krzywy Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 (edytowane) Słowem wstępu i tak chciałem odejść ale mnie wy***ali bo mnie 2 dni na serwerze nie było i nawet nie dali mi szansy się wytłumaczyć i nie dali mi nawet powodu mojego wyjebania tylko moim kolega z administracji powiedzieli że sie opierdalalem jak połowa administracji i akurat mnie wy***ali XD. Chciałbym pozdrowić takie osoby jak: @Inder00, @idk bajoo i tak pewnie tego nie czytacie. @NeveR. idziemy do maka @Adamiec Hej piekny @Sztynksu Ciebie tez kocham @Narina liga? @BeNiUUU ciebie akurat nie lubialem bo jestes gejem @KrzysztoW czesc @turbii wiadro? @Linke55 oj byczku wyjebałeś sie ze stołka lidera sapd @NinjSS Gratulacje lidera SAPD tylko nie spierdol sie ze stołka @TOMEO alkoholik @Tristan2000 mniejszy alkoholik @Arhael bykuu I już nie wiem kurwa kogo oznaczyć i nie chce mi sie nad tym myśleć wiec majo a i jeszcze z całego serduszka chciałbym pozdrowić @Suvi @Spejson. @Lady4K kocham was normalnie Edytowane 15 Kwietnia 2020 przez krzywy 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Trzym się garbaty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeamN Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Siema prosty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tredox Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 3maj sie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Febson Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 historia lubi się powielać 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linke55 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Trzymaj się konduktorze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_n00l Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 6 minut temu, turbii napisał: @krzywy WIADRO A ty czego tu :d Krzywy będzie dobrze 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 43 minuty temu, turbii napisał: @krzywy WIADRO wiadro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 36 minut temu, Sonicki napisał: A ty czego tu :d Krzywy będzie dobrze 😄 zawsze jest dobrze 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Garbaty XD Każdy kiedyś ucieknie np. z SAPD dobijam do 13 czerwca by mieć ROK we Frakcji napewno 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Czeeesc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalolek14 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 3maj.sie.wariato 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamiec Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Hejka misiu. Kontakt mamy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Paa krzywy, trzym się tam!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narina Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 liga ❤️ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctic Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Cze prosty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pientacho Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 No nara 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi