Nikio_3 Opublikowano 18 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2025 Wzór odejścia z frakcji: Nick: Nikio_3 SID: 13354 Stopień posiadany w frakcji: Główny Inżynier Powód odejścia: wypaliłem się oraz nie czuję już tej samej zajawki co kiedyś, dlatego uważam, że to odpowiedni moment, by odejść z dobrymi wspomnieniami i dziękuje wszystkim z którymi mogłem spędzić ten czas w którym byłem w frakcji a było tego aż 1 rok i 4 miesiace. Dziękuje jeszcze raz wszystkim za ten ponad rok służby, nie chcę wymieniać nikogo z nicku ponieważ nie chcę nikogo ważnego pominąć, także dziękuję po prostu wszystkim za wszystko. Do zobaczenia gdzieś indziej. 3 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek_89 Opublikowano 18 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2025 Trzymaj sie szefu. Szefu jestes gosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierol Opublikowano 18 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2025 Trzymaj się stary. Salut dla ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shizerr22 Opublikowano 18 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2025 Trzymaj sie mordo ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SztywnyKazik Opublikowano 18 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2025 elo bracie z fartem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryser Opublikowano 18 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2025 Trzymaj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 18 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2025 Twój temat został rozpatrzony pozywtynie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi