Patryx66321x Opublikowano 21 Maja Udostępnij Opublikowano 21 Maja (edytowane) Witajcie, drodzy gracze! Z radością ogłaszamy, że w dniu dzisiejszym Frakcja San Andreas Road Assistance otwiera rekrutację do swojej akademii! Jeśli zawsze chcieliście pracować w tej frakcji i brać udział w fajnych akcjach, teraz macie świetną okazję, żeby to spełnić! Aby zostać częścią naszej ekipy, należy spełnić kilka podstawowych wymagań oraz wypełnić odpowiedni formularz rekrutacyjny. Jeśli uważacie, że jesteście gotowi na wyzwania, jakie stawia przed wami ta frakcja, to nie zwlekajcie i zgłoście się do nas! Szczegóły dotyczące wymagań i formularza znajdziecie poniżej. Liczymy na Wasze zgłoszenia i nie możemy się doczekać, by powitać Was w naszych szeregach! Powodzenia! WYMAGANIA - Sprawny mikrofon oraz słuchawki. - Działający komunikator Discord oraz TeamSpeak3. - Znajomość regulaminu frakcyjnego oraz Głównej Komisji Frakcyjnej. - Wysoki poziom kultury. - Dojrzałość emocjonalna. - Chęci oraz wytrwałość. WZÓR Imię: Nick: Login: SID: Wiek: Ilość przegranych godzin na serwerze : Link do kar serwerowych z forum : Znajomość RP (0/10) : Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? : Coś o sobie: Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Coś od siebie: Edytowane 21 Maja przez Patryx66321x 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.peeciuu Opublikowano 22 Maja Udostępnij Opublikowano 22 Maja (edytowane) Imię: Piotrek Nick: .peeciuu Login: .peeciuu SID: 129962 Wiek: 17 Ilość przegranych godzin na serwerze : 1043h Link do kar serwerowych z forum : https://multirpg.pl/game/penalties/?search=.peeciuu Znajomość RP (0/10) : 4/10 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : tak Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : tak Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? : 4/5h Coś o sobie: Siemano jestem Piotrek mam 17lat pochodzę z woj mazowieckiego na codzień chodzę do szkoły zawodowej zajmuje się rownież motoryzacja bardziej detailing aut , siedzę rowniez trochę w rolnictwie i to tyle z mojej strony Dlaczego akurat S.A Road Assistance? :zawsze uważam że trzeba odkrywać nowe drogi dlatego też chciałbym zobaczyć jak wygląda ta praca , ale rownież trochę zaciągnał mnie do napisania podania szanowny pan @Trzaski Coś od siebie: Pozdrawiam mam nadzieję że się dostanę 🙂 Edytowane 22 Maja przez .peeciuu 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol200312lol Opublikowano 22 Maja Udostępnij Opublikowano 22 Maja (edytowane) 19 godzin temu, Patryx66321x napisał: Imię: Kamil Nick: lol200312 Login: lol200312 SID: 34559 Wiek:19 Ilość przegranych godzin na serwerze : 892h Link do kar serwerowych z forum : https://multirpg.pl/game/penalties/?search=lol200312 Znajomość RP (0/10) : 7/10 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : tak Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : tak Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? : 5/6h Coś o sobie: elo nazywam sie Kamil mam 19 lat Uczęszczam do Zasadniczej Szkoły Zawodowej Interesuje się: Piłką Nożną W Wolnym Czasie Lubię Zagrać W Mta i Odegrać jakieś RP dla przyjemności Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Ponieważ Chce się nauczyć czegoś nowego nowego Rp i poznać nowe osoby. Przedewszyskim Chce pomagać dla innych osób jeśli będzie takowa potrzeba tego, chce aby Na serwerze Było więcej RP od Strony S.A. Road Assistance a nie tylko holowanie aut Coś od siebie: Pozdrawiam Cały Zarząd S.A. Road Assistance Edytowane 22 Maja przez lol200312lol 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksomisty Opublikowano 22 Maja Udostępnij Opublikowano 22 Maja 20 godzin temu, Patryx66321x napisał: Imię: Mikołaj Nick: Ksomisty Login: Ksomisty SID: 145072 Wiek: 15 Ilość przegranych godzin na serwerze : 39h Link do kar serwerowych z forum : https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Ksomisty Znajomość RP (0/10) : 9 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : TAK Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : TAK Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? : 2-3h Coś o sobie: Mikołaj, 15 lat, pochodze z woj. Dolnoslaskiego, lubie gry typowo RP Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Byłem juz kiedyś i wspominam dobrze tamte czasy. Coś od siebie: Życzę powodzenia innym rekrutom:) 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerko Opublikowano 23 Maja Udostępnij Opublikowano 23 Maja (edytowane) Imię: Kacper Nick: Nerko Login: kapix0n SID: 89837 Wiek: 17 Ilość przegranych godzin na serwerze : 321h Link do kar serwerowych z forum : https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Nerko Znajomość RP (0/10) : Skromne 5 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : TAK Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : TAK Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? : 6-7h Coś o sobie: Witam mam na imie Kacper lat 17 chodze do Zawodowki. Kocham grac w siatkowke ale bardzo lubie tez uprawiac inne sporty jak i gry planszowe. Tyle o mnie Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Lubie frakcje SARA bo nawet w realu jest to dla mnie fajna praca a poza tym kiedys tez juz bylem na innym serwerze w tej frakcji i bardzo mi sie spodobalo. Coś od siebie: Powodzonka innym Edytowane 23 Maja przez Nerko 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADRIXON Opublikowano 23 Maja Udostępnij Opublikowano 23 Maja Imię: Adrian Nick: ADRIXON Login: ADRIXON SID: 89772 Wiek: 19 Ilość przegranych godzin na serwerze: 327h Link do kar serwerowych z forum: https://multirpg.pl/game/penalties/?search=ADRIXON Znajomość RP (0/10): 5/10 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE): TAK Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE): TAK Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo?: Około 15–20 godzin Coś o sobie: Mam 19 lat, interesuję się motoryzacją i sportem. Gram na MultiRPG od ponad czterech lat, lubię współpracować z ludźmi i działać w sytuacjach wymagających pomocy innym. Cenię sobie spokój oraz możliwość niesienia pomocy innym, dlatego staram się być zawsze wsparciem dla graczy na serwerze. Jestem osobą opanowaną, zaangażowaną i pracowita, zawsze dążę do tego, by tworzyć pozytywną atmosferę wokół siebie. Dlaczego akurat S.A Road Assistance?: Wybrałem S.A. Road Assistance, ponieważ bardzo podoba mi się ta frakcja i od dłuższego czasu chciałem do niej dołączyć. Często zauważam, że na serwerze jest bardzo dużo porzuconych pojazdów, co mocno mnie irytuje, ponieważ cenię sobie porządek i estetykę otoczenia. Lubię pracować — zazwyczaj wykonuję różne prace dorywcze i często je zmieniam, bo sama praca sprawia mi przyjemność. Dołączenie do SARA pozwoliłoby mi połączyć dwie rzeczy, które lubię najbardziej: pracę oraz dbanie o porządek na serwerze, poprzez usuwanie porzuconych aut. Wierzę, że moja obecność w SARA mogłaby realnie wpłynąć na poprawę komfortu gry innych graczy. Chciałbym być częścią ekipy, która dba o porządek i profesjonalnie podchodzi do każdej interwencji. Gwarantuję pełne zaangażowanie, kulturę osobistą i chęć rozwoju – jeśli dostanę szansę, udowodnię, że warto było mi zaufać. Coś od siebie: Jestem osobą odpowiedzialną, punktualną i zaangażowaną. Jeśli dostanę szansę dołączenia do SARA, na pewno jej nie zmarnuję. Chętnie uczę się nowych rzeczy i jestem gotów działać zarówno w dzień, jak i w nocy — zależnie od potrzeb frakcji. Zawsze staram się podchodzić do wszystkiego profesjonalnie i z pozytywnym nastawieniem. Lubię pracować z ludźmi i wiem, jak ważna jest współpraca w zgranym zespole. Mam nadzieję, że będę mógł dołożyć swoją cegiełkę do rozwoju frakcji i pomóc w utrzymaniu porządku oraz wysokiego poziomu gry na serwerze. Gram na serwerze już od ponad 4 lat i nigdy nie otrzymałem żadnej kary, wyciszenia ani zabranego prawa jazdy – jedyne, co się zdarzyło, to jedno ostrzeżenie, które wynikało z nieporozumienia, gdy admin odpowiedział mi na pytanie przez system ostrzeżeń, co wynika z tego ze jestem osoba bezkonfliktowa i bardzo spokojna. Dzięki za rozpatrzenie podania! 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toudi242 Opublikowano 23 Maja Udostępnij Opublikowano 23 Maja (edytowane) Imię: Michał Nick: patrykburak880 Login: miczu242 SID:145713 Wiek:18 Ilość przegranych godzin na serwerze : 161 Link do kar serwerowych z forum :nie posiadam Znajomość RP (0/10) 6/10 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : tak Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : tak Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? : 4/5 goszin Coś o sobie: jestem Michał mam 18 lat w wolnym czasie gram na multirpg chodzę do pracy jestem systematyczną osobą i punktualną Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : lubię odgrywać rp i chcę coś nowego sprubować może akurat mi się spodoba Coś od siebie: liczę że się dostanie miłego dnia Edytowane 24 Maja przez toudi242 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chania38 Opublikowano 23 Maja Udostępnij Opublikowano 23 Maja Imię:Karol Nick:Chania38 Login:Chania38 SID:70387 Wiek:21 Ilość przegranych godzin na serwerze :329h Link do kar serwerowych z forum : Kary (strona 1 z 2) - MultiRPG Znajomość RP (0/10) : 9/10 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) :tak Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) :tak Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? : minimalnie 10 godzin tygodniowo Coś o sobie: Jestem Karol ,mam 21 lat . Lubie grać na serwerze multirpg,jestem osobą konsekwentną w podejmowanych działaniach. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? :Chciałbym zadbać o porządek na serwerze którego moim zdaniem akurat brakuje pod względem porzuconych aut i tym podobnych spraw"Czyściejszy serwer,fajniejsza gra" Coś od siebie: Do zobaczenia w zespole SARA 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwierroo Opublikowano 23 Maja Udostępnij Opublikowano 23 Maja Imię: Oliwier Nick: oliwierro Login: oliwierro SID: 89949 Wiek: 16 Ilość przegranych godzin na serwerze : 460h Link do kar serwerowych z forum : Kary (strona 1 z 1) - MultiRPG Znajomość RP (0/10) : 5 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : Tak Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? : 15-20h Coś o sobie: Witam, mam na imię Oliwier, mam 16 lat. Chodzę do samochodówki od dwóch lat, tym samym bardzo się interesuję samochodami i w wolnym czasie lubię grać na kompie oraz w piłkę nożną. Gram na tym serwerze już od jakiegoś czasu i jeszcze nie byłem tutaj w żadnej frakcji. Bardzo lubię pomagać nowym graczom, bo też kiedyś byłem na ich miejscu i wiem, jak ciężko zaczynać na takim serwerze. Dlatego chciałbym dołączyć do frakcji SARA, by móc jeszcze aktywniej pomagać innym graczom i rozwijać się na serwerze. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Chciałbym dołączyć właśnie do frakcji S.A. Road Assistance, ponieważ interesuję się motoryzacją, a praca w pomocy drogowej idealnie łączy się z moimi zainteresowaniami. Lubię pomagać innym graczom, a dzięki tej frakcji mógłbym to robić w sposób zorganizowany i przydatny dla całej społeczności serwera — holując uszkodzone pojazdy, reagując na zgłoszenia i dbając o porządek na drogach. Mam też już doświadczenie w tego typu frakcji – wcześniej byłem członkiem SARA na innym serwerze, WiesRPG. Praca w tej roli bardzo mi się podobała, dlatego chciałbym kontynuować ją również tutaj, rozwijać swoje umiejętności i wspierać innych graczy w codziennej rozgrywce. Coś od siebie: Mam nadzieję, że zarząd pozytywnie rozpatrzy moje zgłoszenie, ponieważ bardzo mi na tym zależy i chciałbym pomagać w tej frakcji. Wiem, że zarząd finalnie podejmie dobrą decyzję w wyborze odpowiednich osób, nawet jeśli nie będę to ja, ponieważ chodzi tu o dobro serwera i frakcji. Dziękuję i życzę powodzenia innym graczom, którzy również się zgłaszają. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolek8888 Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja Imię: Bryan Nick: karolek8888 Login: karolek8888 SID: Wiek: 14 Ilość przegranych godzin na serwerze : 21h Link do kar serwerowych z forum : https://multirpg.pl/game/penalties/?search=karolek8888 Znajomość RP (0/10) : 7 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : Tak Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? : 10-20h Coś o sobie: A więc, mam na imię Bryan, mam 14 i zaraz kończę 8 klasę. Interesuje się motoryzacją, żużlem oraz piłką nożną. Jestem nawet dość dojrzały na mój wiek. Na multi RPG zacząłem niedawno, ale jestem aktywny na serwerze więc nabijam godzinki. Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Lubię, gdy widzę czyste na ulicach i właśnie dlatego chcę tutaj dołączyć, ponieważ nie lubię jak widzę samochody zaparkowane byle gdzie Coś od siebie: Mam nadzieje że przejdę ten etap i się spotkamy jako współpracownicy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_lece_1 Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja (edytowane) Imię:kacper Nick:szczurek_12 Login:szczurek_12 SID:145536 Wiek:15 Ilość przegranych godzin na serwerze :261 Link do kar serwerowych z forum Kary (strona 1 z 1) - MultiRPG Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) tak Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : tak Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? :5h Coś o sobie: Mam 15lat i od kilku lat pracuję w branży motoryzacyjnej Jestem osobą odpowiedzialną punktualną i potrafię zachować zimną krew w stresujących sytuacjach Lubię pomagać innym, dlatego praca w pomocy drogowej to coś, co naprawdę mnie interesuje. Posiadam [prawo jazdy kategorii b / c dobrą znajomość topografii tu wpisz rejon, jeśli lokalne miejsce ma znaczenie oraz podstawowe umiejętności techniczne np przy uruchamianiu aut, wymianie koła czy diagnostyce awarii Dlaczego akurat S.A Road Assistance? :Zdecydowałem się aplikować do S.A. Road Assistance ponieważ utożsamiam się z misją firmy która opiera się na szybkim niesieniu pomocy profesjonalizmie oraz niezawodności wartościach, które są mi bliskie zarówno zawodowo jak i prywatnie Coś od siebie:Ze swojej strony mogę zapewnić, że dołożę wszelkich starań aby nie zawieść zaufania, jakim zostanę obdarzony Praca w S.A. Road Assistance to dla mnie szansa na rozwój w miejscu, które realnie pomaga ludziom i właśnie to mnie najbardziej motywuje Jestem gotowy do pracy w każdych warunkach, dyspozycyjny i zmotywowany, żeby dołączyć do zespołu, który działa szybko, profesjonalnie i z sercem. Liczę na możliwość pokazania się w praktyce i mam nadzieję że dostanę szansę by dołożyć swoją cegiełkę do dobrej opinii firmy Edytowane 24 Maja przez _lece_1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewRpator Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja (edytowane) Imię: Nikodem Nick: Buffy. Login: ostry44 SID: 130717 Wiek: 17 Ilość przegranych godzin na serwerze : 310h Link do kar serwerowych z forum : https://multirpg.pl/game/penalties/?search=ostry44 Znajomość RP (0/10) : 6/10 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : Tak Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? : 6h Coś o sobie: jestem Nikodem lubie moto siłka , boks jestem miły w wolnym czasie gram w gry np mta ,cs, fivem ,mc pracuje jako budowlaniec z zawodu jestem tynkarz muraz w przyszlosci mam zamiar isc do wojska na piechote lądową Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : chcialbym sprubowac bo chce zeby juz zadne auta nie lezaly na ulicach i tez to ze chce do frakcji Coś od siebie: mysle ze sie nadam i przejde test i bedziemy fajnie spupracowac Edytowane 24 Maja przez NewRpator 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okeeej Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja Imię: Kacper Nick: KinderBueno. Login: uv3j_ SID: 82161 Wiek: 17 Ilość przegranych godzin na serwerze : 2020 Link do kar serwerowych z forum : https://multirpg.pl/game/penalties/?search=kinderbueno. Znajomość RP (0/10) : 9 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : TAK Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : TAK Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? : 13h Coś o sobie: Nazywam się Kacper mam 17 lat. Uczeszczam do szkoły zawodowej na kierunku mechanik. Interesuje się piłką nożną oraz motosportem. W wolnym czasie spedzam czas ze znajomymi oraz na rajdach samochodowych Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Byłem już kiedyś we frakcji SARA i było bardzo fajnie chciałbym wrócić Coś od siebie: Oki 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymi222 Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja (edytowane) Imię:Szymon Nick:Szymi222 Login:Szymi222 SID:102670 Wiek:14 Ilość przegranych godzin na serwerze :239 Link do kar serwerowych z forum : https://multirpg.pl/game/penalties/?search=Szymi222 Znajomość RP (0/10) :8/10 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) :TAK Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) :TAK Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? : w tygodniu 2 a w weekend 3-5 Coś o sobie: Witam nazywam sie Szymon. Mam już za sobą dwie frakcje a dokładnie TSA oraz SAFD . Dawno temu mialem kare chyba w 2022 wiec raczej nie jestem kłopotliwy. Jestem miły, życzliwy pomocny. Jestem gotowy na wykonywanie polecen od wyzszych rang. I Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Podobno to fajna praca bardzo duzo słyszałem, widzialem jak wyglada praca SARY oraz wyglada na przyjemną i interesująca frakcje. Coś od siebie: Pozdrawiam! Edytowane 29 Maja przez Szymi222 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KsaweryXDXD Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja (edytowane) Imię:Ksawery Nick:KsaweryXDXD Login:KsaweryXDXD SID:104309 Wiek:15 Ilość przegranych godzin na serwerze : 246h Link do kar serwerowych z forum :nwm ale coś chyba miałem Znajomość RP (0/10) : 5 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : tak Czy zapoznałeś się z regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej? (TAK/NIE) : tak Ile czasu jesteś w stanie poświecić na służbę tygodniowo? : 2h Coś o sobie: jestem ksawery mam 15 lat i na codzień zajmuje się naprawą elektronicznych żeczy. pracowałem w safd ale mnie wylali 😞 za obraze Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : bardzo dozo słyszałem żę to dobra pracka i chciałbym miło spędzić czas Coś od siebie: pozdrawaim całą frakcje!! Edytowane 28 Maja przez KsaweryXDXD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi