Anomaly Opublikowano 20 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 10 minut temu, Cannabis napisał: odezwal sie ceeeejj x2 xd ty jesteś cejx3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannabis Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 15 minut temu, Randy napisał: ty jesteś cejx3 a ty jestes ceejj zawsze o 1 wiecej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomaly Opublikowano 21 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Dnia 20.10.2019 o 17:06, All4Tech napisał: Pozdro mordeczko, dawaj mi kontakt do siebie kontakt forum hah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emilebor Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Uważam że jeżeli ktoś szuka tego typu sprzętu to warto się zainteresować, cena nówki ok. 25 tyś. Czyli wychodzi na to że roczny sprzęt z minimalnym przebiegiem jest o 40 tańszy, oczywiście zakładając że wszystko z nim o.k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZjemCiKlapki Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MI_REK Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 yhm mhy yhm mhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LaysoN Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 NARA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryuuga2 Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 A o mnie juz nie wspomnial 😕 dzisna za fabrykę mordo xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi