Skocz do zawartości

Skarga na Abella_Danger oskarżony przez B4_4d

B4_4d
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój Nick na serwerze: B4_4d

Nick funkcjonariusza: Abella_Danger

Data i godzina zdarzenia: 10.11.2025 o 17:11

Opis sytuacji: Podjechałem na miejsce zdarzenia i zostałem wyjęty kajdankami z samochodu po czym bez podania przyczyny umieszczony w radiowozie i zawieziony do więzienia.

Dowód:

Oczekiwania względem oskarżonego: Powołując się na California Penal Code § 236, żądam od departamentu policji odszkodowania w wysokości 350,000,000 PLN (trzysta pięćdziesiąt milionów złotych).

Coś od siebie: Proszę o odsianie błaznów od normalnych funkcjonariuszy

• Like 1
  • Haha 2

Czołem!  image.png.2405c361f133442410c116aaff1553b6.png AleksiQ.
Wedle zaleceń mojego przełożonego, ustosunkuję się do owej sytuacji w mojej wypowiedzi, ponieważ byłem osobą dowodzącą na owym incydencie. A więc, podjęliśmy się Traffic Stop'a na osobie o nicku: NO_OK, który poruszał się szarym coupe, kolejno przeprowadzaliśmy swoje czynności, nie reagując na towarzystwo przysłowiowych ,,gapiów'', którzy się tam zebrali do momentu kiedy nie łamało to KRD, oraz nie utrudniało nam to naszej pracy. W chwili kiedy staliście na środku drogi, krzyczeliście przez VoiceChat, wydałem najpierw ja a potem mój partner polecenia, abyście odjechali, nie zastosowaliście się do tego, a ty wręcz jeszcze bardziej chciałeś nam utrudnić robotę, poprzez taranowanie naszego krążownika i robienie tzw. ,,zoo''. Więc zezwoliłem funkcjonariuszowi na użycie kajdanek, na tobie oraz osobie o nicku: zajcon, aby zaprzestać tym działaniom i żebyśmy mogli dokończyć swoje. Następnie oczekiwaliście do przyjazdu jednostki transportowej przez to, iż byliśmy na scenie radiowozem dwuosobowym i nie mieliśmy miejsca na was. Po przejęciu waszej dwójki przez dwóch innych gliniarzy, zostaliście poinformowani za co i dlaczego jesteście aresztowani. Niestety twoje przewinienia uciąłeś na swoich nagraniach przez co próbujesz zakryć swoją winę. Cała interwencja była nadzorowana przez moją personę i nie został popełniony żaden błąd, tylko zostały podjęte odpowiednie procedury do waszych czynów. Tyle z mojej strony, rozpatrzenie skargi pozostawiam dla wcześniej wspomnianego mojego przełożonego.

Edytowane przez AleksiQ
  • Like 3

Małe sprostowanie, nie uciąłem tylko serio nie miałem nagrane XD, wrzucilem na yt tak jak to bylo nagrane. Aczkolwiek chodzi mi właśnie o brak powodu zatrzymania oraz o trzymanie nas przez tyle czasu, mimo, że radiowóz, do którego nas wrzucili, był na miejscu od początku akcji (przynajmniej był ten sam od mojego przyjazdu).

Jednak jestem ślepy.

• Haha 2

Powód zatrzymania został podany przeze mnie już po przejęciu Was - zatrzymanych do radiowozu oznakowanego czteroosobowego, którym mogliśmy wykonać transport do więzienia Dillimore. Jeśli chodzi o czas "trzymania przez tyle czasu" - technicznie nie było możliwe umieszczenie Was w policyjnym Infernusie.

Podsumowując, oskarżony nie dopuścił się nieprawości. Wyjaśnienia funkcjonariusza są dla mnie wystarczające i myślę, że oskarżyciel również ma sprawę postawioną jasno na podstawie tego, co zaszło. Jak można się domyślić - skargę odrzucam.

Pozdrawiam,
Assistant Chief of Police deewen';.

• Like 2

• deeweN. zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.