Patryk Nick: Depa Login: depa SID:89854 Wiek:19 Ilość przegranych godzin na serwerze :372 Znajomość RP (0/10) : 9/10 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) :Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) :Tak Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? :16 Coś o sobie: Jestem odpowiedzialną osobą wróciłem na serwer po 3 letniej przerwie byłem już w innych frakcjach na tym serwerze i wiem o co chodzi. Moje zainteresowania to sporty siłowe i piłka nożna Dlaczego akurat S.A Road Assistance? :Fajna praca no i wiem co trzeba robić w tej frakcji Coś od siebie: Pozdro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kluchabartek Opublikowano 26 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2025 Imię:Bartek Nick:Kluchabartek Login:Kluchabartek SID:140131 Wiek:16 Ilość przegranych godzin na serwerze : 187godzin i 22 min Znajomość RP (0/10) : 8/10 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) :Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) :Tak Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? : w weekend to po 3-4 godziny a tak w tygodniu to 6godzin może wiecej Coś o sobie: Ogólnie to wróciłem na serwer po roku albo krócej ale gdzieś tak i jestem wytrwałą osobą byłem w innej frakcji ale stweirdziłem że to nie dla mnie po prostu i właśnie marzyłem o rekrutacje do S.A lubie dogadywać sie z osobami oraz odgrywać rp to wszystko ❤️ Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Podobra mi sie ta frakcja z tego względu że dużo osób poleca ja również choź nie jestem jeszcze w niej i podoba mi sie to że można odcholowywać auta z róznych miejsc albo być wezwanym na jakiś wypadek lub [ zabrac jakieś auto z ldrogi rozwalone ] moim zdaniem naprawde cholernie zarombista frakcja ❤️ Coś od siebie:❤️Mam nadzieje, że możecie mnie zaprosić do Frakcji pozdrawiam wszystkich z frakcji [S.A Road Assistance] a najbardziej to Patryx66321x❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel200 Opublikowano 26 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2025 WZÓR Imię:daniel Nick:daniel200 Login:daniel200 SID:142751 Wiek:13 Ilość przegranych godzin na serwerze :111 Znajomość RP (0/10) :7 na 10 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) :tak Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) :tak Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? :3/4 Coś o sobie: mam na imie daniel mam 13 lat lubie jezdic na rowerze i na kładzie lubie tez w wolnym czasie pojachac na ryby Dlaczego akurat S.A Road Assistance? :z powodu ze chce poznawac now eprace Coś od siebie: nie mam pomysłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryser Opublikowano 27 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2025 (edytowane) Imię: Krystian Nick: Krvstian Login: kryser09 SID: 135023 Wiek: 16 Ilość przegranych godzin na serwerze : 794 Znajomość RP (0/10) : 10 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : TAK Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : TAK Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? : Myślę, że minimum 10-15h. Coś o sobie: Witam, mam na imię Krystian, mam 15 lat. Jestem w drugiej klasie technikum na profilu technik informatyk. Jestem osobą odpowiedzialną, konsekwentną, sprawiedliwą oraz sympatyczną. W szkole średniej polubiłem grę w siatkówkę i koszykówkę. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Chcę sę pochillować, na spokojnie se pojeździć bez stresu, poholować pojazdy, porobić se jakieś RP. Coś od siebie: Pozdro dla gitów, poprostu tak mi cos gra zeby isc jednak tutaj. Na coś innego przyjdzie czas :D. and pozdro @zexsti (( @Kubson169mnie przetrzymuje )) Edytowane 28 Marca 2025 przez Krvstian zmiana nicku 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikolaj2222 Opublikowano 27 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2025 Imię: Mikołaj Nick: mikolaj2130 Login: mikolaj2130 SID: mogę podać pv Wiek: 14 (roczników 15) Ilość przegranych godzin na serwerze : 316 Znajomość RP (0/10) : 6 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : tak Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : tak Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? : zależy ale tak 3-4 na weekendzie dłużej Coś o sobie: jestem Mikołaj idę na elektro-mechanika lubię grać oraz łowić ryby, dużo gram w gry takie jak mta,my summer,car i euro truck Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : lubię tą pracę tylko że przez głupie błędy zostałem wyrzucony Coś od siebie: kocham zarząd sara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spocony67v13212432134214 Opublikowano 27 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2025 Imię:Oskar Nick:Spocony67 Login:Spocony67 SID:125983 Wiek:16 Ilość przegranych godzin na serwerze :30 Znajomość RP (0/10) : 7 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : ta Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : ta Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? : 5/6 h Coś o sobie: Jestem Oskar mam 16 lat jestem zawodowym palaczem. Jestem z małej wsi nie padam miasta Lubię za***rdalać i kocham adrenaline to moje 2 imię. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? :Bo lubię to robotę i jest fajnie Coś od siebie: POZDRO i powodzenia dla reszty<3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniofordon Opublikowano 28 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2025 Imię: Daniel Nick: daniofordon Login: daniofordon SID: 125322 Wiek: 21 Ilość przegranych godzin na serwerze : 140H Znajomość RP 9/10 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? Tak oczywiście Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? Tak oczywiście Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? : 45H Coś o sobie: na imię mam daniel mam 21 lat jestem osobą dobrze wychowaną która ma dobre serce i zawsze jestem pomocny jeżeli ktoś by był w potrzebie aktualnie jestem osobą która bardzo dużo czasu spędza przed Komputerem ale czasami raz w tygodniu wyskoczę ze znajomymi na Orlika posiedzieć pokopać w piłę Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Witam wszystkich bardzo serdecznie Jeżeli chodzi o tą frakcje to chciał bym się dostać ponieważ to jest jedyna frakcja w której uczęszczałem grając w MTA gdzie bym nie siedział na serwerze to Zawsze Pisałem podania do SARA ta frakcja ma to coś wyjątkowego poprostu chciał bym zaznaczyć tutaj że jestem osobą która uwielbia prace w zespole potrafię się dostosować do Poleceń wyższej rangi potrafię się odpowiednio zachować podczas służby jak i poza nią zawsze jestem uśmiechnięty i szczery nie łamie nigdy regulaminu wszystko robię zgodnie z moimi rzeczami mam nadzieje że dacie mi szanse bo naprawdę chciał bym się pokazać na serwerze z jak najlepszej strony Coś od siebie: Dziękuje wam wszystkim że mogę napisać Podanie do frakcji i czekać cierpliwie życzę wam miłego i spokojnego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
battmanTV Opublikowano 28 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2025 Imię: Kacper Nick: battmanTV Login: battmanTV SID: 22959 Wiek: 18 Ilość przegranych godzin na serwerze : 123h Znajomość RP (0/10) : 8/10 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : TAK Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : TAK Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? : 8h Coś o sobie: Jestem Kacper, mam 18 lat i chodzę do 3 klasy technikum budowlanego. Niedawno zrobiłem prawo jazdy, więc jestem świeżo upieczonym kierowcą. Po skończeniu szkoły chciałbym założyć własną działalność gospodarczą. Bardzo interesuję się sportem, w szczególności żużlem, ale także nowinkami w budownictwie. Lubię też motoryzację i śledzę wszystko, co z nią związane. W przyszłości chciałbym rozwijać się w branży budowlanej i być może skupić na innowacyjnych materiałach, które zmieniają sposób, w jaki budujemy. Jestem osobą ambitną, zorganizowaną i zawsze staram się dążyć do swoich celów. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Chciałbym dołączyć do SARA, bo podoba mi się pomysł pracy w zorganizowanej grupie, która dba o porządek w grze. Lubię wyzwania, a ta frakcja stawia przed graczami konkretne cele i pozwala na współpracę z innymi. Daje to dużo satysfakcji, bo nie tylko grasz, ale też czujesz, że naprawdę masz wpływ na to, co się dzieje w grze. To świetna okazja, żeby się rozwinąć i robić coś, co ma sens. Coś od siebie: Pozdrowienia dla wszystkich <3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biedak Opublikowano 28 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2025 Imię: Ryszard Nick: biedak Login: biedak SID: 30114 Wiek: 15 w lipcu 16 Ilość przegranych godzin na serwerze : 784 Znajomość RP (0/10) : 7/10 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : tak Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : tak Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? : 7/8 realnie Coś o sobie: witam witam jestem Ryszard mam 15 lat chodze do zawodowki 2 klasa mechanika. Moje zainteresowania to pileczka, granie na kompie , motoryzacja, i rowerki. W wolnym czasie lubie pomajsterkowac w garazu pojezdzic na rowerze i pograc na kompie Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : JA? poniewaz uwazam ze nadaje sie na to stanowisko np daltego ze lekko wiaza sie z tym moje zainteresowania, bylem kiedys w frakcji SARA. Jestem osoba wyrozumiala i lubie poznawac nowych ludzi wiec napewno dogadam sie z pracownikami tej frakcji . Wiec uwazam ze wniose dobra atmosfere jesli dacie szanse Coś od siebie: Pozdrawiam z rodzinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebix123gg Opublikowano 28 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2025 Imię:sebastian Nick:hezzu1 Login:sebix123 SID:136755 Wiek:17 Ilość przegranych godzin na serwerze :371 Znajomość RP (0/10) :7 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) :tak Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) :tak Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? :8 Coś o sobie: Jestem Sebastian lat 17 zawod sprzedawczyk lubie pograc w siate pilke kosza lubie w wolnym czasie wyjść ze znajomymi Dlaczego akurat S.A Road Assistance? :Glownie dlatego ze bylem juz w tej frakcji, i mniej wiecej ogarniam co i jak, czasami rowniez wkurzaja stojace auta Coś od siebie:powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi