Stulej Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 W dniu dzisiejszym kończę karierę z serwerem ponieważ już mam złe zdanie na serwerze ,pisałem podanie do SAPD 3razy rozbudowane po kilka zdań i się nie dostałem a taki 1zdanie na krzyż się dostał no to jak tu nie odejść .Jak się zmieni liderostwo i niektórzy w administracji to może wróce ,grać nadal będę lecz to z 2h tygodniowo ze względu na SanNews. Oto kilka ludzi którzy naprawde mi pomogli na serwerze i ich mocno polubiłem: @Inder00 co tu moge pisać ,dodaj wkońcu te karetki do SAMC ;D @Francik fajnie było w PSP szkoda że tak krótko 😕 @jaros22 @jaros22_ przeprosiłem cię na forum ,widział to każdy a ty itak tych przeprosin nie przyjąłes ,trzeba być poprostu cwe*em.. sorry niestety tak jest. @WujekDRAGON dzięki że mi oblałeś egzamin 😞 @Linke55 lubiłem cię bardzo lecz po tych wynikach poprostu chce mi się śmiać @Mandarynka dzięki za SAMICE Więcej pisać nie będe lecz było jeszcze kilka osób .ŻEGNAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctic Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujekDRAGON Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 mogles sie uczyc a nie cwaniakowac 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stulej Opublikowano 16 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 13 minut temu, WujekDRAGON napisał: mogles sie uczyc a nie cwaniakowac 🙂 haha Ty nadał nie odróżniasz żartu od sarkazmu ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaros22 Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 NIE OLAŁEM Bo odpisałem ale ty wyszedłeś z rozmowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erazmus Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Yoł mordo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linke55 Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Ja nie wybieram akademików ,trzymaj się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stulej Opublikowano 16 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 40 minut temu, jaros22 napisał: NIE OLAŁEM Bo odpisałem ale ty wyszedłeś z rozmowy Wyślij screena w nowej wiadomości to uwierzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 XD akademia 30 minut pozdro psp 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi