Skocz do zawartości

Rekrutacja do A-SARA marzec 2025r.

Patryx66321x
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, drodzy gracze!

Z radością ogłaszamy, że w dniu dzisiejszym Frakcja San Andreas Road Assistance otwiera rekrutację do swojej akademii! Jeśli zawsze chcieliście pracować w tej frakcji i brać udział w fajnych akcjach, teraz macie świetną okazję, żeby to spełnić! Aby zostać częścią naszej ekipy, należy spełnić kilka podstawowych wymagań oraz wypełnić odpowiedni formularz rekrutacyjny.
Jeśli uważacie, że jesteście gotowi na wyzwania, jakie stawia przed wami ta frakcja, to nie zwlekajcie i zgłoście się do nas!
Szczegóły dotyczące wymagań i formularza znajdziecie poniżej. Liczymy na Wasze zgłoszenia i nie możemy się doczekać, by powitać Was w naszych szeregach! Powodzenia!

WYMAGANIA
- Sprawny mikrofon oraz słuchawki.
- Działający komunikator Discord oraz TeamSpeak3.
- Znajomość regulaminu frakcyjnego oraz Głównej Komisji Frakcyjnej.
- Wysoki poziom kultury.
- Dojrzałość emocjonalna.
- Chęci oraz wytrwałość.

WZÓR

Imię:
Nick:
Login:
SID:
Znajomość RP (0/10) :
Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) :
Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) :
Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? :
Coś o sobie: 
Dlaczego akurat S.A Road Assistance? :
Coś od siebie:

• Like 7

Imię:Wiktor
Nick:Volf_scot
Login:Volf_scot
SID:140004
Ilość przegranych godzin na serwerze :372
Znajomość RP (0/10) :5
Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) :Tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) :Tak
Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? :od 8 do 10 godzin
Coś o sobie: Mam na imię Wiktor  mam  17lat gram dziennie po 6 godzin dziennie staram się ulepszać swoje umiejętności rp i chce dołonczyć do Frakcji SARA. Żeby je bardziej ulepszać umiejętności w odgrywaniu rp. 
Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Chce zostać dobrym pracownikiem I chciałbym zostać dobrym pracownikiem I awansować na większe stopnie 
Coś od siebie: Czekam na odpowiedź 

Edytowane przez Volf_scot
  • Haha 1

14 godzin temu, Patryx66321x napisał:

Imię: Wojtek
Nick: dzambodzet
Login: wojjtek1233
SID: 83392
Ilość przegranych godzin na serwerze : 1220
Znajomość RP (0/10) : 7/10
Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : tak
Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? : mysle ze tak z 1.30h dziennie, czyli okolo 9h tygodniowo
Coś o sobie: Jestem Wojtek mam 16 lat na codzien chodze do szkoly zawodowej, gram na multi, jeżdżę na motorku jak jest ładna pogoda
Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : wybieram akurat frakcje SARA z bardzo prostego powodu, frakcja ta jest według mnie bardzo ciekawa, można pojeździć pomarańczową lawetą, holować auta brać udział w akcjach RP oraz wiele innych rzeczy, jest to też jedna z dwóch frakcji w których nie bylem na serwerze i uważam ze moze byc to bardzo fajna przygoda.
Coś od siebie: pozdro

• Like 15

Imię: Kacper
Nick:PelasiaxD
Login:PelasiaxD
SID:84484
Ilość przegranych godzin na serwerze :136 H
Znajomość RP (0/10) : 8
Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? : 15h
Coś o sobie: Jestem Kacper wróciłem sobie na multi po 4 latach bo już miałem dość FiveM ,na co dzień pracuję u siebie składam silniki do starych bmw od n20 aż po m57
Dlaczego akurat S.A Road Assistance? :Fajna praca , na ten moment ciężko znaleźć lepszą pracę a nie dość że to będzie coś nowego to jeszcze przy okazji dobry uczynek oddawać graczom ich samochody.
Coś od siebie: Pozdrowionka , w razie problemów z silnikami w bmw można się odzywać zawsze pomogę!

Imię: Dawid

Nick: Gibsztyl*

Login: Gibsztyl*

SID: 142417

Ilość przegranych godzin na serwerze : 20h caly czas rosnie takze spokojnie to nie problem na wczesniejszych edycjach multi gralem duzo

Znajomość RP (0/10) : 10

Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : Tak

Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : Tak

Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? : Zalezy od tygodnia jak uklada mi sie praca irl

Coś o sobie:  Myślę, że jestem odpowiedzialną osobą. Dużo osób stawia na mnie, bo wiedzą że można na mnie polegać. Często też zdarza mi się tak, że gdy coś trzeba zrobić co wymaga powagi, to ja to wykonuje, bo potrafię zachować powagę do miejsca i sytuacji w jakiej się znajduję. Dążę do wybranego mi celu, jestem szczery i nienawidzę jak ktoś kłamie lub plotkuje za plecami, czasem zdarzy mi się skłamać lecz w dobrych intencjach. Denerwuje mnie czasem to, jak ktoś jest mało samodzielny. Ortografie trzymam na wysokim poziomie. Interesują mnie takowe frakcje jaka jest wlasnie między innymi pomoc drogowa,moje zainteresowanie to Piłka Nożna i Informatyka. Jestem towarzyski , lubię spędzać czas z przyjaciółmi. Gram także w inne gry, lecz najbardziej skupiam się na MTA. Szczególnie podchodzę do spraw sentymentalnych, gdyż życie mnie tak nauczyło.

Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Ponieważ byłem nie raz już na takim stanowisku wiec mam doświadczenie. Jestem bardzo cierpliwą osoba która umie się słuchać wyższych rang. Moim zdaniem tak jak mowie potrafie dużo dziennie siedzec na kompie. Bardzo byłoby fajnie mi na owej frakcji ponieważ kiedy siedzę w lawecie czuje się jak u siebie w domu. Bardzo podoba mi się odgrywanie role play jestem przyzwyczajony do tego jeszcze z SAMPA oraz fivem. Dodam jeszcze że mapę San Andreas znam w małym palcu wiec nie będzie żadnego problemu.

Coś od siebie: Pozdrawiam wszystkich ktorzy aplikuja i beda aplikowac oraz pozdrawiam sprawdzajacych i cala frakcje sara milego dnia.

Imię:Maciej
Nick:Kalkeczka:)
Login:kalkeczkav2
SID:141142
Ilość przegranych godzin na serwerze :250 plus drugie konto 300
Znajomość RP (0/10)  takie 6 lub 5
Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) :tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) :tak
Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? :okolo 15godzin
Coś o sobie: no jestem pozytywny chlopak lubie se pograc xdd Mta to moja ulubiona gra bo inne to juz sie znudzily wrocilem po roku przerwy 
Dlaczego akurat S.A Road Assistance? :Fajna kaska wiem juz co tu sie robi bylem
Coś od siebie<3

• Like 1

Imię: Michak
Nick: BigWieslaw1969
Login:linusek26
SID:131670
Ilość przegranych godzin na serwerze : 137 (prawie 140)
Znajomość RP (0/10) : takie 6/7
Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? : z racji tego ze w ciagu tygodnia szkola do 16 to na pewno z 3/4 a na weekendzie to po 7/8
Coś o sobie: super chlopak mily oraz sympatyczny lubie grac w mta fivem mc cs gta sa/v i fortnite
Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : bylem tutaj juz kiedys na innym koncie oraz jest to fajna i wychillowana praca
Coś od siebie: pozdrowionka

Imię: Patryk
Nick: Depa
Login: depa
SID:89854
Ilość przegranych godzin na serwerze :372
Znajomość RP (0/10) : 9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? :16
Coś o sobie: Jestem odpowiedzialną osobą wróciłem na serwer po 3 letniej przerwie byłem już w innych frakcjach na tym serwerze i wiem  o co chodzi. Moje zainteresowania to sporty siłowe i piłka nożna 
Dlaczego akurat S.A Road Assistance? :Fajna praca no i wiem co trzeba robić w tej frakcji
Coś od siebie: Pozdro 

• Like 1

Imię:Bartek
Nick:Kluchabartek
Login:Kluchabartek
SID:140131
Ilość przegranych godzin na serwerze : 187godzin i 22 min
Znajomość RP (0/10) : 8/10
Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? : w weekend to po 3-4 godziny a tak w tygodniu to 6godzin może wiecej
Coś o sobie: Ogólnie to wróciłem na serwer po roku albo krócej ale gdzieś tak i jestem wytrwałą osobą byłem w innej frakcji ale stweirdziłem że to nie dla mnie po prostu i właśnie marzyłem o rekrutacje do S.A lubie dogadywać sie z osobami oraz odgrywać rp to wszystko ❤️
Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Podobra mi sie ta frakcja z tego względu że dużo osób poleca ja również choź nie jestem jeszcze w niej i podoba mi sie to że można odcholowywać auta z róznych miejsc albo być wezwanym na jakiś wypadek lub [ zabrac jakieś auto z ldrogi rozwalone ] moim zdaniem naprawde cholernie zarombista frakcja ❤️
Coś od siebie:❤️Mam nadzieje, że możecie mnie zaprosić do Frakcji pozdrawiam wszystkich z frakcji [S.A Road Assistance] a najbardziej to Patryx66321x❤️

• Haha 1

WZÓR

Imię:daniel 
Nick:daniel200
Login:daniel200
SID:142751
Ilość przegranych godzin na serwerze :111
Znajomość RP (0/10) :7 na 10 
Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? :3/4
Coś o sobie: mam na imie daniel mam 13 lat lubie jezdic na rowerze i na kładzie lubie tez w wolnym czasie pojachac na ryby 
Dlaczego akurat S.A Road Assistance? :z powodu ze chce poznawac now eprace 
Coś od siebie: nie mam pomysłu 

Imię: Krystian
Nick: Krvstian
Login: kryser09
SID: 135023
Ilość przegranych godzin na serwerze : 794
Znajomość RP (0/10) : 10
Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : TAK
Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : TAK
Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? : Myślę, że minimum 10-15h.
Coś o sobie: Witam, mam na imię Krystian, mam 15 lat. Jestem w drugiej klasie technikum na profilu technik informatyk. Jestem osobą odpowiedzialną, konsekwentną, sprawiedliwą oraz sympatyczną. W szkole średniej polubiłem grę w siatkówkę i koszykówkę. 
Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Chcę sę pochillować, na spokojnie se pojeździć bez stresu, poholować pojazdy, porobić se jakieś RP. 
Coś od siebie: Pozdro dla gitów, poprostu tak mi cos gra zeby isc jednak tutaj. Na coś innego przyjdzie czas :D.  and pozdro @zexsti
(( @Kubson169mnie przetrzymuje ))

Edytowane przez Krvstian
zmiana nicku
  • Like 2
  • Dzięki 1

Imię: Mikołaj 
Nick: mikolaj2130
Login: mikolaj2130
SID: mogę podać pv
Ilość przegranych godzin na serwerze : 316
Znajomość RP (0/10) : 6
Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? : zależy ale tak 3-4 na weekendzie dłużej 
Coś o sobie: jestem Mikołaj idę na elektro-mechanika lubię grać oraz łowić ryby, dużo gram w gry takie jak mta,my summer,car i euro truck 
Dlaczego akurat S.A Road Assistance? :  lubię tą pracę tylko że przez głupie błędy zostałem wyrzucony 
Coś od siebie: kocham zarząd sara

Imię:Oskar
Nick:Spocony67
Login:Spocony67
SID:125983
Ilość przegranych godzin na serwerze :30
Znajomość RP (0/10) : 7
Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : ta
Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : ta
Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? : 5/6 h
Coś o sobie:  Jestem Oskar mam 16 lat jestem zawodowym palaczem. Jestem z małej wsi nie padam miasta Lubię za***rdalać i kocham adrenaline to moje 2 imię.
Dlaczego akurat S.A Road Assistance? :Bo lubię to robotę i jest fajnie 
Coś od siebie: POZDRO i powodzenia dla reszty<3

Imię: Daniel 
Nick: daniofordon
Login: daniofordon 
SID: 125322
Ilość przegranych godzin na serwerze :  140H
Znajomość RP  9/10
Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? Tak oczywiście 
Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? Tak oczywiście 
Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? :    45H 
Coś o sobie:  na imię mam daniel mam 21 lat jestem osobą dobrze wychowaną która ma dobre serce i zawsze jestem pomocny jeżeli ktoś by był w potrzebie aktualnie jestem osobą która bardzo dużo czasu spędza przed Komputerem ale czasami raz w tygodniu wyskoczę ze znajomymi na Orlika posiedzieć pokopać w piłę  
Dlaczego akurat S.A Road Assistance? :  Witam  wszystkich bardzo serdecznie Jeżeli chodzi o tą frakcje to chciał bym się dostać ponieważ to jest jedyna frakcja w której uczęszczałem grając w MTA gdzie bym nie siedział na serwerze to Zawsze Pisałem podania do SARA ta frakcja ma to coś wyjątkowego poprostu chciał bym zaznaczyć tutaj że jestem osobą która uwielbia prace w zespole potrafię się dostosować do Poleceń wyższej rangi potrafię się odpowiednio zachować podczas służby jak i poza nią zawsze jestem uśmiechnięty i szczery nie łamie nigdy regulaminu wszystko robię zgodnie z moimi rzeczami  mam nadzieje że dacie mi szanse bo naprawdę chciał bym się pokazać na serwerze z jak najlepszej strony  
Coś od siebie:  Dziękuje  wam wszystkim że mogę napisać Podanie do frakcji i czekać cierpliwie życzę wam miłego i spokojnego dnia. 

Imię: Kacper
Nick: battmanTV
Login: battmanTV 
SID: 22959
Ilość przegranych godzin na serwerze : 123h
Znajomość RP (0/10) : 8/10
Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : TAK
Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : TAK
Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? : 8h
Coś o sobie:  Jestem Kacper, mam 18 lat i chodzę do 3 klasy technikum budowlanego. Niedawno zrobiłem prawo jazdy, więc jestem świeżo upieczonym kierowcą. Po skończeniu szkoły chciałbym założyć własną działalność gospodarczą. Bardzo interesuję się sportem, w szczególności żużlem, ale także nowinkami w budownictwie. Lubię też motoryzację i śledzę wszystko, co z nią związane. W przyszłości chciałbym rozwijać się w branży budowlanej i być może skupić na innowacyjnych materiałach, które zmieniają sposób, w jaki budujemy. Jestem osobą ambitną, zorganizowaną i zawsze staram się dążyć do swoich celów.
Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Chciałbym dołączyć do SARA, bo podoba mi się pomysł pracy w zorganizowanej grupie, która dba o porządek w grze. Lubię wyzwania, a ta frakcja stawia przed graczami konkretne cele i pozwala na współpracę z innymi. Daje to dużo satysfakcji, bo nie tylko grasz, ale też czujesz, że naprawdę masz wpływ na to, co się dzieje w grze. To świetna okazja, żeby się rozwinąć i robić coś, co ma sens.

Coś od siebie: Pozdrowienia dla wszystkich <3

• Like 1

Imię: Ryszard
Nick: biedak
Login: biedak
SID: 30114 
Ilość przegranych godzin na serwerze : 784
Znajomość RP (0/10) : 7/10
Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? : 7/8 realnie
Coś o sobie:  witam witam jestem Ryszard mam 15 lat chodze do zawodowki 2 klasa mechanika. Moje zainteresowania to pileczka, granie na kompie , motoryzacja, i rowerki. W wolnym czasie lubie pomajsterkowac w garazu pojezdzic na rowerze i pograc na kompie
Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : JA? poniewaz uwazam ze nadaje sie na to stanowisko np daltego ze lekko wiaza sie z tym moje zainteresowania, bylem kiedys w frakcji SARA. Jestem osoba wyrozumiala i lubie poznawac nowych ludzi wiec napewno dogadam sie z pracownikami tej frakcji . Wiec uwazam ze wniose dobra atmosfere jesli dacie szanse
Coś od siebie: Pozdrawiam z rodzinka

Imię:sebastian
Nick:hezzu1
Login:sebix123
SID:136755
Ilość przegranych godzin na serwerze :371
Znajomość RP (0/10) :7
Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? :8
Coś o sobie: Jestem Sebastian lat 17 zawod sprzedawczyk lubie pograc w siate pilke kosza lubie w  wolnym czasie wyjść ze znajomymi
Dlaczego akurat S.A Road Assistance? :Glownie dlatego ze bylem juz w tej frakcji, i mniej wiecej ogarniam co i jak, czasami rowniez wkurzaja stojace auta 
Coś od siebie:powodzenia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.