Szymi222 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Twój nick:Szymi222 Nick pracownika:ak47 Opis sytuacji: Pracownik waszej ekip bardzo dobrze mnie obsluzyl ponadto wytlumaczyl mi na czym polega ich praca oraz pozwolil sobie potanczyc na kanapie Dowody(potwierdzone ss): podam zarzadowi jesli bedzie rozpatrywal Oczekiwania: pochwala/plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 34 minuty temu, Szymi222 napisał: Twój nick:Szymi222 Nick pracownika:ak47 Opis sytuacji: Pracownik waszej ekip bardzo dobrze mnie obsluzyl ponadto wytlumaczyl mi na czym polega ich praca oraz pozwolil sobie potanczyc na kanapie Dowody(potwierdzone ss): podam zarzadowi jesli bedzie rozpatrywal Oczekiwania: pochwala/plus Dowody poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 4 Marca Udostępnij Opublikowano 4 Marca ODRZUCAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi