SHADOWEKKK Opublikowano 19 Czerwca 2025 Udost臋pnij Opublikowano 19 Czerwca 2025 Nick: Sid: SRP: Nazwa u偶ytkownika discord:聽 Godziny w grze (Pod F5): Wiek: Co艣 o sobie (minimum 2 zdania): Czy przepiszesz jak膮艣 fure?: Co艣 od siebie (opcjonalne): 4 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
z0vek Opublikowano 26 Lipca 2025 Udost臋pnij Opublikowano 26 Lipca 2025 Nick: z0vek Sid:聽147068 SRP: 4k Nazwa u偶ytkownika discord:聽 z0vy Godziny w grze (Pod F5): 21 Wiek: 19 Co艣 o sobie (minimum 2 zdania): Witam jestem Jakub mam 19 lat. Jestem osob膮 ogarniet膮 i odpowiedzialn膮. W wolnym czasi臋 lubi臋 lata膰 na moto lub by膰 w domu i grac na multi rpg聽 Czy przepiszesz jak膮艣 fure?: Ta Co艣 od siebie (opcjonalne): Pozdro licze na szanse Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
SHADOWEKKK Opublikowano 26 Lipca 2025 Autor Udost臋pnij Opublikowano 26 Lipca 2025 Teraz, z0vek napisa艂: Nick: z0vek Sid:聽147068 SRP: 4k Nazwa u偶ytkownika discord:聽 z0vy Godziny w grze (Pod F5): 21 Wiek: 19 Co艣 o sobie (minimum 2 zdania): Witam jestem Jakub mam 19 lat. Jestem osob膮 ogarniet膮 i odpowiedzialn膮. W wolnym czasi臋 lubi臋 lata膰 na moto lub by膰 w domu i grac na multi rpg聽 Czy przepiszesz jak膮艣 fure?: Ta Co艣 od siebie (opcjonalne): Pozdro licze na szanse Twoja rekrutacja zostaje zaakceptowana.聽Natomiast otrzymujesz u nas wyj膮tek z powodu nie spe艂niania niekt贸rych z wymaga艅, 2 minusy = wyrzucenie z organizacji. 2 1 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Rekomendowane odpowiedzi