SeksiKristofer Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia (edytowane) Nick: SeksiKristofer SID:139199 Powód odejścia: No wakajki są nie mam czasu zbytnio na grę mta mi nie działa zbytnio na konkuterze i wywala mnie co 20 minut przez co grac sie nie chce nawet dzieki za szanse w zarzadzie ale jeszcze kiedys wroce silniejszy (pewnie po wakacjach albo jak konkuter ogarne) Posiadany stopień: Zastępca dyrektora generalnego Kiedy odszedłeś z biznesu: 22 czełwca Dlaczego masz zamiar wrócić?: bo chce Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss): nie no nie było mnie Edytowane 5 Stycznia przez SeksiKristofer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 23 minuty temu, SeksiKristofer napisał: Nick: SeksiKristofer SID:139199 Powód odejścia: No wakajki są nie mam czasu zbytnio na grę mta mi nie działa zbytnio na konkuterze i wywala mnie co 20 minut przez co grac sie nie chce nawet dzieki za szanse w zarzadzie ale jeszcze kiedys wroce silniejszy (pewnie po wakacjach albo jak konkuter ogarne) Posiadany stopień: Zastępca dyrektora generalnego Kiedy odszedłeś z biznesu: 22 czełwca Dlaczego masz zamiar wrócić?: bo chce Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss): nie no nie było mnie Akceptuję, ranga Zastępca Kierownika. Napisz DC 26 minut temu, popoq napisał: Nick: Cocieboli? SID: 129902 Powód odejścia: Zaczeły się wakacje a mi się nie chce grać na tym serwerze Pozdro wróce po wakacjach Posiadany stopień: Menago Kiedy odszedłeś z biznesu: 22 czerwca 2025 Dlaczego masz zamiar wrócić?: Checi i czas wróciły Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss): Jesteś pewny? Pisze za mojego kolege super misia pysia. ❤️ Niestety muszę odrzucić (na ten moment). Nie moja decyzja Decyzja GKF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi