Skocz do zawartości

Bajooo

Ksiendzu,.,
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

@Inder00 @idk @Suvi dzięki za granie na serwie ❤️ I oby tak dalej serwer się rozwijał 😄😄😄

@Takeshi123 @zedq @MechikoN Dzięki za wsparcie i za to że tyle odpier*******my KC Takeshi dzk za to wszystko co mi dałeś lub doradziłeś ❤️😀

@Klaudiaa @xmartix @Klaudiiia dzięki dziewczyny trzymajcie się Klaudiaa lecisz na supporta kontakt ❤️

@ProninjaxD @Nexury @BumbleBee* napierdal****e dalej w tego komputera BumbleBee* oszut jebie małe dzieci na kase XD 🤣

@KrzysztoW @Izaa93 Zajebioza i fajnie się gadało 13 lat KrzysztoW serio XD nie no papa🤣

@Pumpcio Stulejarz i debil ale i tak spoko na dsc rozmówki były 😄😄

@PLjohnnyGTR za***iste fury oby tak dalej i powodzonka ( i żebyś mi kurwa jakąś furke dał wreszcie )😕

@Q.Bee Jebadło z drzewa spadło heh nie no pozdro Walić cię nie no żartuje XD ❤️

@racz3k dzięki za szansę w San News i SAMC w 2019.12.nwm który dzień XD pozdro jak cos to kontakt🤠

@Lady4K Dzięki za wszystkie szybkie rapsy trzeba mieć zwinne łapki heh nie no elo KC za***ista administratorka ❤️

@clyde ch*j ale i tak spoko XD Szkoda że odszedłeś z serwera 😄👿

@Smallspy. spoczko kobitka joł . Dajesz po zarząd dawaj dalej tak pomagaj to coraz lepsze wyniki będą 😄🥶

@papcio trzymaj się i pilnuj tam SARA żeby ci napinacz się nie poluzował XD❤️

@turbii szkoda że dostałeś bana byłeś prze kox pozdrowionka od teściów 😄😄😄

@BigKrzak Siema mordko dawaj lecisz po roota oby tak dalej 🤭

@Tredox 30 minut jednego rapsa XD 💩 nieźle nie no zarąbiście się z tb gadało trzymaj tak dalej

@Richardo JC spoczko 😜 CZB pozdrawia XD

@Dejwid_ to ty tibajski ? Pracowity chłopak ale niestety spadam ;c 🥳

@TOMEO trzymaj tam te SAPD żeby nie upadło nie spierdol takiej szansy dawaj lecisz po zarząd ❤️❤️

@Spejson. Latająca mananka z crisem ? XD nie no spoko ziombel gadatliwy jak zwykle ja lece ale kiedyś wrócę i porozmawiamy 😪

@MDeath jebać cię ale ogólnie to spoko ale bym ci wyrąbał za te prawko😄

@Pientacho pa wariacie nie mieliśmy okazji porozmawiać ale słuchy brzmią jak bys był za***isty

Jak kogoś nie oznaczyłem to sorki ale spadam Bajlano Bajooooo kiedyś wrócę 😕

Ps . muszę wam coś powiedzieć

z powodu mojej choroby nie będę mógł już dalej funkcjonować więc prosze zachowajcie ten serwer taki jaki jest

Edytowane przez WerQ
  • Like 4
  • Dzięki 2
  • Smutny 7

• 2 tygodnie później...