Skocz do zawartości

Rekrutacja do A-SARA marzec 2020r.

papcio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrutacja do A-SARA

WYMAGANIA:

-sprawny mikrofon,

-dojrzałość emocjonalna

-dokładne zapoznanie się z regulaminem (poważnie go przeczytajcie go do końca, to najważniejsze)

-komunikator discord oraz ts3, bez tego nawet nie pisz podania

-pracowitość i chęć wzmocnienia struktur frakcji

-Jeżeli macie odejść po 2 dniach z frakcji to nawet nie piszcie podania i dajcie szanse innym

-Pisząc trzy zdania, gdzie minimum trzeba trzy okazujecie tylko chęć na przynależność do frakcji.

-Wymaganie 1000 minut (wymagany ss).

-Liczymy na rozbudowane podania, powodzonka!

Wzór:

Nick:
Imie:

SS z minutami na serwerze:
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:
Przeczytałeś regulamin?:
Znajomość RP/Ortografii (0-10):
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):
Coś o sobie:

REKRUTACJA POTRWA DO CZWARTKU 05.03.2020 GODZINY 16.00

Edytowane przez papcio
  • Like 1

Nick: FiChi15
Imie: Kuba
SID:  (w ss)

SS z minutami na serwerze: jest
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak posiadam mikrofon novox-nc1
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak
Przeczytałeś regulamin?: Tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 7
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): od 2 do 4 h tygodniowo
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ jestem rozważny. Potrafię radzić SB w każdej sytuacji, potrafię każdemu pomóc. Jestem opanowany emocjonalnie.
Coś o sobie: Kocham muzykę, beatbox oraz programowanie . Chodzę do szk podstawowej do kl 8 .

Screenshot_2020-03-02-18-11-21-850_com.discord.jpg

Nick: mlodyvise
Imie: Jakub
SID:  41404

SS z minutami na serwerze: image.png.fbc0d7c3a14bef7bd7dcb9b0294ab000.png
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:    Tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:   Tak
Przeczytałeś regulamin?:   Tak

Znajomość RP/Ortografii (0-10): 10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie)    W tygodniu około 3 godzinki, w weekendy nawet do 8 
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania)      No to generalnie jestem w stanie poswiecic duzo czasu na gre, lubie odgrywac rp i pomagac innym. Łatwo przyswajam wiedzę więc szybko nauczę się wszystkiego co potrzebne do pracy.
Coś o sobie:  Mam 18 lat i od urodzenia wiedziałem że to co chce w życiu robić to pracować w SARA jest to szczyt moich marzeń. Pozdrawiam 

• Like 1

Nick: Frixuz
Imie: Kuba
SID: 42280

Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP i Orto 9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 2-3h Dziennie Sobota Niedziela 4-6+h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Bardzo chciałbym należeć do tej frakcji, ponieważ jest ciekawa oraz można nawiązywac kontakt z innymi poprzez Rp. Umiem dobrze radzic sobie z problemami. Jestem spokojny wiec Rp będzie na dobrym poziomie. Jestem pewny ze dobrze się bede sprawować w Sarze. Od początku gdy dowiedziałem sie o Sarze chciałem do niej dołączyć
Coś o sobie: Uwielbiam jezdzic na desce i dirtcie. Lubie też grać w gry oraz montować filmy. Interesuje się Samochodami oraz Ciężarówkami. Mieszkam w woj. Mazowieckim

ss.jpg

Edytowane przez Frixuz
Zdanie

Nick: Normi
Imie: Norbert 
SID: 42959

SS z minutami na serwerze: https://zapodaj.net/5dfc8c245ea93.jpg.html
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Oczywiście używam na bieżąco 
Przeczytałeś regulamin?: Tak bo laweta jest kozacka ❤️ 
Znajomość RP/Ortografii (0-10): Na Rp znam się bardzo dobrze a ortografia 7-10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 2-3 godz dziennie nawet więcej 
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Pracowałem na lawecie na innych serwerach i to mnie wciągnęło. Ja się czuję w takiej pracy strasznie lubię jeździć i pomagać innym. To jest taka praca rzadko spotykana gdzieś indziej. Ponieważ jestem doświadczonym graczem gram jednocześnie na MultiRPG i FiveM i na FiveM robie jako laweciarz.
Coś o sobie: Jestem osoba która potrafi poświęcić dużo czasu na dane zajęcie. Często używam komunikatora głosowego w moim przypadku Team Speak 3 więc u mnie nie ma z czymś takim problemu. Mało afcze. Dosyć szybko piszę i potrafię akcję RP. 

Nick: Karoliku1980
Imie: Karol
SID: 10784

SS z minutami na serwerze: 6532
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak
Przeczytałeś regulamin?: Tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 7/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 5-15 h 
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Lubię robić RP. Jestem miły nie przeklinam.Umiem się z każdym dogadać.
Coś o sobie: Mam na imię Karol. Mam 12 lat. Mieszkam w wielkopolsce. Interesuję się motoryzacją i informatyką .

Nick: |SFAGIER|Dezery
SID37827

SS z minutami na serwerze: (Dla informacji, jest to około 4000h+/-)   https://imgur.com/adoXUEC
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Oczywiście
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Jak najbardziej
Przeczytałeś regulamin?: Bez tego ani rusz :) tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10): Sądzę że 10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): To zależy od dnia, postaram się dziennie ustawić minimum 2,5h gry, w weekendy lub dni krótsze w szkole więcej :) 
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Sądzę że idealnie nadaje się do SARA, jestem kimś kto fascynuje się jazdą po drogach i tego typu frakcjami. Jestem osobą sumienną i pracowitą, staram się największe priorytety wykonywać w jak najszybszym czasie, ale i nie zbyt szybko, liczy się staranność i płynność. Jestem osobą która kwalifikuję się do tego typu frakcji dzięki posiadania czasu na grę, chęć, zaciekawienie i co najlepsze angażowanie do pewnych typu prac (np. frakcji) więc wydaje mi się że mam szansę być wybrany w szeregi A-SARA :).
Coś o sobie: Jestem osobą pracowitą, inteligentną i spokojną, rozbawioną (śmieszkową) oraz wyluzowaną, nie staram się stresować ani się bać. Jestem osobą komunikatywną oraz przyjacielską, nie zdarza mi się wdawać w problemy lecz je rozwiązywać.

• Like 1

1 godzinę temu, papcio napisał:

Nick: swirTPO
Imię Dorian
SID: 41638

SS z minutami na serwerze: image.png.a0f0bd7fcbd58e23d0b37c8fbbaa70bf.png
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: TAK
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:TAK
Przeczytałeś regulamin?:TAK
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 3h lub 2h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): myśle że bede dobrym pracownikam jestem surowy wobec ludzi w grach.  lubię takie frakcje jak SARA jestem samodzielny i zorganizowany .
Coś o sobie: Cześc jestem Dorian mieszkam w woj Kujawsko-Pomorskim  na codzien pracuje nad zdjęciami  i mojim Hobby to łowienie ryb w weekendy a tak to spedzam czas przy komputerze gram w wekendy od 11;00 a w dni od poniedziałku do piątku od 16;00

image.png

Nick:liszka1337
Imie:Oliwier
SID:20464

Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak marki media tech nie jest wyszej klasy ale słychać mnie dobrze
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:posiadam ts
Przeczytałeś regulamin?:tak
Znajomość RP/Ortograficzna: 6,5
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):codzienie z godzinke moze 2
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): jestem dość doświczonym graczem w multi rpg.Wydaje mi sie że nadam sie do tej frakcji . mam dość dużo przegranych minut na serwerze.
Coś o sobie: Lubie samochody jestem fanem motoryzacji.

mta-screen_2020-03-02_19-24-52.jpg

• Like 3

Nick:  OleSldw
Imie: Oliwier
SID: 35748

SS z minutami na serwerze: https://imgur.com/a/5bxTZ42              (11 tyś minut)
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: a i owszem
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak
Przeczytałeś regulamin?: a jak by inaczej?
Znajomość RP/Ortografii (0-10): rp 8/10 orto 9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): myślę że dziennie jakoś do 1.5h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Jestem miły kulturalny i zabawny. Sprawdził bym się idealnie w tej roli i nie ukrywam że chciałbym się dostać do tej organizacji. Mam umiejętności działania w zespole.Na codzień chodzę do szkoły podstawowej więc mam dosyć dużo czasu na grę. Interesuję się autami i motoryzacją 
Coś o sobie:wiem jak to wygląda ponieważ byłem w frakcji SARA na innym serwerze. Mam nadzieję że zostanę wybrany. Pozdrawiam i do zobaczenia na serwerze !

• Like 2

Imie: Michał

SID: 39974

SS z minutami na serwerze:  Screenshot_2020-03-02-20-16-51.png

Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak

Przeczytałeś regulamin?: Tak

Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9,5

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): 2.30 godz.

Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Jestem człowiekiem z rozsądnym. Jestem kulturalnym dla tych i próbuję w pozytywny sposób porozumiewać się z innymi. Jestem często aktywny.

Coś o sobie: nie lubię tych co się uważają za lepszych od innych, załatwiam sprawy szybko i skutecznie, nie jestem samolubem.

W dniu 2.03.2020 o 17:37, papcio napisał:

Nick: RequOfficial
SID:  41558

SS z minutami na serwerze: 5400+
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak
Przeczytałeś regulamin?: Tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10):     8/10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 5-6h 
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Lubię robić RP. Jestem miły nie przeklinam.Umiem się z każdym dogadać.
Coś o sobie: Mam na imię Jakub. Mam 13 lat. Mieszkam w małopolsce. Interesuję się grami jak także Polskim .

Bez tytułu.png

Edytowane przez RequOfficial2020

Nick: KRASZU
Imie:Wiktor
SID: 38311

SS z minutami na serwerze:1889792532_MTA_SanAndreas02_03.202021_08_25(2).png.5ecc6841f9895a5364ab192b915c4ba2.png
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 7.5
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):5/7h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Uważam że nadałbym się do frakcji SARA Ponieważ jestem w stanie poświęcić dużo wolnego czasu na służbie na jestem osobą kulturalna i która umie zapanować nad swoimi emocjami, Lubię odgrywać RP i wdawać się w interakcję z graczami. 
Coś o sobie: Mam 15 lat na co dzień lubię posłuchać muzyki pograć w gry wyjść ze znajomymi na miasto moimi zainteresowaniami są głownie gry komputerowe muzyka/Rap.

• Like 3
  • Dzięki 1

Nick: Guli_613

Imie: Adam

Sid: 4094

SS z minutami na serwerze:  Jest

Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak

Czy posiadasz komunikator discord oraz TS3?:  Oczywiście

Przeczytałeś regulamin?: Jasne że tak.

Znajomość RP/Ortografii (0-10):    RP 8/10       Ort 8/10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie)  3h na dzien, aw weekendy 5h na dzien.

Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Lubie robić RP.Jestem kulturalny,nie przeklinam i dobrze komunikuję się z graczami.Lubie pomagać ludziom 😄

Coś o sobie: Mam na imie Adam. Grałem na wielu serwerach RP i mam doświadczenie w takich sprawach 😄. Interesuje się programowaniem,grami.Zawsze marzyłem o pracy w SARA.

Wszystko Z Gta Sa Screenshot 2020.03.02 - 21.12.42.64.png

Edytowane przez Guli_613
  • Like 1

Gość Wr77zer

Nick: Wr77zer
Imie: Emil
SID: 42022
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Oczywiście że tak.
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Jak najbardziej.
Przeczytałeś regulamin?: Oczywiście.
Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP 10/10,ortografia 7,5/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie):To tak w dni szkolne kończę szkołę o 14:30 więc tak od 14:45 do 18, a w dni wolne od szkoły często jestem już na serwerze od 7:30 i tak do około 13 krótka przerwa i gram dalej a więc w skrócie  wygląda to tak (w dni szkole około 3-4h a w dni wolne od szkoły 5+h)
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Lubię serwery RP a praca sara jest dla mnie idealna. Praca uspakajająca jeździsz i zabierasz porzucone pojazdy no po prostu coś pięknego. Napewno będę odgrywał RP tak dobrze jak tylko umiem Pozdrawiam całą ekipę SARA :).
Coś o sobie: Cześć jestem Emil mam 14 lat. Mieszkam na podlasiu,interesuje się Graniem w rożne gry, kocham grać w RP. Życzę powodzenia uczestnikom rekrutacji.

SS z minutami na serwerze: IMG_20200302_213530_2.jpg

Nick:Pimpus
Imie:Dawid
SID:36930

SS z minutami na serwerze: 25810 min ss na dole w załączniku 
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak blue yeti
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak
Przeczytałeś regulamin?:tak bo laweta jest kozacka
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 10/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):  gram codziennie od 4 do 4,5 a na weekendzie od 6 do 7
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Ponieważ jestem spokojny i w tej pracy myślę że będę bardzo dobry , Znam bardzo dużo os na serwie oraz często pomagam innym, umiem robić rp lubię to robić mam 2 lodziarki i tam się nauczyłem 
Coś o sobie:Jestem chłopakiem z Zamościa mam 16 lat chodzę do szkoły wojskowej nie pale nie pije i nie przeklinam tylko czasem jak każdy

dawid.png

Edytowane przez Pimpus.
  • Like 2
  • Dzięki 2

Nick: FilipQ
Imie: Filip
SID: 32811

SS z minutami na serwerze: Jest na dole
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak
Przeczytałeś regulamin?: Tak bo laweta jest kozacka❤
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): w tygodniu ok. 5h w weekendy ok 8h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Byłem w tej frakcji na innych serwerach szło mi nieźle. Chciałbym również spróbować w tej frakcji na tym serwerze. Mam dużo czasu by poświęcić czas frakcji. Jestem bardzo aktywny na serwerze. Lubię odgrywać rp. Jestem osobą którą słucha się poleceń wyższych rang. Lubię pomagać innym ludziom. 
Coś o sobie: Mieszkam w woj. Dolno Śląskim chodze do szkoły podstawowej i interesuje sie motoryzacją.                                                     image.png.4d36ea8249c940a86a358a2dc74dfbf0.png

Nick:urek
Imie:Michał
SID:37040

SS z minutami na serwerze:dodałem w pliku
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak
Przeczytałeś regulamin?:tak czytałem go 2 razy
Znajomość RP/Ortografii (0-10):znam 10/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): codziennie gram po 4 godz a na weekendach 6 godz
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):jestem pracowity. Znam dużo ludzi z tego serwera oraz dużo frakcji  . Kiedyś byłem policjantem na innym serwerze  i zakochałem się w tej pracy 
Coś o sobie:Jestem z Lublina jetem pracowity i mam 16 lat chodzę do szkoły policyjnej

multi rpg.png

Edytowane przez urek
  • Like 1

Nick:Hamsik48
Imie:Dawid
SID:41137

Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak
Przeczytałeś regulamin?:Tak bardzo dokładnie 🙂
Znajomość RP/Ortografii (0-10): Ortografia 10/10,RP 8,5/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Ponad 3 godziny
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Moim zdaniem jestem idealny na to stanowisko ponieważ pracowałem już nie raz na innych serwerach jako pracownik SARA. (nie chcę robić reklamy więc nie podaje serwera).Umiem odegrać RP jak i znam się dobrze na tej pracy, przepracowane mam około 2000 minut w frakcji SARA niestety na innym serwerze. Jestem miłym spokojnym (z poczuciem humoru) graczem i lubię pomagać innym.
Coś o sobie: Zależy mi na pracowaniu we frakcji SARA, umiem wprowadzić fajną atmosferę i lubię pomagać innym. Dziękuje. 

image.png

Nick: TewoK
Imie: Błażej
SID: 42800

SS z minutami na serwerze: Zawarte w ss
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak lecz mam lekką wadę wymowy.Screenshot_2020-03-02-23-54-57-276_com.discord.thumb.jpg.55205da806e9f5af06419cd5d663a5cb.jpg
Przeczytałeś regulamin?: Tak, bo laweta jest kozacka ❤️
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8 gram w fivem często mam 1k godzin więc coś tam wiem. Ortografia 8.
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): w tygodniu około 3 do 4 godzin a w weekendy do 6 nawet ale wszystko to zależy od mojego samopoczucia.
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Myślę że to stanowisko jest dla mnie odpowiednie ponieważ interesuję się motoryzacja a w tej pracy będę miał styczność z wieloma samochodami. Moim zdaniem mój charakter też jest odpowiedni ponieważ jestem bardzo opanowany lecz też umiem czasami wyjść z równowagi tak jak każdy człowiek. Chciałbym też spróbować dojść do jakiejś frakcji a nie jeżdzić ciągle na imporcie i exporcie i zarabiać w ten sposób chce po prostu próbować nowych możliwości zarobku i też dobrej zabawy.
Coś o sobie: Mam na imię Błażej mam 16 lat mieszkam w województwie Małopolskim w małej miejscowości obok Krakowa. Interesuję się sportem więc od niedawna zacząłem grać w siatkówkę, oraz w piłkę ręczną. W wolnym czasie gram w przeróżne gry oraz jeżdżę na swoim quadzie oraz rowerze.

Edytowane przez TewoK

Nick: MrSmok
SID: 28897
SS z minutami na serwerze: około 9000 min https://imgur.com/a/cUckXEZ
Przeczytałeś regulamin?: Tak bo laweta jest kozacka ❤️  
Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP- mocne 9/10 Ortografia -mocne 8,5/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie):  około od 1 do 4 max godz na tygodniu a w weekendy około 2 lub 3 h dziennie
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ byłem już w takiej frakcji na różnych serwerach. Umiem dobrze odgrywać  RP i jestem spokojny więc zarówno jak i zarząd frakcji, gracze i administracja nie będą mieli ze mną problemów. Gracze będą otrzymywali szybką informacje ponieważ w miarę szybko piszę.  Kocham taką frakcje i myślę, że naprawdę się nadaje nie miałem dużych problemów gdy zaczynałem, i teraz też nie mam.
Coś o sobie: Witam nazywam się Jakub mam 14 lat mieszkam w dużej wsi w woj. Podkarpackim. Interesuje się Motoryzacją bardziej motocyklami, w przyszłości planuje rozwinąć swój kanał z Motocyklami. Gram w różne gry komputerowe typu: CS:GO Minecraft, MTA , LOL itp. Po za motoryzacją lubię grać w piłkę, jeździć na rowerze. Jestem miłym, opanowanym, sympatycznym, koleżeńskim, pomocnym chłopakiem lubię zapoznawać nowe znajomości. laweta jest kozacka ❤️
Ps. Ostatnio się dostałem lecz musiałem pilnie wyjechać i nie mogłem poinformować was o tej informacji bo nie miałem kiedy. Nie zawiodę was. 
laweta jest kozacka ❤️ 

Edytowane przez MrSmok

Nick: xip
Imie: Eryk
SID: 42539

SS z minutami na serwerze: https://imgur.com/heCT1EF
Znajomość RP/Ortografii (0-10): Ortografia 10, RP 9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Myślę że 2-7 h może i nawet dłużej
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ czuję że jestem w stanie doprowadzić ulice miast do porządku. Dopilnuję żeby auta źle zaparkowane nie stały bez karnie i przeszkadzały graczom. Sam osobiście wiele razy nie mogłem wyjechać z rożnych miejsc ponieważ źle zaparkowane auta blokowały mi drogę dlatego nie chcę dopuścić żeby przytrafiło się to innym.
Coś o sobie: Mam na imię Eryk, mam doświadczenie w RP może nie idealne ale myślę że na wysokim poziomie :)

• Like 1

Nick: Hiena

Imie: Marcin

SID: 40517

SS z minutami na serwerze: mta-screen_2020-03-03_17-16-13.thumb.png.68cec9be68531ad536c9f2fefa41749a.png

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3: Tak

Przeczytałeś regulamin?: Tak, zapoznałem się z regulaminem.

Znajomość RP/Ortografii (0-10): Znajomość RP (7,5) ale się jeszcze doszkolę co do RP, aby było ono rozbudowane jak i przejrzyste. Znajomość ortografii (9)

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): Myślę że spokojnie godzinkę dziennie w tygodniu, a w weekend nawet do 2/3 godzin dziennie.

Dlaczego ty? (min. 3 zdania): Uważam, że to ja powinienem dostać szansę w frakcji SARA, ponieważ nie pracowałem jeszcze w tej frakcji i chciałbym spróbować swoich sił pracując w SARA. Jestem rozważny i szybko się uczę, myślę, że jest to kwestia paru kursów, abym się nauczył wszystkiego od A do Z. Bardzo zależy mi na tym, aby dołączyć do szeregów SARA, ponieważ uważam że jest to naprawdę ciekawa frakcja.

Coś o sobie: Jestem bardzo aktywnym człowiekiem, ponieważ uprawiam sport a dokładnie tenis stołowy, w którego gram i trenuje już 3 lata. Bardzo łatwo przyswajam wiedzę, wystarczy że ktoś raz mi coś wytłumaczy i już wiem co i jak. Uczęszczam do szkoły średniej na Warmii i Mazurach, oraz jestem zawodnikiem klubu sportowego , w którym zdobywam wiele różnych osiągnięć sportowych. Moim hobby jest oczywiście granie w gry. Łatwo mi jest pogodzić te 2 rzeczy czyli treningi oraz grę, dlatego mogę poświęcać wmiarę dużo czasu na rzecz serwera.

Edytowane przez Hiena
  • Like 1

Nick: Golemiarz

Imie: Eryk.

SID: 33697

SS z minutami na serwerze: Są na dole.

Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Oczywiście.

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak.

Przeczytałeś regulamin?: Tak bo laweta jest kozacka ❤️

Znajomość RP/Ortografii (0-10): Swoje RP oceniam na mocną dziewiątkę, natomiast ortografie - solidne dziesięć.

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Po 4 godziny dziennie. Niekiedy zdarzy się dzień w którym będę mógł siedzieć do 14 godzin.

Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Byłem kiedyś w owej frakcji, posiadam jakiekolwiek doświadczenie. Jestem również pomocnym człowiekiem, więc nie będę miał żadnego problemu aby pomóc koledze z frakcji, który np. nie będzie czegoś wiedział (oczywiście, gdy się dostanę). Wiem, że nie ma 3 zdań, ale poprostu nie mam pomysłu czym was jeszcze przekonać.

Coś o sobie: Hej, nazywam się Eryk, mam 17 lat oraz mieszkam w województwie warmińsko-mazurskim. Na codzień uczęszczam do szkoły branżowej o profilu Mechanik Pojazdów Samochodowych. Tak jak wspomniałem wyżej - jestem pomocnym oraz pozytywnie nastawionym chłopakiem. Nie lubię wdawać się w niepotrzebne kłótnie, których mogę później żałować. W skrócie mogę powiedzieć, że jestem zwykłym siedemnastolatkiem.

Bez tytułu.png

• Like 1

Nick: kalolek15

Imie: Karol

SID: 34920

SS z minutami na serwerze: minut 9200 (nie mogę zrobić ssa, bo jestem na telefonie) 

Przeczytałeś regulamin?: Tak

Znajomość RP/Ortografii (0-10): 10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): około 2 w tygodniu, i więcej w weekendy

Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Dlaczego ja? Jestem ambitny i szybko się uczę. Nie wyzywam ludzi (chyba że mnie ktoś BARDZO zdenerwuje). Jestem cierpliwy. 

Coś o sobie: Jestem Karol, mam 15 lat. Pochodzę z województwa podlaskiego, a dokładniej Białystok. Uczę się w 8 klasie szkoły podstawowej. 

• Haha 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.