Skocz do zawartości

Trzymajcie się mordki ❤

Szymaniuk
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Na serwer dołączyłem jakoś w październiku, od tego czasu byl to mój jedyny serwer Na jakim grałem, byli tu wspaniali ludzie, i rozgrywka. No ale nic nie bedzie trwac wiecznie i musze niestety odejść. Odchodzę z całego MTA nie uciekam na żaden inny serwer po prostu  tylko straciłem chęć gry. Na żadnym innym serwerze nie ma tyle za***istych ludzi co tu  Pozdrawiam wszystkich cieplutko a tu kilka osob które szczegolnie zapamietalem:

@Inder00 @idk trzymajcie się chłopaki prowadzcie serwer dalej 💪

@KrzysztoW git morda z cb, trzymaj się 🤟

@TOMEO trzymaj się byq prowadz dalej SAPD tak jak prowadzisz, i widzimy się tam na tym Podlasiu 💪

@Promil9876 @_mmm kozackie mordy z was najlepsze akcje na SAPD 😂

@MDeath trzeba nowych wkręcić z tym /dv koniecznie trzymaj się 😉

@Smallspy. mamusia serwerowa, trzymaj się leć po zarząd i ciśnij w Lola❤

@Spejson. były czasem spiny ale i tak git morda z cb była, freestyle najlepszy 😂

@_ZIIOLO trzymaj się, leć po awans 

@Nostalclos byłeś najlepszym współ -zadządem organizacji, ciagnołeś ją dalej, trzymaj się cieplutko ❤

@TNS_Samurai @Rudixon  @LuLu9669 trzymajcie się najlepsze mordy z organizacji. DarkMooN❤

@LubieOgorki akademia sapd na odpale 😂

@Arhael trzymaj się mordko 

@Tredox zostań w domu pamiętaj 

@TurboWojtek leć po awanse w tej administracji 

@NinjSS noi nasz rygorystyczny ojciec😂😂 trzymaj się, zawsze musi być ktoś kto trzyma rękę na pulsie, a samców trzeba pilnować😂 Sapdy też prowadź 

@darkrider ty moja najlepsza mordko z administracji, to co kiedy wbijamy rapsy od 6:00? 😂😂 trzymaj się ❤

@Zbigniew kupię ci rower

@Kris123 @MajorSvchodolski @IdusTV @kurw4leh odwalacze Z sapd😂 nie no najlepsze akcje z wami były 

@Adamiec z tobą to chyba najlepszy kontakt, odpaly największe, trzeba się napić 

@Tarnicki_7 trzymaj się 

@|scarlxrd| noi najlepszy dj multifm trzymaj się mordo i dalej prowadź audycje takie za***iste jak są

@djleten trzymaj sie

@Linke55 tobie dzk za egzaminy, bo to u Ciebie zdawałem do SAPD. Trzymaj się alkoholiku i hakerze.

@papcio no ta zapomniałem, trzymaj się mordko, podziw za wybicie tej rangi w tydzień 😂

alkoholik uo kimś zapomniałem,ale to edytuje😀

Dzk nie tylko tym oznaczonym ale wszystkim którzy mieli ze mną kontakt trzymajcie się i nie zmieniajcie się ❤❤❤❤

Edytowane przez Szymaniuk
  • Haha 1
  • Smutny 14