KUBIX212 Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 (edytowane) No elo 😄 Tak jak w tytule czasz by odejść. Dziękuję wszystkim za grę. Może kiedyś wbije! @Mandarynka - Dzięki za szansę w SAMC, powodzenia w prowadzeniu frakcji 🙂 @kryha22 - Dzięki za spędzone czas na służbie w SAMC @PLjohnnyGTR - Trzymaj się mordo! @Aniaa* - Dzięki za szansę w organizacji @Kubensik123 - Dzięki za gre @HubiS02 - Dzięki za grę @Usually - Dzięki za te ładne przekleństwa na streamie @Karot - Dzięki za grę! Powodzenia w San News 😄 XD Edytowane 31 Października 2019 przez KUBIX212 1 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLjohnnyGTR Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Kc♡ 3maj się mordo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBIX212 Opublikowano 30 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 3 minuty temu, myven napisał: 3maj sie mordo wróć za 3 minutki ❤️ Kiedyś może wrócę 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Trzymaj się ziomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karot Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Mnie nie oznaczy >:C, siema ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBIX212 Opublikowano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 @Karot oznaczyłem przecież 😮 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBIX212 Opublikowano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 @kryha22 Może kiedyś powrócę, a i na temat histori! https://imgur.com/a/wu2wj5a XDDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usually Opublikowano 31 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 jakie przeklenstwa ja grzeczny jestem 😄 trzymaj się wróć jutro o/ ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aniaa* Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 @KUBIX212 trzymaj się mordko :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komisarz_Alex Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 @KUBIX212 zegnaj wracaj jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi