Skocz do zawartości

Rekrutacja do A-SARA marzec 2020r.

papcio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:JAGER
Imie: Igor
SID: 42648

88185985_180947673352199_755925564770798

SS z minutami na serwerze:
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak
Przeczytałeś regulamin?: Tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Caly czas kiedy bede na serwie a jestem czesto po 3-4 h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Jestem młody. Jestem ambitny. Jestem stworzony do sara :D
Coś o sobie: Mam 15 lat i strasznie zalezy mi na tym 

Nick:Maciek_jawo
Imie:Maciek
SID:41288

SS z minutami na serwerze:https://imgur.com/a/kIBCumI
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: jasne
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: oczywiśćie
Przeczytałeś regulamin?:jasne
Znajomość RP/Ortografii (0-10):tak na 8,5-10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):w dniach roboczych 3-7h weekend 5-20h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Bo juz sie znam byłem kiedys na sapd na serwerach rp i byłem dobry.Umiem odgrywać role RP umiem jezdzić a nie jak 10latki wyzywaja gdy jadą pad prąd ;d. Jestem zaufaną osobą i mam w tym wprawę.
Coś o sobie:Jestem Maciek mieszkam w Grecij ale jestem polakiem i od dziecinstwa gram w piłke nożną i zajmóje sie naprawa elektroniki oraz uwielbiam muzyke i śmieszkować sobie z kolegami. Jak sie dostane to dziekuje z całego serduszka ❤️ ;d dziekuje. 

Edytowane przez maciek_jawo
  • Like 1

Nick: rektsio1337
Imie: Patryk
SID: 30374

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Posiadam oby dwa
Znajomość RP/Ortografii (0-10): Rp- 9/10 Ortografia -  9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): 4 godziny w wekendy nawet 5
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ dobrze prowadzę. Chcę oczyścić SF,Lv i Ls z porzuconych aut.
Coś o sobie: Mam na imię Patryk. Mam 15 lat chodzę do 8 klasy. Choruje na dysleksje i dysgrafię. Interesuje się informatyką i komputerami. Gram w mta od 3 lat. 

Przechwytywanie.PNG

Edytowane przez rektsio
  • Like 2

Nick:dominiksr3
Imie:Dominik
SID:22434

SS z minutami na serwerze:jest
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak pop filtr też
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak
Przeczytałeś regulamin?:tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10):7
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbe (realnie):od piątku do niedzieli 5-8 godzin a od poniedziałku do czwartku 4 godziny
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):mam doświadczenie w RP od 3 lat. Umiem odwzorować dobre RP. dobrze jeżdżę autami ciężarowymi 
Coś o sobie:Siema nazywam się Dominik mam 14 lat mieszkam na wsi w Kujawsko-Pomorskim interesuję się informatyką gram w CS GO MTA Unturned jestem miły oraz umiem wspomóc w trudnej sytuacji.

multiRPG.png

Nick:Virusek112
Imie:Tomek
SID:306

SS z minutami na serwerze:Podam Na pw Discord 
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Discord
Przeczytałeś regulamin?:Tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10):10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):10godz
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Nie Lubie Jak ktoś zaśmieca Parkingi Lubie Pomagać innym graczom I wiem Dużo o  SARA
Coś o sobie: Jestem Miły Lubie Grać W gry Nie tylko komputerowe  Mta Jest Moją ulubioną grą Wiem o niej duzo 

Nick; Minisian
Imie: jakub
SID: 42892

Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: obydwa posiadam
Przeczytałeś regulamin?: tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10):  rp 8-10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): ok 3 dziennie godzin
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Chciałbym spróbować jak to wyglada. Jestem odpowiedzialny. Szybko sie ucze.
Coś o sobie: Witam jestem Jakub. Jestem osobą odpowiedzialną i szybko sie ucze. Postaram sie wykonywać tą prace odpowiedzialnie.

Bez tytułu.png

• Like 1

Nick:ŁOWCA
Imie:Patryk
SID:

Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak
Przeczytałeś regulamin?:tak.to oczywiste
Znajomość RP/Ortografii (0-10):9
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie):7-10 H
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):lobię pomagac osobom w prawdziwymi i fanatycznym życiu . bardzo bym chciał spróbować i pomagać innym . na pewno będę się spisywał i pomagał
Coś o sobie: lobię grac,jeździe na rowerze , dobrze ogarniam komp., jestem grafikiem komputerowym , i nie chce mi się dalej pisać , ale bende na serwie pisać ile chcecie 😛

Nick: kruczek332
Imie: Błażej
SID: 28214

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): ok. 3 godzin  dziennie 
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Zawsze lubię dawać z siebie wszystko, lubię się starać żeby pokazać innym że jestem do czegoś zdolny.Zrobię wszystko z własnych sil żeby nikogo nie zawieść.

Bez_tytuu.png

• Like 1

Nick:seweq23 
Imie:sewek
SID:42175 

SS z minutami na serwerze:mam 903
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tylko dsc
Przeczytałeś regulamin?:tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10):7/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):5-7h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):bo lubie frakcje, bo nudy, tak o
Coś o sobie:mam 14lat moją pasją jest piłka nożna 

Do piątku wbije 1000min

Edytowane przez seweq23
  • Haha 1

Nick: sketch
Imie: Paweł
SID: 40975

SS z minutami na serwerze: 2300minut nie mam możliwości niestety dodania screena 😕
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9.5/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 3 godziny dziennie
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):  Chciałbym zostać przyjęty do frakcji ponieważ serwer zrobił na mnie duże wrażenie tak jak i działanie frakcji, rozbudowane akcje rp i brak nudy. 
Coś o sobie: Mam na imię Paweł chodzę do szkoły budowlanej i jestem w 2 klasie. Mam prawo jazdy na motor. Jazda na motorze to moja pasja która nigdy mi się nie nudzi. Jestem dość miłą osobą, potrafię się zachować i ustąpić komuś racji.

Nick: wieczorekvv
Imie: Kamil
SID: 43739

SS z minutami na serwerze: W załączniku
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Owszem
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8/9
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): 2/3h dziennie lub więcej 
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Po opowieściach od ludzi z serwera pracujących w SARA,praca wydaje się ciekawa. Chciałbym spróbować swoich sil w tym zawodzie gdyż jest bardzo ciekawa z opowieści i chcę się przekonać na własnej skórze czy mówili oni prawdę
Coś o sobie: Nazywam sie Kamil,mam 17 lat. Mieszkam w Poznaniu. Interesuje sie streetwearem,oraz grami komputerowymi. Przed MTA grałem w fivem gdzie pracowałem w podobnych pracach jakie są na serverze,ale nigdy nie pracowałem jako pomoc drogowa,to chyba wszystko o mnie! 😝

hehehexd.JPG

Edytowane przez wieczorekvv

Nick: Fixroj
Imie: Filip
SID: 43469

SS z minutami na serwerze: https://imgur.com/a/8aGkIpr
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Oczywiście.
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak.
Przeczytałeś regulamin?: Owszem.
Znajomość RP/Ortografii (0-10): Rp 9/10, Ortografia 10/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): W tygodniu zależy od pracy, ale gdzieś około 3-4h. W weekendy mogę z 5-6h normalnie.
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Jestem osobą aktywną oraz zawsze chciałem należeć do jakiejś frakcji na serwerze, umiem odgrywać RP oraz jestem człowiekiem o stalowych nerwach.
Coś o sobie: Nazywam się Filip, mieszkam w województwie zachodniopomorskim, mój zawód to technik mechanik ale aktualnie pracuję jako kucharz w restauracji. Moje hobby to: Rap, freestyle oraz lekkoatletyka. Jestem bardzo komunikatywną osobą więc bardzo łatwo dogaduję się z ludźmi. Mam nadzieję, że to wszystko starczy jeżeli nie to trudno.. Warto próbować.

Nick: Shamis
Imie: Paweł 
SID: Na SS

SS z minutami na serwerze:image.thumb.png.eea6a4cf8b4f7de5adff3ff885053bdf.png
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak. Posiadam
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak. Posiadam te 2 Komunikatory
Przeczytałeś regulamin?: Jasne
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Od 1 Godz do 9 Zależy od dnia Bo jest Jeszcze szkoła
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ Swoje RP Oceniam na 9/10 jak i ogarnięcie, W tej frakcji jeszcze nie byłem ale byłem juz W SAPD SAFD SAMC ale n innym serwerze. Więc Mam Duże Doświadczenie i Wierze w Siebie że mnie zaakceptujecie.
Coś o sobie: Nazywam Się paweł mam 15 lat. Interesuje Sie Grami i Sportami niebezpiecznymi typu. Żużel, WWE. Lubie też grać w Gry Typu RP RPG, A Nie Lubie Jak Ktoś mnie ciągle ignoruje i ma we mnie wywalone. ((dziekuje za Przeczytanie Myśle że sie nadaje))

Nick:Biesjusz

Imie:Paweł

SID:11046

SS z minutami na serwerze: https://m.imgur.com/a/rjhPygO

Czy posiadasz sprawny mikrofon?:ta

Przeczytałeś regulamin?:

Tak bo laweta jest kozacka ❤️

Znajomość RP/Ortografii (0-10):8/9

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):4h dziennie w weekendy dłużej

Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Lubię pomagać i chciałbym pomagać,nie mam problemów aby słuchać poleceń wyższych rang,Mam dużo czasu na gre i chęci

Coś o sobie:Mam na imie Paweł mam 16 lat pochodze z woj warminsko-mazurskiego,interesuje sie informatyką,i lubię dużo grać.

• Like 1
  • Haha 1

Wzór:

Nick:Kappa1321
Imie:Mateusz 
SID:31926

SS z minutami na serwerze:155h ss na samym dole podania 
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak
Przeczytałeś regulamin?:tak uważnie przeczytałem 
Znajomość RP/Ortografii (0-10):rp 10/10 a Ortografia 8/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):3-4h a czasem 4-5h godzin w tygodniu a w weekend to cały dzień nawet i czasem w nocy gram 
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):mam umiejętności z tej frakcji bo byłem dwa razy ale na innych serwerach na których już nie gram i chce spróbować na multi rpg bo Sara ma wsumie fajne rp do robienia a jestem spokojna osobą która dobre rp odgrywa w tej frakcji i mam szacunek do starszych jak i młodszych użytkowników Sara 
Coś o sobie:mam na imię Mateusz mam 15 lat mieszkam w województwie Małopolskim i interesuje się grami komputerowymi i grać w gta san Andreas mta i słuchać muzyki i uwielbiam zwierzęta jak i gry 

Screenshot_20200304_084444_com.discord.jpg

Edytowane przez Kappa1321

Nick: mrlcook
Imie:Oliwier
SID: 43552)

SS z minutami na serwerze:88990370_1298586023673357_1191747411962232832_n.jpg.328f8604b5efec078c47737becba8770.jpg
Przeczytałeś regulamin?: TAK
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 5h/6h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Chciał bym znaleźć jakąś normalną pracę.
Chciał bym tez trochę po odgrywać RP.
No i oczywiście chciał bym się pobawić .
Coś o sobie:Nazywam sie Oliwier i interesuję się informatyką 

Nick: Kimi
Imie: Konrad
SID: 4226

SS z minutami na serwerze: Jest
Przeczytałeś regulamin?: Tak,Bo Laweta Jest Kozacka❤
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8-10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 2/3 h dziennie
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Byłem już w kilku frakcjach nie koniecznie na tym serwerze i chciał bym spróbować swoich sił w Sara. Jestem dobrym doświadczonym kierowcą. Posiadam doświadczenie z robieniem rp 
Coś o sobie: Nazywam się Konrad mieszkam w Warmińsko Mazurskim. Jestem fanem serii gta i gra sprawa mi wiele przyjemności. Chcem poznawać nowe osoby i zdobywać doświadczenie 

89203179_133663468024589_4688967362144108544_n.jpg

Edytowane przez Kimi

Nick:TEREXI
Imie:Tomasz
SID:38909

SS z minutami na serwerze:5132 {ale nabijam ciąglę }nie moge wstawić tu ss nie wiem czemu
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:TAK
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:TAK
Przeczytałeś regulamin?:Tak bo laweta jest kozacka ❤️  
Znajomość RP/Ortografii (0-10):RP 9/10 ort 10/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):od poniedziałku do piątku 5-8 godz a w sobotę i niedziele 8-10 godz
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Ponieważ chcę poświęcić tej frakcji Bardzo wiele czasu i lubię bardzo lawety i szanuję bardzo frakcje A-SARA
Coś o sobie: Mam na imię Tomasz mam 15 lat interesuję sie samochodami chodzę do szkoły na mechanika mój tata ma warsztat samochodowy 

Edytowane przez MassiveSubway98

Nick:Minikoki
Imie:Karol
SID:34834

SS z minutami na serwerze:Mam 10000 Nie moge zrobic niestety ss Przepraszam :c 
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak 
Znajomość RP/Ortografii (0-10):9 
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):4-6h 
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania) Chciałbym spróbować Byc W tej Frakcji Ponieważ jeszcze nie byłem Spodobała mi sie ta frakcja dla tego sprubuje sie dostac i Mam nadzieje ze sie dostane i bym mógł spróbować 
Coś o sobie:Jestem Karol mam 13 lat Jestem miłym spokojnym graczem Lubie motoryzacje i sport Mam Nadzieje ze sie dostane ! ❤️ 

Nick:Ziarniak
Imie:Krzysztof
SID:28352

SS z minutami na serwerze:Na dole
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak, posiadam
Przeczytałeś regulamin?:Tak, przeczytałem
Znajomość RP/Ortografii (0-10):8/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):8-12 godzin
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Dlaczego ja? ponieważ, często przebywam na serwerze MultiRPG. Mogę poświęcić dużo czasu na frakcje. Jestem miły spokojny kulturalny oraz pomocny.

Coś o sobie:Hej, cześć dzień dobry. Mam na imię Krzysztof pochodzę z województwa Śląskiego w Katowicach lecz przeprowadzam się do Gdańska. Mam 14 lat tak jak wspomniałem. Moim hobby jest granie w siatkówkę, gram już w nią 4 lata. Interesuję się też różnymi językami jak np; Hiszpański, Niemiecki itd. Ogólnie jestem bardzo miłym, kulturalnym, pomocnym oraz spokojnym człowiekiem. Nie lubię kłamać innych wolę się przyznać do winy, którą zrobiłem gdyż nie lubię jak ktoś z mojej winy ponosi karę. Lubie bardzo pomagać innym oraz rozwiązywać spory między innymi. Staram się nie popełniać błędów a jak już je popełnię staram się je naprawić oraz nigdy ich nie powtórzyć. Z ogółu jestem bardzo gadatliwy lubię bardzo z kimś gadać. Gram też w różne gry takie jak np; LoL, GTA 5 ale najwięcej czasu przebywam na MTA. Lubię bardzo podróżować po innych krajach. Staram się pomagać każdemu gdy przytrafi się jakiś problem. Zawsze dążę do swojego celu i próbuję się sprawować jak najlepiej. Dziękuje za poświęcenie kilku minut na przeczytanie mojego podania Pozdrawiam i życzę każdemu powodzenia i miłego dnia

image.png

Edytowane przez Kolos9991

Nick:Thekillerjoker
Imie:Rafał
SID:10968

SS z minutami na serwerze: 2032228394_Beztytuu.png.40e2cb88b7780f66d0106d7488c8172e.png 
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Znaczy tak, lecz w MTA nie zawsze chcę działać w CS czy gdzie indziej działa tylko w MTA ma jakiś problem.
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Discorda mam ale po reinstalacji systemu nie posiadam TS3 (mogę zainstalować  później jeżeli się  dostane ) 
Przeczytałeś regulamin?: Tak bo laweta jest kozacka ❤️ 
Znajomość RP/Ortografii (0-10): Orto mniej więcej 8/9 na 10 RP no myślę że tak 7/8,5 na dyszkę 
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): Zależy czy w tygodniu czy w weekend bo jeżeli w tygodniu to zależy od szkoły 1h/2h/3h a w weekend jezeli nie mam nic do nauki to 4/5h 
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ nigdy nie byłem w Road Assistance lecz myślę ze sprawdziłbym się w roli pracownika A-SARA. Jestem osobą która szybko się uczy więc  na pewno  szybko ogarnę co i jak. Bardzo lubię oglądać różne filmy o Pomocy Drogowej oraz często lubię patrzeć jak pracownicy SARA odgrywają RP zajmują się zabieraniem samochodów etc.
Coś o sobie: Siemanko jestem Rafał! Mieszkam na Śląsku (spokojnie nie mam gwary Śląskiej) Bardzo lubię grać ( co widać po minutach 😄 )  w różne ciekawe gierki Typu LOL, CS, MTA, GTAV. Generalnie bardzo interesuje mnie Mechanika Samochodowa oraz Informatyka, dlatego własnie w przyszłości chciałbym zostać Mechanikiem. Często chodzę do kina czy na rower ze znajomymi. Śmieje się że w poprzednim wcieleniu byłem dziewczyną bo jak zdecydowana mniejszość chłopaków lubię chodzić po sklepach co jest dosyć dziwne. Jak wszyscy nienawidzę szkoły ale to szczegół. Nie uczę się najgorzej ale też nie jestem Kujonkiem 😛 Myślę że tyle wystarczy mam nadzieje ze pozytywnie rozpatrzycie moje podanie ❤️ 

POZDRAWIAM SERDECZNIE Thekillerjoker AKA Rafał ❤️❤️❤️

Nick:MajkelosPL
Imie:Patryk
SID:43006

SS z minutami na serwerze:image.png.a9d9a45be4215f2aaa361a6eed810b5a.png
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Obydwie aplikacje mam
Znajomość RP/Ortografii (0-10):RP-8 Orto-9
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):Dziennie 3,4 godzinki
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Cześto gram na serverze Import export ale to spora monotonia chciałbym spróbować czegoś innego.Tak jak napisałem wyżej te 3,4 godz mógłbym poświęcić na służbe. 
Coś o sobie:Chciałbym dołączyć do tej frakcji,ponieważ  grałem już na innych frakcjach na innych serverach ale na SARA jeszcze nie grałem.

Edytowane przez MajkelosPL

Nick: SebaBezCzapki
Imie: Mateusz
SID: 41519

SS z minutami na serwerze :minutki
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak
Przeczytałeś regulamin?: Tak bo laweta jest kozacka ❤
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 4h-5h zależy
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Jestem bardzo dobrym pracownikiem i szybko się uczę. Rp jakie jest potrzebne do frakcji SARA jest bardzo łatwe i jakąś tam część już potrafię i nie będzie mi to sprawiało kłopotów. Aktywność to jeden z moich plusów, więc myślę że zawsze ktoś mnie zobaczy na "duty". Pozostawiane auta po całym San Andreas już mnie trochę irytują i chciałbym pomóc w ogarnianiu ulic naszego miasta. Na serwerze nie dostałem ani jednej blokady, więc wydaje mi się, że jestem nawet spokojny i nikt ze mną nie będzie miał problemów. Mam kilka umiejętności które przydadzą się w frakcji SARA czyli - dobrze prowadzę, szybko piszę i potrafię RP.
Coś o sobie: Jestem Mateusz pochodzę z Dolnego Śląska i uczę się w szkole średniej (technikum). Zainteresowań jakiś tam nie mam co najwyżej pasje. Jestem dosyć aktywny chociaż po tym ile siedzę na serwerze  to można zaprzeczać. Jestem ogarniętą osobą i wiem jak się w czymś odnaleźć, ale muszę się z tym zapoznać.

Nick: DA.MIAN
Login: DA.MIAN
SID: 42619
Serial: 1FC76180B567EF297C962C5DEBADA293
Wypisz swoje kary: Stracilem prawko (3h) za jazde pod prąd (chociaz to było tak że zostalem zepchnięty przez piratów drogowych)
Coś o sobie: Jestem osoba ogarniętą i biegłą w mta oraz gta (fabuła) gralem na serwerach takich jak Paradise RPG 4life pylife emergancy stories i kilka pseudoli.
Dlaczego Ty?: Gram od 4lat w mta bylem na pseudolife w SAMC jestm ogarnięty.
Dlaczego SAPD?: Bo jako małe dziecko chcialem zostac nie astronauta nie strazakiem ale laweciazem aby holowac samochody
Posiadasz discord?: TAK
Posiadasz TS3?: TAK
Posiadasz sprawny mikrofon?: TAK

List motywacyjny: Nazywam się Damian mam 15 lat gram w mta od 4 lat i bardzo chcialbym sie dostac do frakcji i przyczynic sie do rozwoju servera jestem graczem w miare ogarnietym i bardzo podoba mi sie multirpg.

Nick: |THC|Kenzo
Imie: Jakub
SID: 31626

SS z minutami na serwerze: 6310min

Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak posiadam 
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak posiadam 
Przeczytałeś regulamin?: tak przeczytałem 
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): w tygodniu jakoś 3/4 godziny a w weekend 5/6 h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Dlaczego ja ? Ponieważ myśle ze się sprawdzę w takim fachu, lubię sprzątać parkingi xd i myśle ze jest to fajna praca. Napewno dał bym z siebie wszystko i spełniał bym swoją prace należycie. Umie dostosować się do innych i lubię tą prace.
Coś o sobie: Jestem przyjazny, uczciwy, spełniam swoją robotę należycie, kocham tą prace od momentu kiedy zagrałem na niej pierwszy raz na innym serwerze.

F1F70B1B-D1AA-43E5-9177-BC5DB7B261BF.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.