Lexor Opublikowano 25 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2025 (edytowane) . Edytowane 25 Sierpnia 2025 przez StiveX 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 25 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2025 Dobry wieczór państwu 1. Przyznam się nie odpowiedziałem bo byłem na urlopie, wróciłem z tydzień temu, rozchorowałem się i niedawno doszedłem do siebie. 2. Ty adwokat jesteś? 3. Nie jestem sam zarządem. Pozdrawiam grasso, ILY 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuke1 Opublikowano 25 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2025 straszna sprawa, popłakać się idzie 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexor Opublikowano 25 Sierpnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2025 Teraz, Nuke1 napisał: straszna sprawa, popłakać się idzie Xdddd to idź placz 2 minuty temu, Karol. napisał: Dobry wieczór państwu 1. Przyznam się nie odpowiedziałem bo byłem na urlopie, wróciłem z tydzień temu, rozchorowałem się i niedawno doszedłem do siebie. 2. Ty adwokat jesteś? 3. Nie jestem sam zarządem. Pozdrawiam grasso, ILY Pewnie ze jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryser Opublikowano 25 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2025 Witam, Kryser z tej strony. Proszę o odrzucenie skargi, dotyczy ona w pewnej mierze mnie, który odwoływał się od blacklisty. Długi czas oczekiwania (15 dni) zostały wyjaśnione mi przez V-Lidera biznesu - @Karol.. Nie mam do tego żadnych pretensji, rozumiem sytuację. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 26 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2025 Twój temat został rozpatrzony negatywnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi