Skocz do zawartości

Teraz już serio :c

Cissko
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Coś się zaczyna coś się kończy, a więc mój czas na serwerze również dobiegł końca. Pomimo, że miałem majątek przekraczający majątek serwera mowa tu o prawie 4kkkk, ( całe przewalone w kasynie, aby wyrównać w jakimś stopniu gospodarke, nie dziękujcie ). Wracając do powodu mojego odejścia, chce zacząć żyć pełnią życia póki jeszcze mogę (nie zagłębiamy się) , chce spędzić czas w sferze prywatnej ( kursy w straży, rodzina, szkoła, dziewczyna, znajomi )

więc to są jedne z tych powodów odejścia. @Inder00 dużą prośbę mam do Ciebie zrób coś z tym kasynem, zrób się jako niewidoczny w betach, albo coś w tym stylu wiem, że jesteś zdolny do tego. Chciałbym podziękować za szanse dołączenia do grona administracji serwera, @Perzu to dzięki Tobie dołączyłem do administracji, dziękuje Ci za to nie zapomne nigdy dokręconego ssania "odsuń się bo to spierdolisz" 😄. Mega Ci dziękuje za wszystko. @xBartek. pozdrów @wielkaass ode mnie, mamo i tato nie zapomne chowanego na "z" wieczne odnajdywanie Cie laweta 😄, mój sultan odwzorowany idealnie do twojego, może mu brakowało zajebistości, ale kolorystyka ta sama. @idk może i dużo czasu z Tobą nie spędzałem, ale i tak Cię pozdrawiam obyś zdał to prawko trzymam kciuki !! 

@Lady4K - Tobie też dużo zawdzięczam królowo, zajmij się tam swoją "cipeczka" ( oba znaczenia poprawne ), dodatkowo prosze zajmij się BILLionersam'i, pilnuj tam nowych Support'ów póki jesteś w stanie, liczę na to że już Ci nikt nie zajdzie za skóre, pamiętaj kontakt mamy 🙂 Powodzenia złotko, pozdrów swoją ! (ROOT dla Ciebie to była najlepsza rzecz)

@BumbleBee* - Zajmij się tam BILLioners'ami, rób te eventy za to siano. Powodzenia w bijaniu reportów, masz się dostać na ROOT'a. Masz wbić bo sprawdze, kiedyś.
@KamU - mowiłem, że dostaniesz SUPPORT'a powodzenia, dawaj na admina.

@Adamiec - Ty to samo co Kamu masz wbić admina i mnie to nie obchodzi, wbije i sprawdzę tak jak w przypadku Bombelka. Masz się pokazać od najlepszej strony.
@PLjohnnyGTR dobra mordeczka pozdrawiam, tak bardzo chciałem, abyś panele dostał.
@Wujaszek_ podobnie jak u johnego
@Smallspy. ty też niestety odeszłaś, szkoda!
@Arhael DAAAAJ siano! Dzieki za szanse w SARA od tego się zaczęło. Dziena byku.
@Francik Pilnuj PSP, i mniej syreny w BB bo uszy pękają. 
@turbii Dziekuję Ci za szanse w radiu, (obyś wygrał w kasynie siano wkońcu), powodzenia.
@Izaa04 Siedzenie z Tobą na jednym kanale, wyjątkowa sprawa. Powodzenia na ROO'cie, daj mi jakieś namiary do Twojego pracodawcy chce taką prace jak Ty masz. 
@darkrider chwile spędzone na ts, niezapomniane trzymaj się. 
@KrzysztoW trzymaj się powodzenia w ekipie.
@Febson trzymaj się byczku kupuj dalej unikaty id: 1 za 1kkkk pamiętaj.

@NeveR. powodzenia w radyjku mam nadzieję, że Ci pomogłem, chociaż troche. Sorry za moje zachowanie wiesz kiedy, mam nadzieję, że wybaczyłeś. Kontakt mamy jak coś pisz 🙂 
@racz3k pamiętaj masz wbić ROOT'a sprawdzę to, powodzenia synku 😄 
@Zabka - nie wiem jak masz, ale też Cię pozdrawiam pamiętaj o cs'iku, i kontakt Fb 😘

Chciałbym tutaj napisać coś, o każdym z osobna. Mam nadzieję, że będziecie mnie wspominać dobrze.
Nie chciałem, aby ktoś się poczuł urażony przeze mnie, i liczę na to że tak nie było.
Tutaj jeszcze chce wspomnieć, o osobach takich jak: 
szaman, 2bad4gold, adixon, SooN nasz spejson - miło będę Was wspominać trzymajcie się.
Mam nadzieję, że osoby z którymi mam kontakt będą do mnie pisać. 
To co na koniec, pomimo robienia przeze mnie tylu reportów, pomaganie graczom i tak dla mnie będzie przyjemnościa lubie to, więc to robie.

Przepraszam jak zapomniałem, o kimś. Trzymajcie się. Kocham Was/ no homo. Trzymajcie się ! 
Starałem się, aby było lepiej.

Edytowane przez Cissko
  • Smutny 8

13 minut temu, Lady4K napisał:

Bedzie mi ciebie zlamasie bardzo brakowac! az mi smutno... badz w kontakcie 😞

Pamietaj o mojej zarządówce, przepraszam :c, będę wchodzić na ts obiecuje

Edytowane przez Cissko
  • Like 1

O jasny gwint, trzymaj się Cissko, to co było minęło, ja też przesadzałem, no cóż, ale nasze relacje zawsze będą dobre. Dziękuję Ci za pomoc, i powodzenia w życiu realnym, nasze bitwy o rapsy zawsze będę pamiętał, wbijaj na ts'ka pogadać, kontakt poza serwerem też mamy, trzymaj się. 😕

• Smutny 1

2 minuty temu, NeveR. napisał:

O jasny gwint, trzymaj się Cissko, to co było minęło, ja też przesadzałem, no cóż, ale nasze relacje zawsze będą dobre. Dziękuję Ci za pomoc, i powodzenia w życiu realnym, nasze bitwy o rapsy zawsze będę pamiętał, wbijaj na ts'ka pogadać, kontakt poza serwerem też mamy, trzymaj się. 😕

Dzieki NeveR. nie zapomne o Tobie odzywaj się 🙂 

• Like 1