WertexGames04 Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 (edytowane) Witam, jestem Wertex’em i normalnie grałem na serwerze i trochę mi się znudziło i zacząłem odwalać i żałuje, lubię sobie pograć na serwerze i wgl. Przepraszam jeżeli kogoś zwyzywałem i odwalalem i przepraszam administracje z października XD, będę wkrótce. Edytowane 23 Listopada 2019 przez WertexGames04 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paski132YT Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 $$$ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannabis Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 werteksowski wraca xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikneQQ Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 O kurwa znowu ty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeS Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Siema mordo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryuuga2 Opublikowano 27 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 O kurwa siema xDDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoteznyWarmianin Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Siema wertexio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi