wroobel Opublikowano 28 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2025 nick: wroobel7. stopień: Fire Fighter I powód: Dragas odchodzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikio_3 Opublikowano 29 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2025 nick: Nikio_3 stopień: Fire Fighter II powód: zmiana frakcji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd Inder00 Opublikowano 29 Października 2025 Zarząd Udostępnij Opublikowano 29 Października 2025 18 godzin temu, Kobar19 napisał: nick: Kobar. stopień: Fire Fighter II powód: Dragas odchodzi 18 godzin temu, wroobel napisał: nick: wroobel7. stopień: Fire Fighter I powód: Dragas odchodzi 3 godziny temu, Nikio_3 napisał: nick: Nikio_3 stopień: Fire Fighter II powód: zmiana frakcji Akceptuję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksaweryq Opublikowano 29 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2025 nick: ksaweryq stopień: firefighter 1 powód:nie mam czasu troche na gry znudziło mi sie mta jak odpalam mta to nie ma tego samego fanu 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyddyn Opublikowano 3 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2025 nick: Tyddyn stopień: FireFighter II powód: Nie mam mam czasu, ruszam z budową chaty + robota, miło było was poznać chłopaki i mam nadzieje ze jak uda mi się wszystko po kończyć to będę mógł wrócić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Normi Opublikowano 9 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2025 nick: Normi stopień: Junior Engineer powód: Brak chęci do dalszej pełnienia służby 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skaczek21 Opublikowano 18 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2025 nick: Skaczek21 stopień: Canditate FireFighter powód: Nie mam zamiaru cały czas powtarzać a potem nie zdawać egzaminu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymekSzefuu Opublikowano 29 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2025 (edytowane) nick: @SzymekSzefu00 stopień: Junior Capitan powód: Po tak długim okresie w frakcji przejadło mi się to. Mam mniej chęci do wbijania na duty i robienie kart więc nie chce trzymać slota. Życzę powodzenia reszcie osób z frakcji i dziękuję każdemu za ten czas który z wami spędziłem. Trzymajcie się. Edytowane 29 Listopada 2025 przez Gangdive 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gangdive Opublikowano 29 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2025 1 godzinę temu, SzymekSzefu00 napisał: nick: @SzymekSzefu00 stopień: Junior Capitan powód: Po tak długim okresie w frakcji przejadło mi się to. Mam mniej chęci do wbijania na duty i robienie kart więc nie chce trzymać slota. Życzę powodzenia reszcie osób z frakcji i dziękuję każdemu za ten czas który z wami spędziłem. Trzymajcie się. Akceptuje, dziękujemy za wspólnie spędzony czas. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KierowcaTocki Opublikowano 30 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2025 nick: KierowcaTocki stopień: lieutenant powód: zmiana serwera i brak chęci 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero00 Opublikowano 12 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2025 nick: kacpero00 stopień:Firefighter I powód: to już nie to samo odchodzę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spejson333 Opublikowano 13 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2025 nick: Spejson333 stopień: Lieutant powód: wypalenie zawodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotos_1972PL Opublikowano 21 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2025 nick:CT-9841-Hybrid stopień:Senior Lieutnant powód: Wracam na stare śmieci 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milkey Opublikowano 22 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2025 nick:Milkey stopień:Akademia powód:braki+jakoś nie kręci mnie rp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikoSzef Opublikowano 27 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2025 nick:MikoSzef stopień: FireFighter I powód: brak czasu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubatoziom11 Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia nick: kubatoziom1 stopień:Candidate FireFighter powód: na wlaszne zyczrnir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek2011 Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia W dniu 29.07.2025 o 15:50, Dragas napisał: ----------------------------------------------------------------- Wzór odejścia z Fire Department nick:siwek2013 stopień:candidante fire fire fighter powód: odejscie do innej frakcji -------------------------------------------------------------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gangdive Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 3 godziny temu, kubatoziom11 napisał: nick: kubatoziom1 stopień:Candidate FireFighter powód: na wlaszne zyczrnir Akceptuje 2 godziny temu, siwek2011 napisał: Akceptuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legoshi Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia nick:KsaweryXDXD stopień: Firefighter I powód: Szkola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4_4d Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia (edytowane) nick: aldente stopień: District Chief powód: Znudzenie sie RP, brak checi wchodzenia na duty oraz przejscie na inny serwer pozdrawiam sztywnych gitow a ci co sa jacy sa zostaja w tyle pozdro Nick: b4_4d Stopień: Battalion Chief (trial) Powód: przejście na inny serwer Coś extra od siebie: pondro Edytowane 9 Stycznia przez B4_4d 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NO_OK Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia nick: NO_OK stopień: CADET powód:JEDNAK TO NIE DLA MNIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexkoksxd Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia nick:ziomekmax200 stopień:Candidate FireFighter powód: nie chce być i chce idz cos innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_premban_67 Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia (edytowane) jednak jeszce nie Edytowane 19 Stycznia przez Jacek_Jaworek_67 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymi222 Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia nick: Szymi222 stopień: Senior Capitan powód: Nie ma sensu tu tkwic oraz wyczerpalem sie. Powodzenia wszystkim 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stary2137_turbo Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Wzór odejścia z Fire Department nick: borko stopień: 1 powód: nie podoba mi sie w tej frakcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi