Pientacho Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 (edytowane) Cześć To już nadszedł ten czas, że odchodzę z serwera, ponieważ ja z przyjacielem tworzymy (własny serwer, prywatny z kolegami) i nakablowali nas i zostałem wyrzucony z grona administracji Myślę, że nie powinienem dostać loty, ale się już nie będę odzywać Dziękuje za grę: @BigKrzak- Powodzenia w liderze Frakcji@DonGrasso- czekamy na powrót do frakcji@Ementaler- trzymaj się tam ❤️@Smallspy.- Ja ci dam Pietruche XD @clyde- trzymaj się tam kontakt jest :0@Inder00-fajny serwer i szkoda, że już nie jestem w gronie administracji 😕@PajaPel- kox organizacja trzymajcie się tam @Tropeuhh- najlepsze ucieczki przed SAPD ❤️ @ReQk- ten co nakonfidentował, nie będe złośliwy pozdrawiam @TurboWojtek- jesteś koksem, sorry ze zapomniałem @MrThePat- szkoda, że dostałeś ban i ci nie udało wbić topke w eventcie trzemaj się @matrxx503- fajne negocjacje były w Fabryce heh sorry ze nie oznaczyłęm 😕@MajorSvchodolski @milekkozak- żegnajcie ceje :0 3majcie się Więcej osób których nie oznaczyłem przepraszam 😕 Papa kochani 3majcie się Może będę wchodzić w Sobote lub Niedziele , ale myślę, że rzadko :c Pozdrawiam was ❤️ Edytowane 26 Maja 2020 przez Pientacho 1 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoteznyWarmianin Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziarniak Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigKrzak Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 papa :C. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Liczę że kiedyś wrócisz ;x 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_n00l Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Hejoo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajorSvchodolski Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 bywaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
❤𝓑𝓔𝓓𝓝𝓐𝓡❤ Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 bye 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 elo elo 3 6 0 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 To czekam na tę pietruchę! Buziaki Pietruszka ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Nie no kurna stary i z kim ja teraz będę pisał szkolił i kto będzie zmieniał skiny jak nie ty no trzymaj się mordo mam nadzieję że jesteśmy kumplami i zawsze będziemy bo zawsze będę o tobie pamiętał i będzie też kontakt aż mi się łeska w oku kręci że odchodzisz ale wiem że wrócisz kiedyś napewno i znowu dostaniesz szanse w administracji ale też jestem troche smutny że się kolegujemy a ty mnie nie wspomniałeś XD a tak po za tym trzymaj się przyjacielu i nie zapominaj o mnie i o nas oczywiście ❤️ buziaki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiLAstra Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Papatki :c Wracaj szybko ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tredox Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Papa :< 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrxx503 Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 nie oznaczyles mnie gnoju 😞 no nic Big Szkoda ale wrócisz nie ? Powodzenia byczqu.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrThePat Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Cześć, wróć kiedyś. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asylumek Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Cześć 🤪 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ementaler Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Siema. Liczę na to że kiedyś wrócisz. Trzymaj się. I oczywiście w kontakcie 👌 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Bywaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ZIIOLO Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Siemanko wracaj szybko 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobik1337_ Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Siema! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Pa! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajorSvchodolski Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 ty jesteś cej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milek. Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 trzymaj sie ;( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pientacho Opublikowano 27 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 W dniu 26.05.2020 o 00:30, ReQk napisał: ez Zobaczymy czy takie ez w SAPD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRWS_YT Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 ROBIĘ TO BO MI TO AKURAT SIĘ NIE SPODOBAŁO @Inder00 @TOMEO @Adamiec @Spejson. Ten tematy powinni być zamknięte po 24 H , byłem Moderatorem na sieci / Forum to coś o tym wiem i powinniście wszystkie przeszukać sobie np odejścia i inne Tematy na forum które nie są zamknięte a powinny być a ten temat powinniście Zamknąć pod tytułem np Pożegnany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi