to nie dmn Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 (edytowane) Nick :Kruci_essa SID :10248 z jakiej frakcji chcesz odejść :SAMC Ranga posiadane we frakcji:Ratownik powód : nie podoba mi się atmosfera we frakcji oraz nie informowanie o wyrzuceniu z zarządu frakcji bez podania powodu. To teraz pożegnania oczywiście z ts się mnie nie pozbędziecie 😉 : Dzięki @Sonickiza Sznase No i @HuTa59 za duty i kasynko piękne Teraz @xmartixdzięki że ze mną wytrzymałaś haha Następny @Olki mimo spin dobrze cię zapamiętałem Nie mogło zabraknąć @JankesYT i @IgiGangus. Bez nich ta frakcja była by po prostu nudna Dzięki @Rudixon i @LuLu9669 wspólne godziny na ts No i @kurw4leh bo to ziomek tak samo @MajorSvchodolski 3majcie się w tych sapdach(nie wiem jak klaudix ma na forum XDD pozdro) Tak samo chciałbym podziękować @Dropsik<3@Szynka, @Sanoxbert12@GMWolf414za wzyskie chwilę we frakcji Edytowane 22 Czerwca 2020 przez Kruci_essa 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xmartix Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Ciezko bylo wytrzymac🤪Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanoxbert Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Dzięki byqu trzymaj się ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samurai Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Kolejny odchodzi no nic 3maj się 😪 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ᶤ ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ ˢᵒ ᶠᶸᶜᵏᶤᶰ ᵐᵘᶜʰ Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HuTa59 Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 😮 3maj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi