Szymaniuk Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 (edytowane) Na serwer dołączyłem jakoś w październiku, od tego czasu byl to mój jedyny serwer Na jakim grałem, byli tu wspaniali ludzie, i rozgrywka. No ale nic nie bedzie trwac wiecznie i musze niestety odejść. Odchodzę z całego MTA nie uciekam na żaden inny serwer po prostu tylko straciłem chęć gry. Na żadnym innym serwerze nie ma tyle za***istych ludzi co tu Pozdrawiam wszystkich cieplutko a tu kilka osob które szczegolnie zapamietalem: @Inder00 @idk trzymajcie się chłopaki prowadzcie serwer dalej 💪 @KrzysztoW git morda z cb, trzymaj się 🤟 @TOMEO trzymaj się byq prowadz dalej SAPD tak jak prowadzisz, i widzimy się tam na tym Podlasiu 💪 @Promil9876 @_mmm kozackie mordy z was najlepsze akcje na SAPD 😂 @MDeath trzeba nowych wkręcić z tym /dv koniecznie trzymaj się 😉 @Smallspy. mamusia serwerowa, trzymaj się leć po zarząd i ciśnij w Lola❤ @Spejson. były czasem spiny ale i tak git morda z cb była, freestyle najlepszy 😂 @_ZIIOLO trzymaj się, leć po awans @Nostalclos byłeś najlepszym współ -zadządem organizacji, ciagnołeś ją dalej, trzymaj się cieplutko ❤ @TNS_Samurai @Rudixon @LuLu9669 trzymajcie się najlepsze mordy z organizacji. DarkMooN❤ @LubieOgorki akademia sapd na odpale 😂 @Arhael trzymaj się mordko @Tredox zostań w domu pamiętaj @TurboWojtek leć po awanse w tej administracji @NinjSS noi nasz rygorystyczny ojciec😂😂 trzymaj się, zawsze musi być ktoś kto trzyma rękę na pulsie, a samców trzeba pilnować😂 Sapdy też prowadź @darkrider ty moja najlepsza mordko z administracji, to co kiedy wbijamy rapsy od 6:00? 😂😂 trzymaj się ❤ @Zbigniew kupię ci rower @Kris123 @MajorSvchodolski @IdusTV @kurw4leh odwalacze Z sapd😂 nie no najlepsze akcje z wami były @Adamiec z tobą to chyba najlepszy kontakt, odpaly największe, trzeba się napić @Tarnicki_7 trzymaj się @|scarlxrd| noi najlepszy dj multifm trzymaj się mordo i dalej prowadź audycje takie za***iste jak są @djleten trzymaj sie @Linke55 tobie dzk za egzaminy, bo to u Ciebie zdawałem do SAPD. Trzymaj się alkoholiku i hakerze. @papcio no ta zapomniałem, trzymaj się mordko, podziw za wybicie tej rangi w tydzień 😂 alkoholik uo kimś zapomniałem,ale to edytuje😀 Dzk nie tylko tym oznaczonym ale wszystkim którzy mieli ze mną kontakt trzymajcie się i nie zmieniajcie się ❤❤❤❤ Edytowane 29 Czerwca 2020 przez Szymaniuk 1 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spejson. Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Kocham cie stary wracaj szybko ❤️ 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samurai Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 oj 3maj się byczq na zawsze zapamiętam tą organizację i atmosferę w niej ❤️ Wracaj szybciutko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespa velutina Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 no elo elo 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 (edytowane) Kocham cię szymaniuk ale jak znajdziesz czas kiedyś to wróć do nas i dzięki że o mnie wspomniałeś trzymaj się byczqu ❤️ Edytowane 29 Czerwca 2020 przez TurboWojtek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tredox Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zostane w domu! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konto Zbanowane Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Trzymaj się i wracaj do nas jak najszybciej, to spróbujemy znowu zrobić super organizacje ❤️ 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 10 sekund i łamie odwalacza o kolano, reputacja? Jebać liczy się porządek 3maj się tam na emeryturze 😘 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 @Szymaniuk zapomniałeś o alkoholiku @Linke55 xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubieOgorki Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 3maj sie mordo wracaj szybko <333333 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papcio Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 A mnie nie oznaczyl Elo 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 :c 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Trzymaj się mordeczko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Łezka mi się kręci. Wróć jak najszybciej, jak wrócą Ci tylko siły! Proszę 😰❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ZIIOLO Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Trzymaj się morda i wpadaj nie raz do nas ts3 ❤ 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajorSvchodolski Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Trzymaj sie mordeczko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emeryt Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Ach ten cichy szymaniuk co od samego poczatku tylko na SAPD jezdził 😄😄 Trzym sie MORDO 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linke55 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Trzymaj się byku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MDeath Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Trzymaj się mocno maluszku !!! Jak wrócisz to się powkręca haha ❤️ ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipson Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Papa! ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd Inder00 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zarząd Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Wracaj prędko skarbie mój 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigKrzak Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 No cóż no wracaj wariacie ;c. Bywaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Szkoda, że mnie nie oznaczyłeś ;c No,żegnaj mordko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajuszko1 Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 🖐️😶 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi