Skocz do zawartości

Rekrutacja do A-SARA v3 kwiecień 2020r.

papcio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrutacja do A-SARA

WYMAGANIA:

-sprawny mikrofon

-duża aktywność

-minimum 14 lat.

-dojrzałość emocjonalna

-dokładne zapoznanie się z regulaminem (jeżeli przeczytales regulamin to zostaw pod nim reakcje)

-komunikator discord oraz ts3, bez tego nawet nie pisz podania

-pracowitość i chęć wzmocnienia struktur frakcji

-Jeżeli macie odejść po 2 dniach z frakcji to nawet nie piszcie podania i dajcie szanse innym

-Pisząc trzy zdania, gdzie minimum trzeba trzy okazujecie tylko chęć na przynależność do frakcji.

-Liczymy na rozbudowane podania, powodzonka!

Wzór:

Nick:
Imie:
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:
Przeczytałeś regulamin?:
Znajomość RP/Ortografii (0-10):
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):
Coś o sobie:

REKRUTACJA POTRWA DO CZWARTKU  23.04.2020 GODZINY 20 : 10

Edytowane przez Sebastos
  • Like 2

Nick: PiotrxD
Imie: Piotr 
SID: 16742
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak 
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak
Przeczytałeś regulamin?: Tak przeczytałem.
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9,5/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 2h-3h dziennie
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Zawsze chciałbym być w jakiejś frakcji lubię jeździć lawetą jako praca a najbardziej chciałbym jeździć lawetą w frakcji.
Coś o sobie: Mam na imię Piotr lubię grać w gry online jak i rp zawsze interesowałem się autami jak ich budową.

• Like 2
  • Haha 2

Nick:Mr.Mrok69
Imie:Łukasz
SID:47924
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak
Przeczytałeś regulamin?:Tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10):RP-8/10 Ortografia-9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):7/8h Dziennie
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Ponieważ wiem ze się spisze w tej Frakcji.Zawsze chciałem spróbować czegoś nowego,
Coś o sobie:Lubie wyzwania.Mam 17 lat.Interesuje się piłką nożną.Mam na imie Łukasz

• Haha 3

Nick:RedEvil
Imie:Dawid
SID:37289
Znajomość RP/Ortografii (0-10):RP 8/10 7/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):3-7
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Bo Jestem Ogarniętą Osobą Po Mutacji. Znam Mape 10/10. Lubię Jeździć Po Mapie Bez Powodu Więc Przy Okazji Zarabiał (Pracował). Mam Około 6-7.5K Minut Nie Wiem ile Dokładnie Bo Mi Usuneło.

Coś o sobie:Mam Na Imie Dawid Mieszkam W Gdańsku .Biorę Udział W Rekonstrukcjach ASG. Uczeszczam Do Szkoły Mundurowej.

• Like 2

Nick: Krol_Cejotow_noob
Imie: Dawid
SID: 49919
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Ta posiadam
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Oczywście że tak
Przeczytałeś regulamin?: Tak jak najbardziej
Znajomość RP/Ortografii (0-10): Rp-10 Ortografia-10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): W wekeendy od 5-9 h a w dni szkolne okolo 3-6h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ mam dużo czasu żeby poświęcić Frakcji SARA. Chciałbym bardzo jezdzic na lawecie ponieważ mój brat jezdzi jako laweciarz chciałbym sie spełnic w tej frakcji . Ogarniałbym samochody porzucone i pomagał graczą jak by się coś im działo.
Coś o sobie: Mam na imie Dawid mieszkam w województwie Kujawsko-Pomorskim . Interesuje się grami komputerowymi. Moje hobby to Bieganie i granie w piłke nożną . Mój ulubiony serwer to Multi.rpg który każdy uwielbia.

• Like 1

Nick:  |-Cartel-|Broneek17797
Imie: Igor
SID: 48935
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak.
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak.
Przeczytałeś regulamin?: Tak, (Wspominam o lawecie).
Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP - 8,5/10, Ortografia - 10/10.
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): 6-10h.
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Lubię prowadzić lawetę. Dużo siedzę na serwerze i jeżdżę bez celu po mapie, a tak to bym miał jakiś cel i pieniądze by były.
Myślę, że spisałbym się bardzo dobrze w frakcji SARA.
Coś o sobie: Mam na imię Igor, moim hobby jest piłka nożna i motoryzacja. Jestem osobą miłą, spokojną i kulturalną. Na co dzień jestem osobą uśmiechniętą i pozytywną. Potrafię rozwiązywać spory i zachować zdrowy rozsądek podczas złych chwil. Potrafię działać samodzielnie jak i drużynowo. Starannie i sumiennie wykonuje swoją pracę. Mam dużo mocnych stron które potrafię wykorzystać w różnych nietypowych sprawach. Potrafię słuchać jak i wykonywać polecenia wyższych rang.

Edytowane przez Broneek17797
  • Like 1

Nick: Kaczaaaeak
Imie: Szymon
SID: 30332
Przeczytałeś regulamin?: Tak, przeczytałem
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9.5/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): od 3 do 5 godzin dziennie
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): W MTA gram już od dawna przez co bardzo dobrze znam mapę i wiem gdzie często są źle zaparkowane samochody, chciałbym je zabierać lawetą, ponieważ denerwuje mnie, gdy auta są porozrzucane, lub źle zaparkowane. We frakcji nigdy nie byłem i chciałbym spróbować czegoś nowego, byłaby to dla mnie zabawa, a przy okazji nowe doświadczenie.
Coś o sobie: Mam na imię Szymon, mieszkam w Katowicach, w województwie Śląskim, moim hobby jest graniem granie w nożną i gry, m.in. MTA, ponieważ bardzo mi się ono podoba. Jestem ambitny i zabawny. Zawsze chce wykonać wszystko, jak najlepiej. Życzę wszystkim powodzenia!

Edytowane przez Kaczaaaeak
  • Like 2

Nick: stunterr
Imie: Bartosz
SID: 23430
Przeczytałeś regulamin?: Tak 
Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP-9 Ortografia-10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 3-4h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ mam dużo czasu aby zająć się pracą SARA. Myślę że dużo mogę wnieść do frakcji, chociaż będę pierwszy raz. Lubię bardzo jeździć na lawetach, pomagać innym graczom. Znam dużo miejsc gdzie zostają porzucone auta. 
Coś o sobie: Witam, mam na imię Bartosz, mam 15 lat, mieszkam w województwie Śląskim. Interesuje się jazdą na rowerze, graniem w gry komputerowe najczęściej ( MTA, CS:GO ). 

Nick:  Szalek22
Imie:  Kacper
SID:  56356
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:  Tak-Koledzy podczas gdy gram z nimi nie narzekają 
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:  Posiadam Dsc oraz Ts preferuje bardziej Tsa
Przeczytałeś regulamin?:  Nawet 2 razy 🙂
Znajomość RP/Ortografii (0-10):  Rp: 8/10 ortografia 9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Dałbym rade nawet 10h dziennie lecz wolałbym pracowac 3-5 godzin
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):  Od dawna ciekawiła mnie praca tej frakcji. Grałem na wielu serwerach typu Rp czy RPG i mam dość  spore  doświadczenie jeśli chodzi o samo MTA.  Na serwerze spędzam średnio od 3 do nawet 10 godzin dziennie przez co mógłbym przydać się w waszej frakcji.

Coś o sobie:  Cześć! Nazywam się Kacper. Mam 14 lat oraz mieszkam w woj. Kujawsko-Pomorskim a dokładnie Inowrocław. Przez kwarantanne oraz wirusa cały czas spędzam w domu grając głównie w gry. Interesuje się również gotowaniem. Jeśli chodzi o temat gier to jestem tzw. No-lifem.  Przed komputerem potrafię spędzić nawet do 15 godzin dziennie. W MTA gram od ponad roku i mam dość duże doświadczenie. Gry w które gram: League of Legends, MTA, Forza Horizon 4, Counter Strike Global Offensive. Czasem lubię sobie zagrać  w: Minecraft, Paladins, Farming Simulator 2019. Lubie Lawety 😄

Edytowane przez Szalek22
  • Haha 1

Nick: xxpatrykjnsxx 
Imie: Patryk 
SID: 39917 
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Oczywiście 
Znajomość RP/Ortografii (0-10) 8-10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Czasu jestem poświęcić wtedy kiedy będę miał czas 2-3 dziennie 
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Zawsze chciałbym być w jakiejś frakcji, lubię jeździć lawetą. I bardzo chcę się dostać.

Coś o sobie: Mam na imię Patryk, lubię grać w piłkę nożną i w mta .

Nick: bebzon
Imie: Hubert
SID: 50665
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9/9
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): 2-6h dziennie
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Pracowałem na innym serwerze w frakcji "Pomoc drogowa", więc mam dość spore doświadczenie w tej branży jak i w rp, ponieważ był to serwer role play. Lubię tę frakcję ponieważ jest związana z motoryzacją. Mam już jakiś staż na tym serwerze i powoli mi się nudzi więc chciałbym dołączyć do tej frakcji aby poznawać nowych ludzi i zacząć robić coś konkretnego na serwerze
Coś o sobie: Mam na imię Hubert jestem skromnym i dowcipnym gościem, mieszkam na wsi w woj. Pomorskim. Bardzo interesuję się motoryzacją, w przyszłości chciałbym, zostać mechanikiem samochodowym, bardzo do tego dążę. Robię wszystko aby zostać dobrym mechanikiem. Bardzo mi zależy aby dołączyć do tej frakcji ponieważ jest w jakiś sposób związana z tym co chciałbym robić w przyszłości. Interesuję się również piłką nożną i  w wolnym czasie lubię sobie w nią pograć, trenowałem kiedyś ten sport przez 4 lata zwiedzanie. Zwiedzanie świata i poznawanie nowych ludzi interesuje mnie tak samo jak motoryzacja. Moje hobby to samochody, często pomagam tacie i bratu w lekkich naprawach przy samochodzie. Moim marzeniem jest być w posiadaniu Toyoty Supry mk4.

Pozdrawiam, i liczę na pozytywne rozpatrzenie podania!

Nick: Blahen
Imie: Emil
SID: 44287
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak
Przeczytałeś regulamin?:kocham lawety 997
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): codziennie po minimum 3h lub wiecej
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): No cóż, gram na multi od kilku tygodni i bardzo się mi spodobało. Byłem też w Sara na innych serwerach więc jakieś tam doświadczenie mam. Warto też powiedzieć że interesuje się w jakimś stopniu motoryzacja więc w tej frakcji będę mógł bardziej się z nią zaznajamiać .
Coś o sobie: dobry, jestem Emil. Mam 14 lat i sobie żyje w Polsce. Gram na multi kilka tygodni a na rpg ogólnie około 2 lata

Edytowane przez Blahen
dodaje sid

Nick:l-Cartel-l-Turex420
Imie:Norbert
SID:42282
Znajomość RP/Ortografii (0-10):9
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):3-6h dziennie
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Myślę że nadaje się na miejsce w frakcji(SARA) ponieważ umiem jeździć wielkimi samochodami jestem uczciwy i jeśli ktoś źle zaparkuje to napewno zabiore samochód na Parking Policyjny gram na serwerze już pewien czas mam na serwerze spędzone 5130 minut i lubie się zająć pracą jak się już zabiore to moge działać cały dzień tak więc napisałem 3-6 bo to pewne że tyle będę na służbie
Coś o sobie:Nazywam się Norbert mam 19 lat zainteresowania piłka nożna oraz mechanika pojazdowa pozdrawiam Turex.

Nick: Nikor
Imie: Mateusz
SID: 38546
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak.
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Posiadam oba komunikatory.
Przeczytałeś regulamin?: Tak, przeczytałem
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): 6-8 godzin.
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Bardzo chciałbym dostać się do frakcji SARA, ponieważ chciałbym poprawić jej strukturę. Chciałbym jeździć lawetą po całym San Andreas. Chciałbym spróbować czegoś nowego, ponieważ będzie to moja pierwsza gra we frakcji. Chciałbym dawać nauczkę graczom, którzy źle parkują bądź porzucają swe auto. Będę przestrzegał regulaminu frakcji i będę się słuchał rang wyższych odemnie. Jeżeli będzie, jakiś event jak najbardziej chciałbym w nim uczestniczyć na służbie. Mam również sporo wolnego czasu.
Coś o sobie: Coś o sobie: Mam na imię Mateusz mam 16 lat mieszkam w mieście w województwie Mazowieckim, byłem adminem w grze Gothic 2 na serwerze, który nazywał się GothicTale. Aktualnie mam 3209 minut na MultiRPG.

Edytowane przez Nikor

Nick: CEBULAHERE
Imie: Michał
SID:24615
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak, posiadam
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak, posiadam
Przeczytałeś regulamin?: Tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9,5/10 czasem mogę się pomylić
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):3h/dzień
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Myślę, że powinienem zostaż wybrany do SARA, ponieważ interesuję się samochodami i różnymi furkami. Na spotkaniach będe obecny, gdy będzie jakieś wezwanie to pojadę i rozwiąże ten problem. 🙂 
Coś o sobie:
Siema jestem Michał lubię nagrywać i fotografować różne rzeczy .Uwielbiam też grzebać w pojazdach, kładach i  motorach. (wkleiłem to z innej rekru)

• Like 1
  • Haha 1

Nick: fixen287
Imie: Mikołaj
SID:29128
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8,5/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 2h-3h/dziennie
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Bardzo lubię jeździć lawetą fajnie się pracowało na transporcie aut do salony ale chciałbym spróbować czegoś więcej. SARA jako frakcja zawsze mi się podobała i sposób pracy w niej. Myślę ,że powinienem dołączyć do frakcji bo jestem bardzo pracowity oraz pomocny. Staram się pomagać innym graczom gdy mnie o to poproszą. Nigdy nie byłem w frakcji ale myślę, że czas najwyższy spróbować.
Coś o sobie:Cześć nazywam się Mikołaj lubię grać w piłkę oraz siatkówkę. Większość aktywności sportowych nie sprawia mi problemu. Jestem wolontariuszem. Gdy mam wolny czas gram w mta,CS:GO,lol. Chciałbym innym życzyć powodzenie.

• Like 1

Nick:bebsztyk6363
Imie:Mikołaj
SID:42388
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Oczywiście
Znajomość RP/Ortografii (0-10):10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):14
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Lubię pomagać graczom, Jestem synem akurat laweciarza więc dlatego chcę się głównie dostać, Jestem pomocny,Bardzo dobrze odgrywam rp,Regulamin znam na prawie na pamięć,pojazd źle zaparkowany-7.5kk
Coś o sobie:Mam na imię Mikołaj pochodzę z Wielkopolski, Bardzo lubię grać  w gry komputerowe, Mam nadzieje że się dostanę do frakcji sara

Nick:kapi19
Imie:Kacper
SID:29526
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:TAK
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:TAK I TAK
Przeczytałeś regulamin?:TAK LAWETA 😄
Znajomość RP/Ortografii (0-10):10-10rp 10-10ort
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):od 4h do 6h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Zawsze chciałem jezdzić pomarańczową lawetą i odcholowywać nią zle zaparkowane auta.Chciałbym być bardzo w tej frakcji/lawecie i służyć jej.Dużo odgrywam RP mam do tego wprawe i w jeżdżeniu też zawsze chciałem być w frakcji sara/lawecie i bardzo dobrze przeczytałem regulamin.I jeszcze byłem na innym serwerze lawetom i mam w tom frakcje wprawe.I jestem dojrzały emocjonalnie.
Coś o sobie:Siema mam na imie Kacper lubię grać na komputerze jak i na dworze ale nie mogę teraz wychodzić na dwór 😄. Jestem wędkarzem.Lubie grać w gry takie jak MTA,Fivem,GTA5 i w EURO TRUCK SIMULATOR 2,CSGO.POWODZONKA WSZYSTKIM 😄 .

Edytowane przez kapi19
  • Like 1

12 godzin temu, papcio napisał:

Nick:xXtypowypiesxX
Imie:Marek
SID:39655
Znajomość RP/Ortografii (0-10):8
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):4-5h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Myśle ze ja ponieważ miałem styczność z frakcją SARA  na innym serwerze i chciałbym kontynuować dalej ta posadę.Oraz od nie dawna interesuje się właśnie pojazdami  ciężarowymi. I tez chciałbym pomoc innym gracza  w ten sposób gdy naprzykład  zabrakło im paliwa to  bym zapakował na lawetę i podrzucił na stacje 
Coś o sobie:Mam na imię Marek,interesuje się sportem  a dokładnie piłką nożną jest to moja pasja od małego i kontynuuje ją dalej, Uwielbiam  tez gry typu rpg.

Nick: VercikYT
Imie: Mateusz
SID:36412
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: TAK
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak posiadam.
Znajomość RP/Ortografii (0-10):9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):13h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):,Miałem już
wiele razy styczności z frakcją SARA na innych serwerach. Chciałbym pomagać innym graczom. Uwielbiam odgrywać RP I dobrze się bawić.
Coś o sobie:Mam na Imię Mateusz mam 14 lat Interesuje się piłką nożną od 7 lat jest to moja pasja lubię też gry RPG.

Nick:  Januszek2724
Imie:  Fabian
SID: 47673
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak, posiadam 
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak, posiadam
Przeczytałeś regulamin?: Tak, Przeczytałem 
Znajomość RP/Ortografii (0-10):  8/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):  Od 2H do 5H
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):  A dlatego bo bardzo chciałbym być w tej frakcji nigdy mi się nie zdarzyło być w takowej frakcji . Wiem jak powinna wyglądać tam praca . Bardzo ciekawię się tą frakcją a to dlatego że lubię lawety na innych serwerach nie pisałem rekrutacji bo była raz na 2 miesiące dlatego próbuję tutaj.
Coś o sobie:  Nazywam się Fabian mieszkam w woj. Dolno śląskim , Bardzo się interesuję takowymi frakcjami i mam nadzieję że dostanę się do was. Pozdrawiam Całą Administrację 

Edytowane przez Januszowski
  • Haha 1

Nick: FroZ45
Imie: Maks
SID: Zaraz dopisze jak bede na serwie
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 2-3h dziennie ,teraz nawet po 5h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Myślę,że była by to ciekawa .nowa przygoda w mojej karierze na Mulrirpg. Byłem juz we frakcij SAMC,SAPD,PSP ,jednak nigdy nie byłem w owej frakcij. Myślę,że mogę poświęcić dużo czasu na frakcje . Mam nadzieję,że uda mi się dostać 🙂
Coś o sobie: Mam na imię Maks , mam 16 lat i pochodzę z województwa łódzkiego . Chodzę do 1 klasy w technikum ekonomicznym. Moja kariera zaczęła się w lato 2019 i posiadam juz 13k minut na serwerze. 

Edytowane przez FroZ4567

Nick:Kapi6939
Imie:Kacper
SID:39655
Znajomość RP/Ortografii (0-10):8
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):5-6 godz
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Myśle ze ja ponieważ miałem styczność z frakcją SARA  na innym serwerze i chciałbym kontynuować dalej ta posadę.Oraz od nie dawna interesuje się właśnie pojazdami  ciężarowymi. I tez chciałbym pomoc innym gracza  w ten sposób gdy naprzykład  zabrakło im paliwa to  bym zapakował na lawetę i podrzucił na stacje 
Coś o sobie: bardzo interesuje się mechaniką poszedłem do szkoły w tym kierunku mam 3 braci i 1 siostrę nie wiem co więcej pisać 1 raz pisze podanie bardzo mi na tym zależy. 

Pozdrawiam 

Nick: AdiSom
Imie: Adrian
SID: 49481
Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP: 8 ORTOGRAFIA: 9
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 3 godziny
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Od kiedy zacząłem grać na MultiRPG podobała mi się ta frakcja, pró
bowałem się dostać ale mi nie wychodziło, mam nadzieję że teraz się dostane
Coś o sobie: Mam na imię Adrian, mieszkam w województwie lubelskim, jest osobą bezstresową, nigdy nie zaczynam sporów

Nick: Danielek_
Imie: Daniel
SID: 55566
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Jasne
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Posiadam.
Przeczytałeś regulamin?: Tak.
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9.5
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Każdą wolną chwilę kiedy będę na serwerze
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Nigdy nie byłem w takiej frakcji, i mam nadzieję, że będę się dobrze w niej spisywał. Jestem miły, uprzejmy, kulturalny oraz słucham się rang wyższych. Myślę, że nadawałbym się idealnie na to miejsce, więc trzymam za siebie kciuki 🙂
Coś o sobie: Mam na imię Daniel, mam 14 lat pochodzę z woj. Lubelskiego. Interesuję się grami oraz piłką nożną, mam nadzieję, że rozważycie odpowiednio moje podanie, pozdrawiam 🙂

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.