Al3ks Opublikowano 2 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2025 Frakcja do której należy oskarżony : SAMC Nick osoby oskarżonej : @PatrykZYouTube Powód : Brak zainteresowania frakcją Dowody : Przywrócenie @Wnuczek22 z blacklisty po przez powrót ( można sprawdzić to na forum), znikoma aktywność we frakcji, trzymanie w desperacji ludzi którdzy nawet nie byli aktywni. Pan wojtini skłamał w powrocie, a patryk nie weryfikując tego przywrócił do zarządu, gdzie on nawet według dzisiejszych rang nie był nawet w nim. Awans Edzio ze stopnia EMT 1 (6 ranga w panelu) na zarząd , gdzi on od 15 września zrobił tylko 8 godzin na duty. Patryk od 12 października zrobił tylko 40 minut . Przykładem zaniedbanie jest brak zrobienia materiałów dot. zabezpieczeń od 29 września do dziś godziny 20 Oczekiwania : Wydalenie z posady 5 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wnuczek22 Opublikowano 2 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2025 Co do mojej bl to zostałem z niej cofnięty przez apelke Ale zgadzam się #freesamc Pozdro 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edzi0.PDW Opublikowano 2 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2025 (edytowane) Witam, z racji iż mój Nick widnieje w owej skardze wypowiem się jak to wygląda z mojego punktu widzenia oraz przedstawię jakie są fakty co do poszczególnych oskarżeń. Wspominasz o moim awansie ze stopnia EMT I na zarząd, tak jest to prawda awans jest, lecz sami członkowie frakcji nie jednokrotnie prowadzili rozmowy na temat nowej osoby w zarządzie ponieważ stary zarząd - Borusk, Wojtini nie byli aktywni oraz nie uczestniczyli w jakim kolwiek rozwoju frakcji, Patryk miał dużo na głowie o czym nie raz mówił i nie miał dużo czasu żeby pogodzić zżycie prywatne wraz z serwerem dla tego dostałem szanse w gronie zarządu, mówisz ze posiadam 8 godzin od 15 września ale nie wiesz co się dzieje gdy nie jestem na służbie, godziny to jest jedno a drugie to podejmowanie z Patrykiem poszczególnych decyzji o rozwoju frakcji oraz "intensywne" rozmowy z Maćkiem na temat nadchodzących nowości we frakcji gdyż my jako zarząd frakcji tak na prawdę nie wiele możemy dodać/zmienić. Reasumując owy awans uważam ze nie była to zła decyzja lecz nie mi to oceniać. Wspominasz również o trzymaniu osób na sile, gdybyśmy mieli każdego karać za jakiekolwiek złamanie regulaminu to by nie było w tej frakcji zywej duszy a nawet i ciebie, z każdym nie aktywnym graczem się kontaktowaliśmy i rozmawialiśmy na temat powodu ich niskiej aktywności, jeśli nic to nie dawało gracze zostawali wydalani z frakcji. Powiadasz ze frakcja jest zaniedbana gdzie każde szkolenia, spotkania, egzaminy czy jakie kolie inne integracje były przeprowadzane w terminie, spotkania owszem nie raz zdarzyło się ze nie mogło się odbyć fizycznie (gierka/ts) po prostu brakowało czasu, zarówno ja i Patryk posiadamy zżycie prywatne i nie zawsze jest na wszystko czas jest to normalne, mimo braku spotkań jak wcześniej pisałem fizycznych ogłoszenia na temat awansów degradów itp pojawiały się normlanie. Kończąc już jedynie do czego nie mam argumentów to z tymi materiałami fakt mogły się pojawić wcześniej, lecz myślę ze nikomu się krzywda nie stała a tym samym uważam ze nie jest to adekwatny powód aby lider został wydalony ze swojej posady. Edytowane 2 Listopada 2025 przez Edzi0.PDW 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brakmultimniedobija Opublikowano 2 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2025 To samc istnieje ? 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryser Opublikowano 3 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2025 wow 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wikipedia Opublikowano 3 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2025 (edytowane) @Al3ksdaj spokój grasso i tak ma wyjebke frakcja nie istnieje już prawie po co to ciągnąć może zmiana lidera by coś dała Edytowane 3 Listopada 2025 przez Wikipedia 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 3 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2025 Witam! Z racji iż jest na mnie owa skarga odniosę się niej. A mianowicie wraz z @Edzi0.PDW stwierdziliśmy że wnuczek odszedł na randze Hospital Deputy Manager bez otrzymania Black Listy, ową BL dostał on dokładnie po 5 miesiącach został wpisany na BL Frakcji, więc zdecydowaliśmy go przyjąć do Frakcji po obniżeniu 9 rang w dół. Wiem że to niektórym osobom się nie podobało więc zacząłem się zastanawiać czy to był właśnie dobry plan ale dobra idź my dalej, jeżeli chodzi o skłamanie Wojtiniego w powrotach to on nie skłamał tylko został wydalony z posady Lidera S.A Medical Center przez byłą zarządczynie GKF Smallspy, z racji iż osoby które zostały wydalone nie powinny powracać przez powrót ale zostały przywrócone za zgodą Zarządcy GKF - Grasso. Tak samo było z Borsukiem. Jeżeli chodzi o zweryfikowanie powrotu to jego powrót jak i innych zweryfikowałem. Jeżeli chodzi o Edzia to został awansowany na Zarząd dla tego że potrzebowałem kogoś do pomocy tak jak wspomniał edzio, sam Grasso się mnie pytał dlaczego akurat jego nie awansuje na zarząd, to było jak @Al3ks dałeś mi taki pomysł na temat ,,Zarządu". Ale jak widać normy zbyt nie miał ale starał mi się pomagać. Jeżeli chodzi o moją norme to przyznaję się jakoś nie miałem weny do wbijania na duty SAMC jeszcze jak mam jakieś spadki FPS na tym kompie i w ogóle mam cały czas lagi i po prostu nie chcę tak grać. No i jeżeli chodzi o kanał zabezpieczenia to tak przyznam się nie dałem materiałów ,,zabezpieczeń" do czasu wczorajszego dlatego że chciałem pozmieniać coś w tych zabezpieczeniach ale jak widać zeszło jak zeszło. Jeżeli by doszło do wydalenia z owej posady to nie będę sprawiał problemów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bigsmoke Opublikowano 3 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2025 Kurwa, tyle czasu tu nie byłem, a widzę, że na tym ścieku nic się nie zmieniło — ten sam konfident dalej strzela z d*py, kekw. Wyjdź na dwór. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 3 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2025 Skarga zostaje zaakceptowana, odezwę się do poszczególnych osób prywatnie w celu odbycia rozmowy oraz podjęcia finalnej decyzji co do treści tego posta. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 3 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2025 Twój temat został rozpatrzony pozywtynie! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi