Nastel Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Z przykrością muszę was poinformować że odchodzę z serwera dziękuje wszystkim wypisanym niżej za spędzony ze mną czas ;( @richard dzk za wszystko bambusie 🙂 @Takeshi123 dzk zią 🙂 @Kali1304 wiem ze też już nie grasz ale trzym się tam @Smallspy. chyba gramy w lige XD @KrzysztoW Panie Krzysztofie nie zmieniaj się XD @Sztasiu trzym się chłop @rajanek❤️ @JestemFajny321 masz bana xd jak o kimś zapomniałem przepraszam trzymta się z fartem mordy 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajorSvchodolski Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 bywaj. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tredox Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 No normalnie gramy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 A i jeszcze raz do mnie PANIE powiesz to cię znajdę. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRWS_YT Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigKrzak Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 sieeema ;C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ZIIOLO Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Siemanko 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztasiu Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 papa moze kiedy zagramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pientacho Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Nara 3maj sie :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziarniak Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Mistrz kasyna :L Papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 A ja mordo gdzie byliśmy razem w administracji a teraz odchodzisz no ja już nie wytrzymie masz do nas niedługo wrócić bo przyjadę do ciebie i cię namówię żebyś wrócił do nas mordo będę tęsknił za tobą trzym się złotko ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JestemFajny321 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Żegnaj, nikt ciebie nie lubi. 🙂 Witam, pana Kszysztofa! @KrzysztoW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reftixd Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 czesc czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi