Bl4ckZone Opublikowano 9 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2025 Twój nick:Anonim_inder00 Nick pracownika, na którego jest skarga: @lol200312lol Opis sytuacji:Podjechałem na fabryke napisałem do lol po czym przyjechał byłem tam pierwszy. Przyjechał kacpero00 i chciałem ocelota odebrac, przypominam byłem tam pierwszy. przyjechał lol i chciałem odebrac ocelota i kacpero00 tez byłem pierwszy w kolejce a lol i tak dał kacpero00 i jak juz dojechał na przecho i na fabryke to chciałem zeby mi dał. stoje tak 10 minut i on chodzi w kółko. wezwałem rapsa powiedzieli mu zeby mi je dał. i po 2 minutach on pisze ze NIE MA Dowody w postaci screenów(ss'y logów w notatniku nie są brane pod uwagę): moze potwierdzic @pawlus86i łysabania czy jakos tak Oczekiwania: Zeby dostał jakąś kare albo go wydalono. Pozdrawiam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 10 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2025 (edytowane) 22 godziny temu, Bl4ckZone napisał: Twój nick:Anonim_inder00 Nick pracownika, na którego jest skarga: @lol200312lol Opis sytuacji:Podjechałem na fabryke napisałem do lol po czym przyjechał byłem tam pierwszy. Przyjechał kacpero00 i chciałem ocelota odebrac, przypominam byłem tam pierwszy. przyjechał lol i chciałem odebrac ocelota i kacpero00 tez byłem pierwszy w kolejce a lol i tak dał kacpero00 i jak juz dojechał na przecho i na fabryke to chciałem zeby mi dał. stoje tak 10 minut i on chodzi w kółko. wezwałem rapsa powiedzieli mu zeby mi je dał. i po 2 minutach on pisze ze NIE MA Dowody w postaci screenów(ss'y logów w notatniku nie są brane pod uwagę): moze potwierdzic @pawlus86i łysabania czy jakos tak Oczekiwania: Zeby dostał jakąś kare albo go wydalono. Pozdrawiam Nie ma dowodów RZECZOWYCH nie mogę zaakceptować Skargę odrzucam Edytowane 10 Września 2025 przez Karol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi