Skocz do zawartości

Rekrutacja do A-SARA v3 kwiecień 2020r.

papcio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Krvl_Nuit
Imie: Kacper
SID: 14120
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Owszem
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: korzystam z ts3 jeśli będzie potrzeba będe na dc
Przeczytałeś regulamin?: Tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP - 7-8 (nadal się uczę) Ortografia - 10 
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): kilka godzin potrafię także zrobic niekiedy nocke
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Dlaczego ja hmm ta odpowiedz jest bardzo łatwa chciałbym poznawać nowe doznania i atrakcje które może i okażą się dla mnie sprawianiem radości innym typu pomaganie im gdy będą mieli kłopoty . Chciałbym bardzo spróbować tego doświadczenia i mam nadzieje że mi się uda 
Coś o sobie: Tak jak wiadomo mam na imię Kacper mieszkam w woj Wielkopolskim posiadam motor i często spędzam chwile na grze w mta ;D uwielbiam rywalizować w grach typu Minecraft czy Lol'a jestem osobą towarzyską jednak nie lubię osób które na siłę dążą do tego by zrobić mi źle

otwarcie pomagam nabierac skrzydeł typowo na ig promując osoby ;D                                  bez zbędnego Pisania

Pozdrawiam!

Edytowane przez Nuit
  • Like 1

Nick: JTD
Imie: Jakub
SID: 54589
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak
Przeczytałeś regulamin?: tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8.5
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 4-7 godz
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): lubie jeździć lawetami mój znajomy mówił że to fajna praca więc się zgłaszam.Mało minut mam na serwerze na razie ale dorobi się minut na sarze.i tyle napisze 3 zdania są i tyle XD.
Coś o sobie: napisze tyle że sara to fajna praca

Edytowane przez JTD

Nick: [GROVE]Bloxed
Imie: Mateusz
SID:
45924
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak, obydwa
Przeczytałeś regulamin?: TAK
Znajomość RP/Ortografii (0-10):9
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):4-5 godz
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Chciałbym spróbować czegoś nowego. Na serwerze nigdy nie udało mi się dojść do frakcji ale najbardziej zachęciła mnie SARA ze względu, że uwielbiam odgrywać RP i mogło to by mi sprawiać przyjemność. Czasami nudzi mi sie jeżdzenie i/e cały czas i zarabianie na nowe furki a to by było świetną alternatywą. Jestem dość nowy na serwerze mam dopiero około 8k min ale bardzo zależy mi na takiej frakcji. Pozdrawiam papcia i całą służbe SARA 😜
Coś o sobie: Mam na imię Mateusz. Uczęszczam do 8 klasy. Interesuję się informatyką oraz programowaniem. Uwielbiam grać w przeróżne gry typu FPS czy MOBA jak i RPG. Na codzień zajmuję sie memami i kocham gotować.

Jeszcze raz życzę każdemu szczęścia i Pozdro

• Like 2

Nick:panpawel32
Imie:jan
SID:49642
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:oczywiscie
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak
Przeczytałeś regulamin?:tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10):9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):4-7h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Dlaczego ja lubilem bawic sie w dzieciństwie ze odcholowywałem auta. Bardzo maże zeby pracować w [SARA].Oraz mam dziewczyne która nazywa sie sara i gra zemną w multi rpg
Coś o sobie:Pozdrawiam wszystkich którzy sie dostali 

Nick: Ja3kubeq
Imie: Kuba
SID: 56425
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak
Przeczytałeś regulamin?: Tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP 9 Ortografia 10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): Od 1 do 6 godzin
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Gram na serwerze od niedawna ale już bardzo wiele o nim wiem. Wciągnąłem się w to niesamowicie. Umiem dogadać się z każdym graczem i zachowuje się kulturalnie. Jestem ogarnięty i myślę, że sprawdziłbym się na tym stanowisku. Bardzo denerwują mnie gracze którzy wykorzystują frakcję aby zarobić pieniądze, zabierając auta z miejsc przeznaczonych na ich parkowanie. Jest to pierwszy serwer na którym gram na MTA ale myślę, że pomimo tego dałbym sobie radę.
Coś o sobie: Mam na imię Kuba pochodzę z województwa lubelskiego mam 15 lat. Obecnie uczęszczam do 8 klasy. Prowadzę kanał na YT. Uzbierałem na nim 7 tysięcy subskrypcji. Grając nie długi okres czasu uzbierałem już ponad 5k minut na serwerze. W rubryce przeznaczonej na sprecyzowanie ile czasu mogę poświęcić na służbę wpisałem czas nie do końca sprecyzowany i już wyjaśniam dlaczego. Otóż tak jak większość tutaj obecnych chodzę do szkoły i w dzisiejszych czasach nie jest łatwo pogodzić szkołę z grami. Dlatego nie jestem w stanie jasno określić kiedy i przez ile będę aktywny w grze. Ostatnimi dniami grę na serwerze zaczynam wieczorami i potrafię przy niej spędzić około 4 godziny. Jeśli chodzi o weekendy wtedy potrafię wyciągnąć nawet około 10 godzin jednego dnia. Lecz chciałbym również grać jako normalny gracz. Dołączenie do frakcji nie wiąże się z tym, że chciałbym przestać grać jako normalny gracz (tak wiem bardzo sensowne zdania). Chciałbym to wszystko wypośrodkować abym mógł w ciągu dnia zarówno pracować na służbie jak i pograć tak jak to robię dotychczas. Nie mam problemów z wykonywaniem poleceń osób o wyższym stopniu i stażu, przyjmę każde słowo krytyki i jestem w stanie dostosować się do sytuacji. Jeżeli ktoś stwierdzi, że nie nadaję się na to stanowisko zrozumiem to i nie będę mieć do nikogo pretensji ( tak jak niektórzy mają to w zwyczaju 🙂 ). Życzę powodzenia wszystkim kandydatom i liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

Edytowane przez ja3kubeq
  • Like 1

Nick: wentyl
Imie: Michał
SID: 59534

Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak posiadam
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3? : Tak
Przeczytałeś regulamin? : Tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10) : 8/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie) : 3h-5h/dziennie bywa więcej
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania) : Bardzo polubiłem pracę inport-export, ale po jakimś czasie zrobiło się to monotonne i chciałem zacząć nową przygodę, w nowej branży. Zawsze próbowałem utrzymać porządek w mieście, chciałbym nauczyć się jeździć lawetą. SARA jako frakcja zawsze mi się podobała i zawsze patrzałem na nich z góry za to co robią. Myślę ,że powinienem dołączyć do takiej właśnie frakcji. 
Coś o sobie: Joł nazywam się Michał lubię grać w piłkę i jeździć na rowerze. Gdy mam wolny czas gram w MTA, CS:GO i czasem w Minecrafta. Uczę się różnych trików na rowerze aktualnie przez chwilowy czas nie jest to możliwe.

• Like 1

Nick:|GROVEE|slenderseba
Imie:Sebastian
SID:4749
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: jasne
Przeczytałeś regulamin?:tak (laweta)
Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP 10 orto 8-9
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie):na służbę nawet 6 godz dziennie
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):chciałbym w końcu pracować w jakiejś frakcji. Już raz byłem w SARA ale na innym serwerze już mam wprawę. sądzę że może się nadam.
Coś o sobie:nazywam się Sebastian mam 14 lat lubię grać na tym serwerze ponieważ gra na nim jest bardzo wciągająca mogę poświęcić na służbę nawet 6 godz dziennie.

• Like 1

Nick: PanPalladyn.

Imie:  Kacper.

SID: 44605.

Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak.

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Ts-a sie ucze ogarniać.

Przeczytałeś regulamin?: Tak.

Znajomość RP/Ortografii (0-10):  9,5/10 lecz do końca nie jestem pewien.

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 5h+ dziennie.

Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Moim zdaniem praca import/export jest monotonna i bardziej chciałbym uczestniczyć w  jakiejś pracy gdzie uczestniczą inni gracze typu SARA. Jestem dojrzały emocjonalnie do takiej pracy i ogarniam mta gram od 5 lat. Również jak połowa graczy skladających podanie do pracy SARA niemam pieniędzy i chciałbym się wyrwać z innych prac takich własnie jak kurier czy import/export.

Coś o sobie: Mam na imie Kacper interesuje się grami głównie gram w The Walking Dead i mta gram około 5h+ dziennie przez obecną sytuacje lecz jak wróci szkoła bede raczej 2h+.

Edytowane przez PanPalladyn

Nick: szymonQ22_polak
Imię: Szymon
SID: 49651 
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak 
Przeczytałeś regulamin?: Tak (Wspominam o lawecie)
Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP:7 (nigdy nie byłem w frakcjach więc nie wiem jak to się odbywa itd) Ort.:8
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): śr.3-5 dziennie 
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Mam duże zdolności w prowadzeniu dużych pojazdów (w tym przypadku laweta, itp). Znam mapę nie na pamięć ale dobrze ją znam. Będę pomagać w RP (jak mi wytłumaczycie wszystko), w eventach, w Pojedynczych wezwaniach, itp.
Coś o sobie: Umiem dobrze prowadzić (wliczając przepisy drogowe, regulamin itd). Szybko się uczę. Lubię pomagać innym. To już moje trzecie podanie do SARA. Jestem pechowym człowiekiem bo 8 podań pod rząd do SARA i innych frakcji odrzucili 😞

Nick: VeXonek (login: M0NST3R3K)
Imie: Gabriel
SID: 16693
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Obydwa posiadam
Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP - 8,5/10, Ortografia 9,5/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): na serwerze gram około 4-5h, więc 2-3 godziny na pewno
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ kiedyś byłem na jednym serwerze w tej Frakcji i jestem z nią najbardziej zapoznany. Interesuje się motoryzacją i nawet posiadam gruza bmw e36 do upalania na palu haha. I chciałbym dołączyć bo pisałem podanie do prawie każdej frakcji tutaj i nigdy nie zdałem.
Coś o sobie: Jestem Gabriel, mam 15 lat, jestem miłą i spokojną osobą. Umiem wyjaśnić sytuacje a nie od razu krzyczę. Kocham bardzo zwierzęta oraz interesuje się motoryzacją. Pochodzę z Podlasia (nie wiadomo czemu ale większość osób śmieszy te województwo), Urodziłem się w Ameryce i tam spędziłem 1,5 roku. Słucham się osób starszych oraz osób z wyższą rangą we frakcji. Najwięcej czasu teraz spędzam przed komputer bo jest kwarantanna i gram na multirpg i czasami w cs go. Planuje kupić teraz sobie crossa, ale to pewnie na następne wakacje. I to chyba wszystko Pozdrawiam całą administrację oraz lidera frakcji SARA, buziaki 😘

Nick: FigusYT

Imię: Adrian

SID: 43322

Czy posiadasz sprawny mikrofon: Oczywiście, że tak

Czy posiadasz komunikatora Discord oraz TS3: Tak posiadam oba

Przeczytałeś regulamin: Oczywiście, już dawno przeczytałem i dałem reakcje 😉

Znajomość RP/Ortografia(1-10): RP - 7/10, Ortografia - 10/10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): 2-3 godzinki dziennie

Dlaczego ty (min. 3 zdania): Bardzo interesuje się tą frakcja od długiego czasu i chciałbym wkoncu zacząć pracę w niej. Wiem tyle, że akcja RP nie jest aż taka trudna a poza tym jest bardzo ciekawa i idealnie odwzorowana od życia realnego. Wiem że aktualnie robicie dużo tych rekrutacji a jest to też chyba spowodowane tym, że osoby które się dostały nie potrafią normlanie pracować, dużo skarg jest na cadetów. Poprzednio nie udało mi się dostać to może tym razem pójdzie lepiej 😉. Jeśli się dostanę to postaram się godnie reprezentować frakcje SARA.

Coś o sobie: Witam mam na imię Adrian mieszkam w województwie Opolskim i moim zainteresowaniem jest motoryzacja chociaż nie odnajduje się zbytnio w tej branży. Jestem osobą bardzo ogarnięta i nie ma zemną żadnych problemów, potrafię stosować się do wszystkich zaleceń osób o wyższym stopniu. Gram sobie tylko w MTA ponieważ nie mam zbyt mocnego sprzętu aby grać w lepsze gierki. Dużo czasu również spędzam na YouTubie dlatego że prowadzę tam swój kanał (nie mam zamiaru się tu reklamować) i osiągam powoli swoje pierwsze sukcesy.

Edytowane przez FigusYT
Poprawki w odpowiedziach

Nick: Kittymati66
SID: 16905
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak posiadam
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak posiadam to i to.
Przeczytałeś regulamin?: Tak przeczytałem 😄
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 3-6 h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Myślę  że ja ponieważ miałem styczności z frakcją SARA na innym serwerze i chciałbym dalej kontynuować dalej tą posadę.
I tez chciałbym pomoc innym gracza  w ten sposób gdy na przykład  zabrakło im paliwa to  bym zapakował na lawetę i podrzucił na stacje.Uwielbiam odgrywać RP I dobrze się bawić.
Coś o sobie: Mam na imię Mateusz Uwielbiam RP lubię odgrywać i umiem się bawić :3

• Like 1
  • Haha 1

Nick:noriakii
Imie:Mateusz
SID:51851
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak, posiadam sprawny mikrofon 🙂
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak, posiadam Discorda Oraz TS3
Przeczytałeś regulamin?:Oczywiścię
Znajomość RP/Ortografii (0-10):10/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):3-4h Dziennie
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Trzeba próbować różnych rzeczy, będąc w SARA spróbuje właśnie czegoś nowego, nowej dla mnie frakcji w której nigdy nie byłem a co lepsze chciałbym się sprawdzić w tej pracy. Nie można być za skromnym ale pieniądzę też grają tutaj rolę 🙂. Przez to co napisałem proszę mnie nie skreślać :). Myślę że damy radę się poznać na TS3 lub Discordzie 🙂 .
Coś o sobie:Jestem Mateusz mam 18 lat, Chodzę do szkoły o profilu Mechanika samochodowego 🙂. Gram sobie w rożne gierki m.in CS:GO(GE), MTA, L4D2, Valorant,ds

• Like 1
  • Haha 1

Teraz, karol09098 napisał:

Cześć. Chciałbym się zatrudnić do frakcji SARA. Mam sprawny mikrofon, gram codziennie na serwerze po kilka godzin,mam 14 lat skończone w lutym, jestem zawsze zadowolony i chętliwy. Zapoznałem się z regulaminem, posiadam discord oraz ts3, jestem pracowity z chęcią będę udzielał pomocy na drodze i w innych miejscach. Od zawsze interesowałem się firmami -POMOC DROGOWA- . Bardzo bym chciał pracować we  frakcji SARA. Będę spędzał w pracy minimum 3,5 h dziennie. Mam nadzieje że mnie przyjmiecie... 

NICK-karol09098

IMIĘ-Karol

Wiek- 14 lat

Nick: Mój nick to Guziecyc.
Imie: Nazywam się Maciek.
SID: Mój SID to 54875.
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Jak najbardziej.
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak, oba.
Przeczytałeś regulamin?: Tak.
Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP i ortografia 10/10.
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Do 5-6 godzin.
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): estem odpowiedzialny, umiem postawić na swoim, oraz umiem pracować w grupie. Byłem dosyć niedawno, bo jeszcze nie całe dwa tygodnie temu w SARA, ale coś się nie potoczyło. Znam RP, ekipe, i ludzi, więc chciałbym wrócić do frakcji.
Coś o sobie: Mam na imię Maciek, mam 14 lat i mieszkam w Warszawie. Chodzę do 8 klasy szkoły podstawowej. Bardzo lubię pocieszać innych, gdy ktoś jest przygnębiony. Moje zainteresowania to Informatyka i Gastronomia, a Hobby to granie w siatkówkę, słuchanie muzyki i granie w gry. Jestem osobą stanowczą, i zawsze staram się postawić na swoim.

Nick: miloo
Imie: Bartek
SID: 54522
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak, posiadam
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak, oba
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 4-6h

Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): SARA od zawsze mnie ciekawiła i chętnie dołącze do jej szeregów :). Posiadam wiedzę na temat RP i moge poświęcić tej pracy dużo czasu podczas gry na serwerze. Chciałbym dodać coś od siebie i pokazać innym graczom jak SARA ważna jest podczas rozgrywki na serwerze. Chce dowiedzieć się więcej na temat tego zawodu. Myślę, że jest to praca która pasuje do mojego charakteru, ponieważ jestem wytrwały jak i staram się pomagać innym ludziom w tym wypadku graczom. Chciałbym skorzystać z szansy i jeśli będzie mi dana z wielką chęcią ją wykorzystam. Chce poprostu pokazać jak SARA ważna jest podczas rozgrywki na serwerze jak i pomocna dla niektórych graczy. Chce pokazać do czego SARA jest zdolna 🙂

Coś o sobie: Witam, mam na imie Bartek i pochodzę z woj. Lubelskiego. Jestem osobą, która potrafi dogadać się z innymi oraz wiem jak radzić sobie w trudnych momentach. Jestem wytrwały, pracowity i uczciwy także myśle że, dam rade. Jestem osobą, która za wszelką cene dąży do celu za wszelką cene pragnie ten cel osiągnąć. Posiadam również duże poczucie humoru i często lubie przesiadywać np. na Discordzie w poszukiwaniu osób do wspólnej gry. Myślę, że nadam się do tej pracy. Życzę wszystkim powodzenia! 🙂 Trzymam za siebie oraz innych kciuki i wierzę że się uda 🙂

Nick: Sebcio1337
Imie: Sebastian
SID: 40294
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak 
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak
Przeczytałeś regulamin?: Tak przeczytałem.
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9,5/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 2h-3h dziennie
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Chciałbym być we frakcji poniewaz jest pare plusów po 1 mam kaske za to ze jestem na sluzbie i nigdy nie bylem we frakcji
Coś o sobie: Siemka nazywam się Sebastian mam 16 lat chodze do szkoły branżowej 1 stopnia i zajmuję się motoryzacją

Nick:MIV3L
Imie:Jakub
SID:8421
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak ,posiadam Obydwa programy  
Znajomość RP/Ortografii (0-10):8/10 
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 6h Dziennie tylko z rana mam E-lekcje 
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ Bylem dyzo razy W SARA na innych serwerach  i Znam RP Lecz nie wiem jakie RP  jest Na serwerze MultiRPG . Chciałbym Spróbować swoich sił w tej frakcji , oraz być długo aktywny na serwerze  i pomagać graczom  np.  jak skończy im się paliwo . Też chciałbym  Sprzątać ulice z porzuconych samochodów żeby nie było dużo aut na drodze  przez które losowy gracz może rozwalić swój samochód 
Coś o sobie:Jestem Jakub Mieszkam w województwie Zachodniopomorskim , interesuje się  Informatyką  motoryzacją oraz techniką .Lubie grac w MTA Oraz odgrywać Roleplay ,bylem dużo razy w frakcjach Typu SARA,SAMC na MultiRPG nie bylem w żadnej frakcji ani nie próbowałem się dostać ponieważ od paru dni zacząłem grac aktywnie (Po długiej przerwie). Jestem ogarnięta osobą i trochę mnie  to wkurza jak wejdzie se typek na serwer tylko po to żeby poodwalać na serwerze , jednak zawsze staram się być miły i pomocny 

Pozdrawiam MIV3L i życzę powodzenia innym 

Nick: |ENZ|-Gajson
Imie: Bartek
SID: 55968
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):2-5h dziennie
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Otóż gram na serwerze MultiRPG już od jakiegoś czasu i bardzo mi się spodobało , więc pomyślałem , że warto spróbować swoich sił w jakiejś frakcji. Jestem osobą miłą , systematyczną , umiejącą się podstosować pod rozkazy. Ponadto lubię jeździć w gierce jak i poza nią samochodami , więc sprawiałoby mi to tylko samą przyjemność. Miałem styczność z różnymi frakcjami na różnych serwerach , więc myślę , że i tutaj spokojnie bym sobie poradził. Praca w tej frakcji wydaje mi się również bardzo ciekawa , dlatego też napisałem podanie 😄 
Coś o sobie: Mam na imię Bartek, pochodzę z woj.Świętokrzyskiego, mam 19 lat. Moje zainteresowania to przeważnie sport , głównie jazda na rowerze oraz piłka nożna.

• Like 1

Nick: _CJ_

SID:40887

Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak

Przeczytałeś regulamin?: Tak (laweta)

Znajomość RP/Ortografii (0-10):8-9

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 3-5 h

Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): W pierwszej kolejności chciałbym siebie sprawdzić siebie w roli laweciarza. Lubię odgrywać RP i mam nadzieję, że tym razem mi się uda. Często widzę na drogach porzucone auta i też właśnie dlatego chcę dołączyć do frakcji SARA.

Coś o sobie: Mam na imię Mateusz mam 15 lat. Mieszkam na Śląsku. Jestem miły, życzliwy, potrafię dobrze dogadać się w grupie. Słucham się innych. Pomagam dużo ludziom. Interesuję się sportami i informatyką.

Edytowane przez Xmati13

23 godziny temu, papcio napisał:

Nick: [email protected]
Imie: Kuba
SID:31956
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: posiadam dobrej jakości mikrofon
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: oczywiście
Przeczytałeś regulamin?: tak cały
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): około 7 godzin dziennie
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ja dlatego że umiem odgrywać świetnie rp oraz dobrze wykonuje nadane mi obowiązki. Mam doświadczenie w tych sprawach miałem takie role na innych serwerach. Admini byli ze mnie zadowoleni .
Coś o sobie: W realu jestem w szkole mechanicznej lubię takiego typu prace z samochodami i traktuje to poważnie 

• Haha 1

W dniu 21.04.2020 o 22:14, papcio napisał:

Rekrutacja do A-SARA

WYMAGANIA:

-sprawny mikrofon

-duża aktywność

-minimum 14 lat.

-dojrzałość emocjonalna

-dokładne zapoznanie się z regulaminem (jeżeli przeczytales regulamin to zostaw pod nim reakcje)

-komunikator discord oraz ts3, bez tego nawet nie pisz podania

-pracowitość i chęć wzmocnienia struktur frakcji

-Jeżeli macie odejść po 2 dniach z frakcji to nawet nie piszcie podania i dajcie szanse innym

-Pisząc trzy zdania, gdzie minimum trzeba trzy okazujecie tylko chęć na przynależność do frakcji.

-Liczymy na rozbudowane podania, powodzonka!

Wzór:

Nick:
Imie:
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:
Przeczytałeś regulamin?:
Znajomość RP/Ortografii (0-10):
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):
Coś o sobie:

REKRUTACJA POTRWA DO CZWARTKU  23.04.2020 GODZINY 20:30

Nick: karol09098
Imie: Karol
SID:
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:TAK
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: OCZYWIŚCIE
Przeczytałeś regulamin?:TAK
Znajomość RP/Ortografii (0-10):10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):3-4H DZIENNIE
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): BARDZO CHCIAŁ BYM DOŁĄCZYĆ DO FRAKCJI SARA, JESTEM BARDZO WYROZUMIAŁY, SPOKOJNY, POMOCNY. ZAWSZE MARZYŁEM ŻEBY JEŹDZIĆ LAWETĄ ITP. BO BARDZO MI SIE TO PODOBA.
Coś o sobie: NAZYWAM SIĘ KAROL, MAM 14 LAT SKONCZONE W LUTYM, LUBIE POMAGAĆ, CHODZĘ DO KLASY 8. GRAM W GTA OD 4 LAT.

• Haha 1

Nick: ELO520
Imie:Patryk 
SID:24822
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak ale na dc
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: dc tak ale ts nie 
Przeczytałeś regulamin?: tak oczywiecue
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na  slużbę (realnie): bardzo duzo 
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): dlatego że byłem w tej frakcji jako lider . Dlatego że bardzo lubię tą frakcje i was nie zawieodę . Dlatego ze bardzo ogarniam  i na pewno nie bedzie ze mnom problemów ani odwalania 
Coś o sobie: pozdrawiam i trzymam kciuki z innych  wierzę w Was 

Nick: HaXoWy321
Imie: Marcel.
SID: 22707
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak.
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak.
Przeczytałeś regulamin?: Przeczytałem regulamin frakcji SARA  i zostawiłem pod nim   reakcje LIKE.
Znajomość RP/Ortografii (0-10):8,5/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 3-5h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Witam! Chciałbym się poczuć w roli holowania aut. Gdy bym był w tej frakcji bym dopilnował że by się auta tak często nie walały. Ciągle siedze na pracy Mechanik LV-SF chyba że nie ma miejsc. Moim zdaniem frakcja TAXI , SARA , SAN NEWS to są najłatwiejsze frakcje. Bym przestrzegał regulaminu. Nawet byłem raz we frakcji PETROLU. Polega ona na tym że rozwożę paliwo dla graczy którym się skończyło. Mam pełną pasje do grania w gry komputerowe. Mam nadzieję że zostanę przyjęty do tej frakcji.
Coś o sobie: Mam na imię Marcel. Chodzę do klasy 8 szkoły podstawowej w moim Mieście. Lubię oglądać filmy. Jestem miły i pomocny. Mnie jest łatwo wyprowadzić  z równowagi. Mam McLarena P1 i  Pagani  na serwerze. Gram już w MTA  około 5-4 lata. Pisałem podania do wielu frakcji lecz nie przyjmowano mnie. Interesuje się motoryzacja a najbardziej autami mark BMW, AUDI, MERCEDES  BENZ , JAGUAR i wiele więcej. Codziennie grałem w piłkę nożną. Lecz z tego powodu koronawirusa przerzuciłem się na gry komputerowe tak jak pisałem. Obecnie mam prawie 20tyś minut przegranych na serwerze. Proszę o pozytywne rozpatrzenie tego podania do   tej frakcji. Życzę wszystkim którzy napisali i będą pisać powodzenia w tej frakcji. 

Pozdrawiam Całą administrację i @papcio.  

Nick:Mort
Imie:Kacper
SID:22535
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak
Przeczytałeś regulamin?:tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10):rp to na 8 a ort to na 6
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):6-7h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):chciał bym przystąpić do tej frakcji ze względu na to że był w niej mój brat @Vrezer
, który powiedział mi że nie chce mu już się jezdzić i robić tych egzaminów(xdd).wiem że jest tutaj dobry zarobek więc zobaczę jak to by było. Wiem że prawie każdy gracz który miał auto w pp to podjeżdża do sary i mówi/pisze "JSARA" a ja jako byłem te 4 dni w sapd wiem że jest to trochę uciążliwe i da się z tym jakoś żyć i  ja to jakoś znoszę.

czoś o sobie:chciał bym dostać szanse i życzę powodzenia innym

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.