Kujukwangu Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Nick: Kujukwangu Login: Kujukwangu Dlaczego na nią trafiłeś: Przez zawieszenie, dostałem zawieszenie za to, że odwalałem nie przy graczach, lecz przy osobach które, nie miały z tym żadnego problemu. Dokładny opis sytuacji: Około z 3-4 osobami z frakcji się uderzaliśmy na ulicy/KGP, gdy NIKT nie widział oprócz nas, więc żaden gracz nie był przy tej sytuacji, lecz po kilku dniach dostałem zawieszenie na 10 dni + miesiąc bez awansu, z emocji opuściłem frakcje. Coś od siebie: Mam nadzieję, że czarna lista dla mnie zostanie zdjęta. (Czarna lista od stycznia) @KrzysztoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 @Matias @BarteQ @Kujukwangu zostają zdegradowani o 2 stopnie w dół oraz zostają zawieszeni na okres 10 dni za odwalanie na służbie. Zostajecie skreśleni z listy awansów przez najbliższy miesiąc od końca zawieszenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 @NeveR. @Linke55 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeveR. Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Jakie stanowisko w tej sprawie ma zarząd @NinjSS @Linke55? Stanowcze nie jeżeli chodzi o zdjęcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Jako iż @Kujukwangu w tej sytuacji był jedyną osobą, która nie zwyzywała 3/4 Frakcji myślę że, zdjęcie z czarnej listy jest realne. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linke55 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Z tej całej akcji z tego co pamiętam nie wylewałeś fali swojej nienawiści czy to na dsc czy na forum tylko zachowałeś to dla siebie co jest dla Ciebie plusem ,dlatego z racji takiej ,iż było to już sporo miesięcy temu myślę ,że można dać Ci szanse w postaci zdjęcia z Blacklisty ,aczkolwiek powrót tylko i wyłącznie przez rekrutacje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeveR. Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 (edytowane) W takim razie, nie pozostało mi nic, jak zdjąć Cię z czarnej listy frakcji SAPD, akceptuje. Edytowane 6 Kwietnia 2020 przez NeveR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeveR. Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi