Pomarańcza. Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 (edytowane) Dzięki za grę na serwie. Odechciało mi się grać po tym kasynie i górnikach x5 A tym bardziej po faworce. Wymienię kilka osób które zapamiętam: @Inder00 CJ pamiętaj ze te twoje bindy kocham. Ale i tak zrób coś dla dobra serwera i moich uszu❤😂 @racz3k mordo moja ty dzieki za SAMC i za te rozmowy na ts. Powodzenia w drodze do ROOT'a @PLjohnnyGTR no co by tu mordo mówić SAMC to najlepsza rzecz jaka robiłem na tym serwie. Dziena za szansę i zajście aż do lekarza @Mandarynka JC naucz się grać w ts haha @Perzu @idk @xBartek. dziena za serwer @Smallspy. dalej mam ss jak się w klatce zamkneli jak bylas w banku heh @BumbleBee* oby tak dalej. Powodzenia w drodze do ROOT'a @Usually te twoje bindy i rozmowy są i będą w mojej pamięci @Mentorek123 abyś już karetek nie wyjebal w kosmos. Komornik już był? @Jeste_Z_Polski mordo aby ci lagi już na zawsze zniknęły @Francik dzięki za szanse w PSP @jaros22 trzeba jeszcze sie pośmiać z jeste_z_polski @WujekDRAGON to kiedy jarsa na noszę dajemy znów? @AnimaL dziena za wywalenie mnie i mojej agery w kosmos i nie zapomnę ci nigdy akcji "komornik" @Weeronisia te bekową rozmowy na ts. Powodzenia w SAMC. @Lady4K to co zarząd? @malpa1615 nie lataj juz LPR aby do zarządu frakcji. @golemiarz będzie mi ciebie jako tako bardziej brak od małpki @Hyker* ty mordeczko nic nie zmieniaj tylko amg zachowaj na pamiątke @Arhael powodzenia w dalszej faworyzajci graczy @turbii "Usually to pedał dawaj do mnie na sapd" bekowo było Zostawcie mój majątek jeszcze tu wrócę bo jest do kogo!!! Trzymajta się mordy!! Jak o kimś zapomniałem to sorki Oby kontakt z tymi osobami był dalej. @Arhael jak zobaczysz błąd w tym nagraniu śmiało pisz pv może coś się zmieni Edytowane 5 Lutego 2020 przez banaszek123 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Przed chwilą, banaszek123 napisał: Dzięki za grę na serwie. Odechciało mi się grać po tym kasynie i górnikach x5 A tym bardziej po faworce. Wymienię kilka osób które zapamiętam: @Inder00 CJ pamiętaj ze te twoje bindy kocham. Ale i tak zrób coś dla dobra serwera i moich uszu❤😂 @racz3k mordo moja ty dzieki za SAMC i za te rozmowy na ts. Powodzenia w drodze do ROOT'a @PLjohnnyGTR no co by tu mordo mówić SAMC to najlepsza rzecz jaka robiłem na tym serwie. Dziena za szansę i zajście aż do lekarza @Mandarynka JC naucz się grać w ts haha @Perzu @idk @xBartek. dziena za serwer @Smallspy. dalej mam ss jak się w klatce zamkneli jak bylas w banku heh @BumbleBee* oby tak dalej. Powodzenia w drodze do ROOT'a @Usually te twoje bindy i rozmowy są i będą w mojej pamięci @Mentorek123 abyś już karetek nie wyjebal w kosmos. Komornik już był? @Jeste_Z_Polski mordo aby ci lagi już na zawsze zniknęły @Francik dzięki za szanse w PSP @jaros22 trzeba jeszcze sie pośmiać z jeste_z_polski @WujekDRAGON to kiedy jarsa na noszę dajemy znów? @AnimaL dziena za wywalenie mnie i mojej agery w kosmos i nie zapomnę ci nigdy akcji "komornik" @Weeronisia te bekową rozmowy na ts. Powodzenia w SAMC. @Lady4K to co zarząd? @malpa1615 nie lataj juz LPR aby do zarządu frakcji. @golemiarz będzie mi ciebie jako tako bardziej brak od małpki @Hyker* ty mordeczko nic nie zmieniaj tylko amg zachowaj na pamiątke @Arhael powodzenia w dalszej faworyzajci graczy @turbii "Usually to pedał dawaj do mnie na sapd" bekowo było Zostawcie mój majątek jeszcze tu wrócę bo jest do kogo!!! Trzymajta się mordy!! Jak o kimś zapomniałem to sorki Dzięki misiu, postaram się jak się tylko da. Super że sugerujesz że faworyzuje bo zaakceptowałem skargę na ciebie, cieszę się że sugerujesz że faworyzuje XD. Nawet otworzyłem ją ponownie by móc dokładniej wszystko zbadać ale jak chcesz asta la vista 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarańcza. Opublikowano 5 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Przed chwilą, Arhael napisał: Dzięki misiu, postaram się jak się tylko da. Super że sugerujesz że faworyzuje bo zaakceptowałem skargę na ciebie, cieszę się że sugerujesz że faworyzuje XD. Nawet otworzyłem ją ponownie by móc dokładniej wszystko zbadać ale jak chcesz asta la vista Po tym jak Ci na pv napisałem haha dobry jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Przed chwilą, banaszek123 napisał: Po tym jak Ci na pv napisałem haha dobry jesteś ^^ ok cya 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polak Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Pa pa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarańcza. Opublikowano 5 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 1 minutę temu, Smallspy. napisał: Trzymaj się! Osoby, które twierdzą, że nie faworyzują dopiero pewnie po czasie zobaczą jak „ nie faworyzują „ xD Prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuczek Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 trzymaj się beka była na ts xd ić grać w farminga xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Pa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuRoSeK Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Cześć yellowside 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weeronisia Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Trzymaj się! Dziękuje 😅 Rozmowy zawsze można powtórzyć, pamiętaj 😁 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tredox Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Trzymaj się mordo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Happy3 Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Bardzo dobrze ze opuszczasz 🙂 3maj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usually Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 pa dobrze robisz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARCIU Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Trzym sie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarańcza. Opublikowano 6 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 1 godzinę temu, racz3k napisał: Wracaj do nas szybko a nie! papa smutno mi Na frakcje będę wbijał nie opuszczę aż tak ciebie i Janka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLjohnnyGTR Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Bye mordo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaros22 Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Narka i miłego 👋🚒 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi