draco Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 (edytowane) Witajcie Chciałbym się dzisiaj z wami pożegnać. Wiele osób ten fakt ucieszy. Powód? Serwer się nie rozrasta, podmianki nie są dodawane już regularnie. Brak jakichkolwiek nowości które zachęciłyby mnie czy też inne osoby do gry. Postanowiłem przejść na urlop Administracyjny. Liczyłem, że przez ten okres czasu coś się zmieni. Niestety nie zmieniło się kompletnie nic. Serwer naprawdę ma potencjał, ale marnuje się i nie zdziwię się jak ilości osób grających będą spadać.. A teraz pare osób które chciałbym oznaczyć : @Perzu Będę Cię pamiętał, byłeś dobrym właścicielem i szanuję w chuj.@Inder00 Nie zmarnuj serwera, jeżeli nie zaczniesz czegokolwiek dodawać to nie licz, że serwer się rozwinie. @idk Z tobą dużych doświadczeń nie miałem, natomiast powodzenia z serwerem. @AdThree Zarząd SAPD i ogólnie dużo akcji. ❤️ @Milczu Dużo bekowych akcji, zarząd SanNews itd. Widzimy się dziś na csku! ❤️ @turbii Szczerze mówiąc nie wiem czemu między nami są takie relacje. ❤️ @MI_REK Gej Gej w chuj Gej ❤️ @Deep Dużo bekowych akcji ❤️ @MagicznY Ty wiesz co ❤️ @Ryuuga V-Lider Sary ❤️ @Adrian0pl0 Kiedyś dobry koleżka. ❤️ @the_king97 Mój SAPD'zik! Kontakt będzie trzymany ❤️ @GaceKK. Friend ❤️ @Francik PSP ❤️ @Bobo Przyjacwel ❤️ @Izaa93 Bekanko + wyzywanie ❤️ @ZjemCiKlapki Pościgi ❤️ @Mandarynka Samc ❤️ @Karot Sannews ❤️ @BikneQQ Chcesz minusa? (SARA XD ) ❤️ @Registus ❤️ @VolT. Lider mojej organizacji ❤️ Będę pamiętał. I wiele innych osób.. Dziękuję każdemu za rozgrywkę. Żegnajcie. (Może kiedyś wrócę...) draco Edytowane 13 Października 2019 przez draco Oznaczanko 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLjohnnyGTR Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Wróć jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draco Opublikowano 13 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 (edytowane) 6 godzin temu, PLjohnnyGTR napisał: Wróć jutro Nothing. Edytowane 13 Października 2019 przez Karot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VolT. Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Niech @Inder00 Dalej zmienia ekrany logowania ,a niedlugo na serwie zostaną same boty z górnika ;* 3maj sie @draco 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karot Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 baj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoteznyWarmianin Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 3maj się draco ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoungDzem Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 3maj sie draco d::: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Do zaś,trzymaj się 😢 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczu Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Wykeruje cie darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikneQQ Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Mnie nie oznaczyles) : trzymaj sie ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MI_REK Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Niee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Trzymaj się Draco będziemy tęsknić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 No kurde Draco ,pamiętam w sapd jak uczyłeś i gadaliśmy ,i nie tylko ,no żegnaj szkoda że odchodzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crtmn Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 @draco Dracula menel mnie nie oznaczył, idę płakać! Pa pa! 😭 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draco Opublikowano 13 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 2 godziny temu, crtmn napisał: @draco Dracula menel mnie nie oznaczył, idę płakać! Pa pa! 😭 Przepraszam calgoniku daj jakiś kontakt do siebie na pv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kube Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 A mnie to nie odznaczył za grafika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeksiuToZiomal Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Szkoda bo na jakimś filmie fajnie spiewałeś z stereo XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirag_tak Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 dycha ni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Bay bay 😯😯 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draco Opublikowano 13 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 1 godzinę temu, Garix napisał: Zdychaj zdrajco! Ze tak sie wyraze ssij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriota Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 @draco a ja gdzie? nasze odwalańśko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resouu Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 alles ist aus alles vorbei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draco Opublikowano 14 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczu Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczu Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Tożsamość ujawniona! Darek to Tomasz Karolak!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi