*Franser Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Nick: FranserSID: 12548Frakcja do której należysz: Należałem do SAPDDlaczego zostałeś wydalony: Z powodu otrzymania 3 minusówData zdarzenia: 11.04.2020 16:00Czy obiecuje poprawę po zaakceptowaniu?: Obiecuję poprawę i nie nadużywanie broniCoś od siebie: Rozumiem że zostały nałożone słusznie ale każdy zasługuje na drugą szansę. Nie pisałbym tego gdyby nie zależało mi na SAPD. Zarząd kazał mi pisać odwołanie w GKF'ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 @Linke55 @NinjSS Co robimy z tym panem, decyzje zostawiam dla was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Powiem tak, osób które łamią regulamin nigdy nie chciałem trzymać dłużej w frakcji i dawać następnej szansy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Franser Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Każdemu należy się druga szansa. Ważne jest żeby zrozumieć błąd ja go zrozumiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Nie wydaje mi się, zrozumiał byś swój błąd przy 1 Minusie a nie za 3 jak zostałeś wydalony dodatkowo za jazdę w mieście 300km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeveR. Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Odwoływać się do wydalenia możesz wtedy, gdy było ono niesłuszne, a ty wyleciałeś przez swoje złe zachowanie, więc nie mamy o czym gadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi