papcio Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 (edytowane) Rekrutacja do A-SARA WYMAGANIA: -sprawny mikrofon, -dojrzałość emocjonalna -dokładne zapoznanie się z regulaminem (poważnie go przeczytajcie go do końca, to najważniejsze) -komunikator discord oraz ts3, bez tego nawet nie pisz podania -pracowitość i chęć wzmocnienia struktur frakcji -Jeżeli macie odejść po 2 dniach z frakcji to nawet nie piszcie podania i dajcie szanse innym -Pisząc trzy zdania, gdzie minimum trzeba trzy okazujecie tylko chęć na przynależność do frakcji. -Wymaganie 1000 minut (wymagany ss). -Liczymy na rozbudowane podania, powodzonka! Wzór: Nick: Imie: Wiek: SID: SS z minutami na serwerze: Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Przeczytałeś regulamin?: Znajomość RP/Ortografii (0-10): Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Coś o sobie: REKRUTACJA POTRWA DO CZWARTKU 05.03.2020 GODZINY 16.00 Edytowane 5 Marca 2020 przez papcio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiChi15 Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Nick: FiChi15 Imie: Kuba Wiek: 15 SID: (w ss) SS z minutami na serwerze: jest Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak posiadam mikrofon novox-nc1 Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Przeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP/Ortografii (0-10): 7 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): od 2 do 4 h tygodniowo Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ jestem rozważny. Potrafię radzić SB w każdej sytuacji, potrafię każdemu pomóc. Jestem opanowany emocjonalnie. Coś o sobie: Kocham muzykę, beatbox oraz programowanie . Chodzę do szk podstawowej do kl 8 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyvise Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Nick: mlodyviseImie: JakubWiek: 18SID: 41404 SS z minutami na serwerze: Czy posiadasz sprawny mikrofon?: TakCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Przeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP/Ortografii (0-10): 10Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie) W tygodniu około 3 godzinki, w weekendy nawet do 8 Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania) No to generalnie jestem w stanie poswiecic duzo czasu na gre, lubie odgrywac rp i pomagac innym. Łatwo przyswajam wiedzę więc szybko nauczę się wszystkiego co potrzebne do pracy.Coś o sobie: Mam 18 lat i od urodzenia wiedziałem że to co chce w życiu robić to pracować w SARA jest to szczyt moich marzeń. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frixuz Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 (edytowane) Nick: Frixuz Imie: Kuba Wiek: 15 SID: 42280 SS z minutami na serwerze: Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Przeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP i Orto 9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 2-3h Dziennie Sobota Niedziela 4-6+h Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Bardzo chciałbym należeć do tej frakcji, ponieważ jest ciekawa oraz można nawiązywac kontakt z innymi poprzez Rp. Umiem dobrze radzic sobie z problemami. Jestem spokojny wiec Rp będzie na dobrym poziomie. Jestem pewny ze dobrze się bede sprawować w Sarze. Od początku gdy dowiedziałem sie o Sarze chciałem do niej dołączyć Coś o sobie: Uwielbiam jezdzic na desce i dirtcie. Lubie też grać w gry oraz montować filmy. Interesuje się Samochodami oraz Ciężarówkami. Mieszkam w woj. Mazowieckim Edytowane 2 Marca 2020 przez Frixuz Zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Normi Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Nick: Normi Imie: Norbert Wiek: 17 SID: 42959 SS z minutami na serwerze: https://zapodaj.net/5dfc8c245ea93.jpg.html Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Oczywiście używam na bieżąco Przeczytałeś regulamin?: Tak bo laweta jest kozacka ❤️ Znajomość RP/Ortografii (0-10): Na Rp znam się bardzo dobrze a ortografia 7-10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 2-3 godz dziennie nawet więcej Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Pracowałem na lawecie na innych serwerach i to mnie wciągnęło. Ja się czuję w takiej pracy strasznie lubię jeździć i pomagać innym. To jest taka praca rzadko spotykana gdzieś indziej. Ponieważ jestem doświadczonym graczem gram jednocześnie na MultiRPG i FiveM i na FiveM robie jako laweciarz. Coś o sobie: Jestem osoba która potrafi poświęcić dużo czasu na dane zajęcie. Często używam komunikatora głosowego w moim przypadku Team Speak 3 więc u mnie nie ma z czymś takim problemu. Mało afcze. Dosyć szybko piszę i potrafię akcję RP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karoliku1980 Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Nick: Karoliku1980Imie: KarolWiek: 12SID: 10784 SS z minutami na serwerze: 6532 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Przeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP/Ortografii (0-10): 7/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 5-15 h Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Lubię robić RP. Jestem miły nie przeklinam.Umiem się z każdym dogadać. Coś o sobie: Mam na imię Karol. Mam 12 lat. Mieszkam w wielkopolsce. Interesuję się motoryzacją i informatyką . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dezery Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Nick: |SFAGIER|DezeryImie: JakubWiek: 16 (w tę wakacje 17)SID: 37827 SS z minutami na serwerze: (Dla informacji, jest to około 4000h+/-) https://imgur.com/adoXUECCzy posiadasz sprawny mikrofon?: Oczywiście Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Jak najbardziejPrzeczytałeś regulamin?: Bez tego ani rusz :) takZnajomość RP/Ortografii (0-10): Sądzę że 10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): To zależy od dnia, postaram się dziennie ustawić minimum 2,5h gry, w weekendy lub dni krótsze w szkole więcej :) Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Sądzę że idealnie nadaje się do SARA, jestem kimś kto fascynuje się jazdą po drogach i tego typu frakcjami. Jestem osobą sumienną i pracowitą, staram się największe priorytety wykonywać w jak najszybszym czasie, ale i nie zbyt szybko, liczy się staranność i płynność. Jestem osobą która kwalifikuję się do tego typu frakcji dzięki posiadania czasu na grę, chęć, zaciekawienie i co najlepsze angażowanie do pewnych typu prac (np. frakcji) więc wydaje mi się że mam szansę być wybrany w szeregi A-SARA :).Coś o sobie: Jestem osobą pracowitą, inteligentną i spokojną, rozbawioną (śmieszkową) oraz wyluzowaną, nie staram się stresować ani się bać. Jestem osobą komunikatywną oraz przyjacielską, nie zdarza mi się wdawać w problemy lecz je rozwiązywać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoMb3LeK Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 1 godzinę temu, papcio napisał: Nick: swirTPO Imię Dorian Wiek: 14 SID: 41638 SS z minutami na serwerze: Czy posiadasz sprawny mikrofon?: TAK Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:TAK Przeczytałeś regulamin?:TAK Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 3h lub 2h Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): myśle że bede dobrym pracownikam jestem surowy wobec ludzi w grach. lubię takie frakcje jak SARA jestem samodzielny i zorganizowany . Coś o sobie: Cześc jestem Dorian mieszkam w woj Kujawsko-Pomorskim na codzien pracuje nad zdjęciami i mojim Hobby to łowienie ryb w weekendy a tak to spedzam czas przy komputerze gram w wekendy od 11;00 a w dni od poniedziałku do piątku od 16;00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liszka1337 Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Nick:liszka1337 Imie:Oliwier Wiek:15 SID:20464 SS z minutami na serwerze: Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak marki media tech nie jest wyszej klasy ale słychać mnie dobrze Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:posiadam ts Przeczytałeś regulamin?:tak Znajomość RP/Ortograficzna: 6,5 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):codzienie z godzinke moze 2 Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): jestem dość doświczonym graczem w multi rpg.Wydaje mi sie że nadam sie do tej frakcji . mam dość dużo przegranych minut na serwerze. Coś o sobie: Lubie samochody jestem fanem motoryzacji. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OleSldw Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Nick: OleSldw Imie: Oliwier Wiek: 15 SID: 35748 SS z minutami na serwerze: https://imgur.com/a/5bxTZ42 (11 tyś minut) Czy posiadasz sprawny mikrofon?: a i owszem Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak Przeczytałeś regulamin?: a jak by inaczej? Znajomość RP/Ortografii (0-10): rp 8/10 orto 9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): myślę że dziennie jakoś do 1.5h Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Jestem miły kulturalny i zabawny. Sprawdził bym się idealnie w tej roli i nie ukrywam że chciałbym się dostać do tej organizacji. Mam umiejętności działania w zespole.Na codzień chodzę do szkoły podstawowej więc mam dosyć dużo czasu na grę. Interesuję się autami i motoryzacją Coś o sobie:wiem jak to wygląda ponieważ byłem w frakcji SARA na innym serwerze. Mam nadzieję że zostanę wybrany. Pozdrawiam i do zobaczenia na serwerze ! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michemix208 Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Imie: Michał Wiek: 15 SID: 39974 SS z minutami na serwerze: Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Przeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9,5 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): 2.30 godz. Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Jestem człowiekiem z rozsądnym. Jestem kulturalnym dla tych i próbuję w pozytywny sposób porozumiewać się z innymi. Jestem często aktywny. Coś o sobie: nie lubię tych co się uważają za lepszych od innych, załatwiam sprawy szybko i skutecznie, nie jestem samolubem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RequOfficial2020 Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 (edytowane) W dniu 2.03.2020 o 17:37, papcio napisał: Nick: RequOfficialImie: JakubWiek: 13SID: 41558 SS z minutami na serwerze: 5400+ Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Przeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8/10Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 5-6h Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Lubię robić RP. Jestem miły nie przeklinam.Umiem się z każdym dogadać.Coś o sobie: Mam na imię Jakub. Mam 13 lat. Mieszkam w małopolsce. Interesuję się grami jak także Polskim . Edytowane 5 Marca 2020 przez RequOfficial2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRASZU Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Nick: KRASZU Imie:Wiktor Wiek: 15 SID: 38311 SS z minutami na serwerze: Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Przeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP/Ortografii (0-10): 7.5 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):5/7h Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Uważam że nadałbym się do frakcji SARA Ponieważ jestem w stanie poświęcić dużo wolnego czasu na służbie na jestem osobą kulturalna i która umie zapanować nad swoimi emocjami, Lubię odgrywać RP i wdawać się w interakcję z graczami. Coś o sobie: Mam 15 lat na co dzień lubię posłuchać muzyki pograć w gry wyjść ze znajomymi na miasto moimi zainteresowaniami są głownie gry komputerowe muzyka/Rap. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guli_613 Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 (edytowane) Nick: Guli_613 Imie: Adam Wiek: 15 Sid: 4094 SS z minutami na serwerze: Jest Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator discord oraz TS3?: Oczywiście Przeczytałeś regulamin?: Jasne że tak. Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP 8/10 Ort 8/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie) 3h na dzien, aw weekendy 5h na dzien. Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Lubie robić RP.Jestem kulturalny,nie przeklinam i dobrze komunikuję się z graczami.Lubie pomagać ludziom 😄 Coś o sobie: Mam na imie Adam. Grałem na wielu serwerach RP i mam doświadczenie w takich sprawach 😄. Interesuje się programowaniem,grami.Zawsze marzyłem o pracy w SARA. Edytowane 5 Marca 2020 przez Guli_613 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wr77zer Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Nick: Wr77zer Imie: Emil Wiek: 14 SID: 42022 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Oczywiście że tak. Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Jak najbardziej. Przeczytałeś regulamin?: Oczywiście. Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP 10/10,ortografia 7,5/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie):To tak w dni szkolne kończę szkołę o 14:30 więc tak od 14:45 do 18, a w dni wolne od szkoły często jestem już na serwerze od 7:30 i tak do około 13 krótka przerwa i gram dalej a więc w skrócie wygląda to tak (w dni szkole około 3-4h a w dni wolne od szkoły 5+h) Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Lubię serwery RP a praca sara jest dla mnie idealna. Praca uspakajająca jeździsz i zabierasz porzucone pojazdy no po prostu coś pięknego. Napewno będę odgrywał RP tak dobrze jak tylko umiem Pozdrawiam całą ekipę SARA :). Coś o sobie: Cześć jestem Emil mam 14 lat. Mieszkam na podlasiu,interesuje się Graniem w rożne gry, kocham grać w RP. Życzę powodzenia uczestnikom rekrutacji. SS z minutami na serwerze: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpus. Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 (edytowane) Nick:Pimpus Imie:Dawid Wiek:16 w maju 17 SID:36930 SS z minutami na serwerze: 25810 min ss na dole w załączniku Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak blue yeti Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak Przeczytałeś regulamin?:tak bo laweta jest kozacka❤ Znajomość RP/Ortografii (0-10): 10/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): gram codziennie od 4 do 4,5 a na weekendzie od 6 do 7 Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Ponieważ jestem spokojny i w tej pracy myślę że będę bardzo dobry , Znam bardzo dużo os na serwie oraz często pomagam innym, umiem robić rp lubię to robić mam 2 lodziarki i tam się nauczyłem Coś o sobie:Jestem chłopakiem z Zamościa mam 16 lat chodzę do szkoły wojskowej nie pale nie pije i nie przeklinam tylko czasem jak każdy Edytowane 3 Marca 2020 przez Pimpus. 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipQ Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Nick: FilipQ Imie: Filip Wiek: 13 SID: 32811 SS z minutami na serwerze: Jest na dole Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Przeczytałeś regulamin?: Tak bo laweta jest kozacka❤ Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): w tygodniu ok. 5h w weekendy ok 8h Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Byłem w tej frakcji na innych serwerach szło mi nieźle. Chciałbym również spróbować w tej frakcji na tym serwerze. Mam dużo czasu by poświęcić czas frakcji. Jestem bardzo aktywny na serwerze. Lubię odgrywać rp. Jestem osobą którą słucha się poleceń wyższych rang. Lubię pomagać innym ludziom. Coś o sobie: Mieszkam w woj. Dolno Śląskim chodze do szkoły podstawowej i interesuje sie motoryzacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urek Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 (edytowane) Nick:urek Imie:Michał Wiek:16 SID:37040 SS z minutami na serwerze:dodałem w pliku Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak Przeczytałeś regulamin?:tak czytałem go 2 razy Znajomość RP/Ortografii (0-10):znam 10/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): codziennie gram po 4 godz a na weekendach 6 godz Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):jestem pracowity. Znam dużo ludzi z tego serwera oraz dużo frakcji . Kiedyś byłem policjantem na innym serwerze i zakochałem się w tej pracy Coś o sobie:Jestem z Lublina jetem pracowity i mam 16 lat chodzę do szkoły policyjnej Edytowane 4 Marca 2020 przez urek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamsik48 Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Nick:Hamsik48 Imie:Dawid Wiek:15 lat SID:41137 SS z minutami na serwerze: Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak Przeczytałeś regulamin?:Tak bardzo dokładnie 🙂 Znajomość RP/Ortografii (0-10): Ortografia 10/10,RP 8,5/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Ponad 3 godziny Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Moim zdaniem jestem idealny na to stanowisko ponieważ pracowałem już nie raz na innych serwerach jako pracownik SARA. (nie chcę robić reklamy więc nie podaje serwera).Umiem odegrać RP jak i znam się dobrze na tej pracy, przepracowane mam około 2000 minut w frakcji SARA niestety na innym serwerze. Jestem miłym spokojnym (z poczuciem humoru) graczem i lubię pomagać innym. Coś o sobie: Zależy mi na pracowaniu we frakcji SARA, umiem wprowadzić fajną atmosferę i lubię pomagać innym. Dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TewoK Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 (edytowane) Nick: TewoK Imie: Błażej Wiek: 16 SID: 42800 SS z minutami na serwerze: Zawarte w ss Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak lecz mam lekką wadę wymowy. Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Przeczytałeś regulamin?: Tak, bo laweta jest kozacka ❤️ Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8 gram w fivem często mam 1k godzin więc coś tam wiem. Ortografia 8. Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): w tygodniu około 3 do 4 godzin a w weekendy do 6 nawet ale wszystko to zależy od mojego samopoczucia. Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Myślę że to stanowisko jest dla mnie odpowiednie ponieważ interesuję się motoryzacja a w tej pracy będę miał styczność z wieloma samochodami. Moim zdaniem mój charakter też jest odpowiedni ponieważ jestem bardzo opanowany lecz też umiem czasami wyjść z równowagi tak jak każdy człowiek. Chciałbym też spróbować dojść do jakiejś frakcji a nie jeżdzić ciągle na imporcie i exporcie i zarabiać w ten sposób chce po prostu próbować nowych możliwości zarobku i też dobrej zabawy. Coś o sobie: Mam na imię Błażej mam 16 lat mieszkam w województwie Małopolskim w małej miejscowości obok Krakowa. Interesuję się sportem więc od niedawna zacząłem grać w siatkówkę, oraz w piłkę ręczną. W wolnym czasie gram w przeróżne gry oraz jeżdżę na swoim quadzie oraz rowerze. Edytowane 4 Marca 2020 przez TewoK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSmok Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 (edytowane) Nick: MrSmok Imie: Jakub Wiek: 14 SID: 28897 SS z minutami na serwerze: około 9000 min https://imgur.com/a/cUckXEZ Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Przeczytałeś regulamin?: Tak bo laweta jest kozacka ❤️ Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP- mocne 9/10 Ortografia -mocne 8,5/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): około od 1 do 4 max godz na tygodniu a w weekendy około 2 lub 3 h dziennie Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ byłem już w takiej frakcji na różnych serwerach. Umiem dobrze odgrywać RP i jestem spokojny więc zarówno jak i zarząd frakcji, gracze i administracja nie będą mieli ze mną problemów. Gracze będą otrzymywali szybką informacje ponieważ w miarę szybko piszę. Kocham taką frakcje i myślę, że naprawdę się nadaje nie miałem dużych problemów gdy zaczynałem, i teraz też nie mam. Coś o sobie: Witam nazywam się Jakub mam 14 lat mieszkam w dużej wsi w woj. Podkarpackim. Interesuje się Motoryzacją bardziej motocyklami, w przyszłości planuje rozwinąć swój kanał z Motocyklami. Gram w różne gry komputerowe typu: CS:GO Minecraft, MTA , LOL itp. Po za motoryzacją lubię grać w piłkę, jeździć na rowerze. Jestem miłym, opanowanym, sympatycznym, koleżeńskim, pomocnym chłopakiem lubię zapoznawać nowe znajomości. laweta jest kozacka ❤️ Ps. Ostatnio się dostałem lecz musiałem pilnie wyjechać i nie mogłem poinformować was o tej informacji bo nie miałem kiedy. Nie zawiodę was. laweta jest kozacka ❤️ Edytowane 5 Marca 2020 przez MrSmok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xip Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Nick: xip Imie: Eryk Wiek: 16 SID: 42539 SS z minutami na serwerze: https://imgur.com/heCT1EF Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Przeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP/Ortografii (0-10): Ortografia 10, RP 9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Myślę że 2-7 h może i nawet dłużej Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ czuję że jestem w stanie doprowadzić ulice miast do porządku. Dopilnuję żeby auta źle zaparkowane nie stały bez karnie i przeszkadzały graczom. Sam osobiście wiele razy nie mogłem wyjechać z rożnych miejsc ponieważ źle zaparkowane auta blokowały mi drogę dlatego nie chcę dopuścić żeby przytrafiło się to innym. Coś o sobie: Mam na imię Eryk, mam doświadczenie w RP może nie idealne ale myślę że na wysokim poziomie :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiena Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 (edytowane) Nick: Hiena Imie: Marcin Wiek: 16 SID: 40517 SS z minutami na serwerze: Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3: Tak Przeczytałeś regulamin?: Tak, zapoznałem się z regulaminem. Znajomość RP/Ortografii (0-10): Znajomość RP (7,5) ale się jeszcze doszkolę co do RP, aby było ono rozbudowane jak i przejrzyste. Znajomość ortografii (9) Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): Myślę że spokojnie godzinkę dziennie w tygodniu, a w weekend nawet do 2/3 godzin dziennie. Dlaczego ty? (min. 3 zdania): Uważam, że to ja powinienem dostać szansę w frakcji SARA, ponieważ nie pracowałem jeszcze w tej frakcji i chciałbym spróbować swoich sił pracując w SARA. Jestem rozważny i szybko się uczę, myślę, że jest to kwestia paru kursów, abym się nauczył wszystkiego od A do Z. Bardzo zależy mi na tym, aby dołączyć do szeregów SARA, ponieważ uważam że jest to naprawdę ciekawa frakcja. Coś o sobie: Jestem bardzo aktywnym człowiekiem, ponieważ uprawiam sport a dokładnie tenis stołowy, w którego gram i trenuje już 3 lata. Bardzo łatwo przyswajam wiedzę, wystarczy że ktoś raz mi coś wytłumaczy i już wiem co i jak. Uczęszczam do szkoły średniej na Warmii i Mazurach, oraz jestem zawodnikiem klubu sportowego , w którym zdobywam wiele różnych osiągnięć sportowych. Moim hobby jest oczywiście granie w gry. Łatwo mi jest pogodzić te 2 rzeczy czyli treningi oraz grę, dlatego mogę poświęcać wmiarę dużo czasu na rzecz serwera. Edytowane 3 Marca 2020 przez Hiena 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golemiarz Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Nick: Golemiarz Imie: Eryk. Wiek: 17 lat. SID: 33697 SS z minutami na serwerze: Są na dole. Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Oczywiście. Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak. Przeczytałeś regulamin?: Tak bo laweta jest kozacka ❤️ Znajomość RP/Ortografii (0-10): Swoje RP oceniam na mocną dziewiątkę, natomiast ortografie - solidne dziesięć. Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Po 4 godziny dziennie. Niekiedy zdarzy się dzień w którym będę mógł siedzieć do 14 godzin. Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Byłem kiedyś w owej frakcji, posiadam jakiekolwiek doświadczenie. Jestem również pomocnym człowiekiem, więc nie będę miał żadnego problemu aby pomóc koledze z frakcji, który np. nie będzie czegoś wiedział (oczywiście, gdy się dostanę). Wiem, że nie ma 3 zdań, ale poprostu nie mam pomysłu czym was jeszcze przekonać. Coś o sobie: Hej, nazywam się Eryk, mam 17 lat oraz mieszkam w województwie warmińsko-mazurskim. Na codzień uczęszczam do szkoły branżowej o profilu Mechanik Pojazdów Samochodowych. Tak jak wspomniałem wyżej - jestem pomocnym oraz pozytywnie nastawionym chłopakiem. Nie lubię wdawać się w niepotrzebne kłótnie, których mogę później żałować. W skrócie mogę powiedzieć, że jestem zwykłym siedemnastolatkiem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalolek14 Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Nick: kalolek15 Imie: Karol Wiek: 15 SID: 34920 SS z minutami na serwerze: minut 9200 (nie mogę zrobić ssa, bo jestem na telefonie) Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Przeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP/Ortografii (0-10): 10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): około 2 w tygodniu, i więcej w weekendy Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Dlaczego ja? Jestem ambitny i szybko się uczę. Nie wyzywam ludzi (chyba że mnie ktoś BARDZO zdenerwuje). Jestem cierpliwy. Coś o sobie: Jestem Karol, mam 15 lat. Pochodzę z województwa podlaskiego, a dokładniej Białystok. Uczę się w 8 klasie szkoły podstawowej. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi