ClooudV Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Kiedyś musiało to nadejść 😕 Nie wiem co napisać. Grę na serwerze zacząłem 26 sierpnia, więc wychodzi na to że w przeciągu dwóch i pół miesiąca przegrałem 45k minut. Moim zdaniem jest to dużo. Nie ma się co rozpisywać, na discorda dalej będę wbijał. Teraz wspomnę kilka osób. @idk , @xBartek. , @Inder00 dzięki za szanse w administracji! Pogramy w cs'ka. @turbii my też jeszcze w cs'ka pykniemy nie raz 🙂 @.Frogg* Bierz fabrykę aut!! Powodzenia na serwerku ropucha! @Black* Śmieć yebany 🙂 @gienekpl7541 Czemu masz admina na forum?! Pobij rekord rapsów! @YokeR Co tam nolife'ie, napierralaj rapsy! @Smallspy. @Lady4K Powodzonka w administracji kobity! Oby was tam nie zjedli @PLjohnnyGTR za niedługo przejdziesz mutacje 😅 @NinjSS lecisz do zarządu SAPD, kiedy szukamy prezentów? @the_king97 co tam kinga? Powodzonka w zarządzie!! @Ne[X] kiedy gramy w klocki? Pisałem to na szybko więc jeżeli O kimś zapomniałem, niech się podpisze na dole! 1 2 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Frogg* Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Ni chuja że spierdolisz i mnie samego zostawisz mołdo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClooudV Opublikowano 18 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Nie mam ochoty już grać 😕 A tymi importami już rzygam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Frogg* Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 No i ekipa się rozpada 😂😂 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLjohnnyGTR Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 @ClooudV trzymaj się Może przejdę kiedyś xdd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butlipan* Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Do zobaczenia, I powodzenia w życiu Prywatnym. 3-m Się. 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black* Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Sam jesteś śmieć pajacu 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Papa Cloudzik 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiniak Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 (edytowane) Smutek 😞 Edytowane 18 Listopada 2019 przez Varmont123 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Ee ale ja już w zarządzie byłem i nie chce xD. Bye misiaku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MI_REK Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 A ja to co? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClooudV Opublikowano 18 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 @MI_REK mowilem ze nie wszystkich zapisalem bo pisalem na szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomaly Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 (edytowane) @ClooudV crazy frog niw weźmie fabryki tak szybko trzym się i wróć za 3 sekundy a gdzie ja? Edytowane 18 Listopada 2019 przez Randy 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 (edytowane) Wracaj szybko:( Edytowane 18 Listopada 2019 przez Krzysztow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienekpl7541 Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 :((( Trzymaj sie mordo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Dzięki za rozmowy na dsc 3Maj się mordko 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Frogg* Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 17 minut temu, Lady4K napisał: Ehh chmurek kto ci pozwolil na rozwod z nami ? eh no coz.. zycze ci powodzonka wpadaj do nas ! Jak my mu przecież nie pozwolimy łatwo się nas nie pozbędzie lady 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClooudV Opublikowano 18 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Streamy będą Ale z csa i lola 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emerytura idk Opublikowano 18 Listopada 2019 Emerytura Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 adios 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YomenikAlchemik Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Trzym się ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ne[X] Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Kurwa Jeszcze dzisiaj gramy i to zaraz tak o nie no mordko wracaj do nas jak najszybciej kogo bede wkurwiac 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MezoGTWG Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Jak to mnie zostawiasz? 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HexoGh Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Trzymaj się, jeszcze wierzę, że pozbieramy prezenty kiedyś! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastianenriquealvarez Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Kolejna osoba.. Trzymaj się Clooudzik. Nie znaliśmy się za bardzo, ale z mojej perspektywy wydawałeś i wydajesz się dalej spoko osobą! 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karot Opublikowano 19 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 wracaj pojutrze, nie no siema! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi