Skocz do zawartości

Rekrutacja do A-SARA marzec 2020r.

papcio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:ŁOWCA
Imie:Patryk
SID:24822

SS z minutami na serwerze:6267 min :)
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak
Przeczytałeś regulamin?:tak.to oczywiste
Znajomość RP/Ortografii (0-10):9
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie):7-10 H
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):lobię pomagac osobom w prawdziwymi i fanatycznym życiu . bardzo bym chciał spróbować i pomagać innym . na pewno będę się spisywał i pomagał
Coś o sobie: lobię grac,jeździe na rowerze , dobrze ogarniam komp., jestem grafikiem komputerowym , i nie chce mi się dalej pisać , ale bende na serwie pisać ile chcecie  .

napisałem to wczesniaj jako gosc ŁOWCA. 😛

Nick: Ripiterek
Imię: Jakub
SID:43163

SS z minutami na serwerze:minuty.PNG.e563ba056f1b33ef9aa29ac8985910f4.PNG
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Posiadam oba.
Przeczytałeś regulamin?: Tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): od 3 do 5 godzin.
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ poświęcam dużo czasu na grę , Uczę się szybko  , Angażuje się całym swoim sercem.
Coś o sobie: Nazywam się Jakub , Niecałe lat 15 , interesuję się grami oraz informatyką.

Edytowane przez Ripiterek

Nick: ilipek57
Imie: Filip
SID:14407

SS z minutami na serwerze: 13552 min
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: TAK
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: TAK
Przeczytałeś regulamin?: TAK
Znajomość RP/Ortografii (0-10): Orto 9 RP 7
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):6h albo 5h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ każdy samochód jest opuszczony zostawiony na drodze albo nie zaparkowane na parkingu. Dużo ludzi się skarży na pozostawione samochody na ulicach lub na trawie. bym się słuchał starszych od mnie.

Coś o sobie: Pozdrawiam  A-SARA i Administrację 

Edytowane przez ilipek57

Imie:MeFiuFiu
SID:42482

SS z minutami na serwerze:5151obraz.thumb.png.b3b189a5c8e84432257c71667b876795.png
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Jasne
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Oczywiste
Przeczytałeś regulamin?: Tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10): Orto(9) RP(5)
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 6-7h
Dlaczego ty  (min. 3 zdania):Ponieważ strasznie sie wczułem w ten serwer i wydaje mi się,że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko,spędzam sporo godzin na serwisie i wydaje mi się,że to jest jak najbardziej na + ponieważ mogę dopilnować porządku.Dodam też,że lubię odgrywać akcje RP i myślę też,że bym się sprawdził w tej frakcij.Szybko potrafię się nauczyć,dlatego myśle,że ta znajomość RP którą dałem na (5) szybko wzrośnie do (9-10).
Coś o sobie:Witam mam na imię Mateusz i mam 20 lat.Lubię sobie czasem pograć w gierki,poza mta gram też w lol,cs:go,metin2,ale gdy jakaś gra mi siądzie w głowę to potrafię nawet przegrać w nią cały dzień i właśnie tak się stało z mta.Poza graniem na komputerze lubię też pograć w piłkę nożną,co wiąże się z tym,że gram w lokalnej drużynie.Mam nadzieję,że pozytywnie rozpatrzycie moje podanie :).Pozdrawiam i życzę powodzenia wszystkim osobą które złożyły podanie

Nick: bebsztyk6363                                    Sprawny mikrofon: Posiadam

Imie: Mikołaj

sid: 42388

Minuty na serwerze : 861 (nie mogę wysłać ale mogę pokazać na discordzie)

Znajomość rp 10/10   ortografia 9/10  

na służbę jestem czasu przeznaczyć (realnie)  2-4h w  jednym  dniu (gram cały tydzień)  na serwerze oprócz weekendów

Umiem grać w tej frakcji gdyż grałem też na innych serwerach i wiem co i jak trzeba robić

Dlaczego ja --- Bo uwielbiam grać w rp , lubię pomagać graczom , I po prostu też dla tego bo interesuję się samochodami , Często oglądam filmy związane z samochodami 🙂

Trochę o sobie : Lubię grać w gry komputerowe , Chce też mieć co nagrywać , Chciałbym poznawać znajomych przez internet  , Lubie wspomagać serwery

Gdyby jakieś problemy były to proszę pisać na tego Gmail: [email protected]

Edytowane przez bebsztyk63
Zdj

Wzór:

Nick: MaksCzarnY
Imie: Maks
SID: 39245

SS z minutami na serwerze: 9358 m sorry ze tak wyciety ale mam 3 ekarny
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak
Przeczytałeś regulamin?: Ta
Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP- mocne 8/10 Ortografia -mocne 8,5/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): W tygodniu 4-7 Weekend 4-8 z lekkimi przerwami wiadomo
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ byłem już w takiej frakcji . Dobrze odgrywam  RP i jestem spokojny więc praca ze mną to czysta przyjemność.Ponieważ jest duzo aut które są rozwalone na drodze, lub źle zaparkowane  a ja bardzo chętnie je pozbieram. Dużo graczy zawsze pisze, że jest sztynks na drogach fury porozwalane więc trzeba to zmienić a ja bardzo chętnie się do tego przyczynie. Na ogół po prostu jestem miłym spokojnym  graczem i lubię pomagać innym.
Coś o sobie: Witam nazywam się Maksymilian mam 17 lat. Mieszkam w Zach Pomo (Szczecin) jeśli ktoś chce meet. Na co dzień chodzę do technikum informatycznego na kierunku programowanie gier. Regularnie trenuje boks i chodzę na siłke. Nie raz też pogrywam w kosza i rozwalam większość bo mam 1,90 cm i gram w kosza od 7 lat.  Myślę, że tyle wystarczy. 

Powodzenia wszystkim ❤️ Pzdr Adamiec

www.png

W dniu 2.03.2020 o 21:50, Pimpus. napisał:

Nick:Pimpus
Imie:Dawid
SID:36930

SS z minutami na serwerze: 25810 min ss na dole w załączniku 
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak blue yeti
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak
Przeczytałeś regulamin?:tak bo laweta jest kozacka
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 10/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):  gram codziennie od 4 do 4,5 a na weekendzie od 6 do 7
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Ponieważ jestem spokojny i w tej pracy myślę że będę bardzo dobry , Znam bardzo dużo os na serwie oraz często pomagam innym, umiem robić rp lubię to robić mam 2 lodziarki i tam się nauczyłem 
Coś o sobie:Jestem chłopakiem z Zamościa mam 16 lat chodzę do szkoły wojskowej nie pale nie pije i nie przeklinam tylko czasem jak każdy

dawid.png

To jest uczciwy ziomek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.