papcio Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Rekrutacja do A-SARA WYMAGANIA: -sprawny mikrofon. -duża aktywność, jeżeli masz czas na frakcje na tydzień to nie pisz podania. -minimum 14 lat.(za oszustwo od razu lota) -dojrzałość emocjonalna -dokładne zapoznanie się z regulaminem, zwiększa szanse(jeżeli przeczytales regulamin to zostaw pod nim reakcje) -komunikator discord oraz ts3, bez tego nawet nie pisz podania -pracowitość i chęć wzmocnienia struktur frakcji -Jeżeli macie odejść po 2 dniach z frakcji to nawet nie piszcie podania i dajcie szanse innym -Pisząc trzy zdania, gdzie minimum trzeba trzy okazujecie tylko chęć na przynależność do frakcji. -Liczymy na rozbudowane podania, powodzonka! Wzór: Nick: Imie: Wiek: SID: Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Ile minut masz na serwerze?: Przeczytałeś regulamin?: Znajomość RP/Ortografii (0-10): Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Coś o sobie: REKRUTACJA POTRWA DO NIEDZIELI 19.07.2020 GODZINY 16 : 30 12 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derlados Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 (edytowane) Nick:Derlados Imie:Mateusz Wiek:14 SID:4292 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak Ile minut masz na serwerze?: 47h Przeczytałeś regulamin?:tak "Laweta to misiak" Znajomość RP/Ortografii (0-10):9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):myślę że coś kolo 2-3h dziennie Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ jestem chętny miły i pomocny. Ponieważ denerwują mnie ludzie którzy zastawiają całe parkingi pod pracą a potem nie biorą pojazdów. Chcę spróbować swoich sił w tej frakcji gdyż nigdy w niej nie byle a bardzo mi się podoba i chce doświadczyć czegoś nowego. Coś o sobie: Na imię mam Mateusz interesuje się informatyką i motoryzacją na co dzień jestem miły i uprzejmy bardzo lubię też polskie klasyki oraz posiadam jednego z nich a jest nim fiat 126p FL z 1991 roku. Edytowane 13 Lipca 2020 przez Derlados 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinski Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 (edytowane) Nick: Marcinski Imie: Marcin Wiek: 15 SID: 67335Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Przeważnie używam Discord ale TS3 też mogę. Ile minut masz na serwerze?: 4380 minut Przeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 4-5 godzin dziennie Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Często zgłaszam pracownikom SARA pojazdy do zawiezienia na parking policyjny. Jestem miły, pomocny, odpowiadam graczom na zadane przez ich pytania. Denerwują mnie gracze ,którzy zostawiają auta na środku drogi i często mam zamiar iść do SARA wziąć samochód i odholować te auta Jestem też zapoznany z funkcją SARA ,gdyż pracowałem też na innych serwerach na tym stanowisku. Coś o sobie: Mam na imię Marcin. Pochodzę z miasta pod Krakowem. Moim głównym zainteresowaniem jest sport ,ale i też gry komputerowe. Obecnie gram w klubie i idzie mi w nim dobrze i marzę się o dostaniu do służby SARA Edytowane 17 Lipca 2020 przez Marcinski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexo Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Nick: Dexo Imie: Kuba Wiek: 15 SID: 67922 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak Ile minut masz na serwerze?: 30h Przeczytałeś regulamin?: tak, "Laweta to misiak" Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8.5/9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): połowe swojego czasu gdy gram czyli około 4h Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): byłem w fakcji na innym serwerze mniej więcej znam temat. Bardzo podoba mi się praca SARA. Zawsze słucham się wyższej rangi. Coś o sobie: Mam na imię Kuba mam 15 lat, gram w piłke nożną oraz koszkówkę, co prawda mało przegrałem na MultiRPG, ale myślę że nadaję się do teraj pracy. Powodzenia wszystkim 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sushii Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 (edytowane) Nick:Sushii Imie:Mateusz Wiek:16lat SID:27129 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak Ile minut masz na serwerze?:420 godzin Przeczytałeś regulamin?:Tak,laweta to misiak. Znajomość RP/Ortografii (0-10):9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):dziennie od 2 do 3 godzin a nawet więcej. Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ jestem osobą dojrzałą emocjonalnie,pracowitą oraz przede wszystkim jestem osobą kulturalną.Umiem pracować nad swoimi błędami które rzadko popełniam.Znam zasadę słuchania się osób wyżej ode mnie postawionych.Umiem pracować w grupach. Coś o sobie: Siemka!Nazywam się Mateusz,mam 16lat,pochodzę z woj.Dolnośląskiego.Interesuje się programowaniem,nowinkami technologicznymi oraz motoryzacją.Lubię grac w piłkę,spotykać się ze znajomymi,oraz grac w gry takie jak:cs go,ets2,na serwerach MTA,oraz w lol'a. Ps.Życzę powodzenia innym! Edytowane 13 Lipca 2020 przez Sushii dodanie godz na serwerze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZxinuPoland Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 (edytowane) Nick: ZxinuuPoland Imie: Adrian Wiek: 16 SID: 49625 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak Ile minut masz na serwerze?: 5,849.4 minut (w czasie edycji już o wiele więcej :)) Przeczytałeś regulamin?: Tak. Laweta to misiak Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): gram codziennie od 14 - 17 i 23-01.00 więc mogę 3-4 godziny dziennie być na służbie Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Jestem graczem który nie jest toxic. Jeżdżę zgodnie z przepisami i ogarniam rp. Nie odholowałbym pojazdu który był dobrze zaparkowany, nie stałby długo i miałby ręczny. Wykonywałbym pracę jak trzeba (niektórzy chyba na tej frakcji są po to żeby hajs sobie nabić zamiast dobrze pracować). Coś o sobie: witam. Jestem Adrian. Pochodzę z małej wsi na podlasiu (uga buga). Mam 16 lat. Po wakacjach będę w 2 klasie technikum. Jestem na kierunku teleinformatycznym. Moją pasją są komputery. Lubię Gaming. Zawsze interesowały mnie nowe technologie. Jestem zazwyczaj miłą i pomocną osobą (w grach też) ale też jestem mocno wybuchową osobą (ale nie w grach). Edytowane 17 Lipca 2020 przez ZxinuPoland Lekkie poprawki :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKiBiceK Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Nick: LuKiBiceK Imie: Łukasz Wiek: 16 SID: 64472 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak, obydwa Ile minut masz na serwerze?: 120h (7200min) Przeczytałeś regulamin?: Tak, laweta to misiak. Znajomość RP/Ortografii (0-10): 5/10, 9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 20h Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ zawsze chciałem byc w waszej frakcji. Znam dobrze mape. Umiem się podporządkować pod polecenie wyższych stopni. Coś o sobie: Lubie grać na serwerze multirpg, gram w piłkę nożną, podoba mi sie wasza frakcja Pozdrawiam ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Wichura Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Nick: |CH| StachuWichura Imie: Gracjan Wiek: 16 SID: 42964Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile minut masz na serwerze?: 191h 31m Przeczytałeś regulamin?: Tak , Laweta to misiak ❤️ Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Staram się grać na tyle ile mogę , zależy jaki dzień i jaki humor Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ chciałbym spróbować czegoś nowego na serwerze oprócz jeżdżenia na IE (import export).Czuję też że dobrze odnajdę się w pełnionej służbie , i że dogadam się z współpracownikami oraz zarządem .Umiem pracować w grupach.Coś o sobie: Jestem Gracjan , mam lat 16 i interesuję się informatyką i motoryzacją . Jedną z moich ulubionych gier jest właśnie GTA : SA . A najukochańszym serwerem jest MultiRPG ❤️ Pozdrawiam całą frakcję A-SARA , oraz pana Inder00 . ❤️ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kot Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Nick: koteczek Imie: Szymon Wiek: 15 SID: 66387 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Posiadam oba komunikatory (TAK) Ile minut masz na serwerze?: 5 060 MIN Przeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP/Ortografii (0-10): 6/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 2-3 godziny dziennie Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ chciałbym spełniać tę frakcje. Na serwerze spędzam około 4,5 (h) dziennie. Będę często wykonywał pracę w tej frakcjim Coś o sobie: Cześć. Mam na imię Szymon, pochodzę z województwa podkarpackiego, mam 15 lat. Lubię zajmować się motoryzacją, jeżdżeniem jak i naprawianiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArbuziQ1 Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Nick:ArbuziQ Imie:Mikołaj Wiek:16 SID:podam jak wejdę na serwer Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Mam aby discord. Ile minut masz na serwerze?:23 godziny Przeczytałeś regulamin?:Tak Znajomość RP/Ortografii (0-10):10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):4godziny Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Ponieważ byłem kilka razy w tej oto frakcji i szło mi naprawdę dobrze.Poswiecał bym swój cały wolny czas na bycie na służbie. Coś o sobie:Siemanko mam na imię Mikołaj mam 16 lat interesuje się motoryzacją oraz sportem .Jestem miłą sympatyczną i pracowitą osobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiiYoshii Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Nick: KoshiiYoshii Imie: Kamil Wiek: 14 SID: 63524 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile minut masz na serwerze?: 115 godzin Przeczytałeś regulamin?:Tak Laweta To Misiek Znajomość RP/Ortografii (0-10): 10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Dużo Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Zwykłe granie na serwerze już mi się Znudziło dlatego chcę dostać tą prace. Lubie ten serwer. Chciałbym pomóc w prowadzeniu serwera. Coś o sobie: Mam na Imię Kamil mam 14 lat. Interesuje się motoryzacją,elektroniką oraz Pirotechniką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwagier9 Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Nick:Szwagier9 Imie:Dawid Wiek: 14 SID: 52109 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile minut masz na serwerze?: 142godzin Przeczytałeś regulamin?:Tak Laweta To Misiek Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):Około 3h dziennie. Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Zwykła gra na serwerze mi się znudziła ma już w miarę duży mają majątek lecz chciałbym sobie jeszcze zarobić. Praca na lawecie to praca jaką bym chciał wykonywać w życiu codziennym.Mam nadzieje że się dostane dziękuję. Coś o sobie:Tak jak już pisałem mam na imię Dawid. Mam 14 lat interesuję się motoryzacją oraz piłką nożną i koszykówką.Lubię też majsterkować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gazowanykisiel29 Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Nick: GazowanyKisiel Imie: Wiktor Wiek: 15 SID:61935 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Trust Starzz Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile minut masz na serwerze?: 3600 Przeczytałeś regulamin?: Tak Laweta to misiek Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 3-4 h dziennie tygodniowo 25h Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ za pierwszym razem sie nie dostałem, a zależy mi na tej posadzie. Wydaje mi się że poradzę sobie z tą rolą . Myślę że weźmiecie mnie :(. Coś o sobie: Mam na imię Wiktor interesuje się E-Sportem i informatką chce postać programistą. Jestem dyslektykiem i mam dysgrafię.Pozdrawiam miłego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek1234555 Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 (edytowane) Nick: |RG|lolek1234555 Imie: Kacper Wiek: 13 (może wyjątek?) SID: 66192 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak posiadam Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak posiadam Ile minut masz na serwerze?: 45h i 58 minut Przeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP/Ortografii (0-10): 7,5/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): gram cały dzień w mta i cs więc jak bym chciał to cały dzień Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Po tym gdy dostałem nowy komputer cały czas chciałem właśnie napisać podanie do akademi sary bo zwykła gra mi się znudziła nie mam pieniędzy i chciałem sobie zarobić i do tego fajnie się bawić bo nigdy nie bylem w żadnej frakcji ale jak naprawdę się dostanę będę dawać z siebie jak najwięcej procent i jestem pracowity w realu interesuje się samochodami i budową i mechaniką a laweta jest bardzo fajną pracą ( frakcją ) , i myślę że się nadaje . może mam 13 lat ale może dacie jakiś wyjątek może albo coś Coś o sobie: Mam na imię Kacper mam 13 lat ( 13 i pół ) interesuje grami mechaniką i sportem takim jak piłka nożna Pozdrawiam❤️ i życzę innym powodzenia ❤️ Edytowane 13 Lipca 2020 przez lolek1234555 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZButaPioter Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 (edytowane) Nick: |DM|ZButaPioter (ale zmianiam na nick bez |DM|)Imie: PiotrWiek: 14SID: 42922Czy posiadasz sprawny mikrofon?: takCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: oczywiście Ile minut masz na serwerze?: ok. 10200Przeczytałeś regulamin?: takZnajomość RP/Ortografii (0-10): RP 8,5 , ortografia 10Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): po kilka godzin dziennieDlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Bardzo mi zależy. Nigdy wcześniej nie byłem we frakcji. Myślę, że praca w SARA bedzie lepsza od pracy w innych frakcjach.Coś o sobie: Mam 2 koty. Lubię gotować. Jeżdżę rowerem w trasy. Edytowane 13 Lipca 2020 przez ZButaPioter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefiu Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 (edytowane) Nick: MefiuImie: MateuszWiek: 16latSID: 67442Czy posiadasz sprawny mikrofon?: takCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: na razie discorda ale dla potrzeb serwera mogę mieć i ts3 Ile minut masz na serwerze?: ponad 47hPrzeczytałeś regulamin?: tak Laweta to misiakZnajomość RP/Ortografii (0-10): 7-10 ortografi, 9-10 RPIle czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 2h- do całego dniaDlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Bo jestem ambitny i chętny by w tej frakcji pracować Też dla tego bo nie nawidzę jak ludzie stawiają auta wszędzie gdzie nie można i chcę to od uczyć A także nigdy nie pracowałem w takiej frakcji i chcę spróbowaćCoś o sobie: Jestem młodym ambitnym człowiekiem, interesuje się motoryzacją i informatyką oraz mechanizacją różnych rzeczy Edytowane 13 Lipca 2020 przez Mefiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|LC| Renegy Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 (edytowane) Nick: shakurai_Imie: MichałWiek: 14SID: 53903Czy posiadasz sprawny mikrofon?: TakCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile minut masz na serwerze?: 256 godzinPrzeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP /Ortografii (0-10): 9/10Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 40h tygodniowo Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Ponieważ bardzo chciałbym być we frakcji. Najbardziej w SARA aby oczyszczać ulice San Andreas z porzuconych aut. Myślę że SARA to najlepsza Frakcja aby zacząć przygodę z frakcjami na tym serwerze.Coś o sobie: Witam, jestem Michał. Mam 14 lat i trzech braci Moje hobby to : piłka nożna, ( choć teraz coraz mniej gram ponieważ dawno nie grałem od początku pandemii praktycznie nie grałem w piłkę, starałem się nie wychodzić z domu i dostosować się do poleceń rządu. W tym czasie zacząłem dużo grać w MTA, szczególnie na MultiRPG ), Granie w gry komputerowe ( CS:GO, MTA, Minecraft i inne gry ). Kiedyś w CS:GO wraz z kolegą chcieliśmy założyć drużynę E-Sportową, lecz szybko zdałem sobie sprawę że to po prostu nie wypali. Zacząłem grać w CS:GO sam, kiedy już mi się to znudziło postanowiłem wrócić do MTA. Przez pierwszy miesiąc, kiedy mój brat zaczął grać, BARDZO nie lubiłem tego oglądać, ani też w to grać. Przez długi czas nie wiedziałem na jakim serwerze zacząć grać. Do powrotu na MultiRPG zachęcił mnie mój brat. Przez pierwsze kilka minut nie umiałem w to grać, nie ogarniałem sterowania itp. lecz szybko sobie to przypomniałem. Moje pierwsze auto na tym serwerze to był Comet 1.4 którego kupiłem za 2kk. Cieszyłem się, że mogę w końcu czymś jeździć. Mój brat poradził mi zbierać 80kk, abym kupił sobie Import Export. Przez długi czas pracowałem na IE, aby na coś zarobić. Później zacząłem wystawiać auta na giełdzie w Las Venturas, tak jak mi poradził brat. Przez długi czas nikt nie kupował moich aut, więc postanowiłem jeździć po mapie. Natrafiłem na Dillimore i zacząłem kupować bronie, tracąc przy tym dużo pieniędzy. Później poznałem kilku ludzi z którymi zaczęliśmy robić napady. Wszystko szło po naszej myśli, Policja nas nie mogła złapać, zawsze przy napadzie odbijaliśmy kilku ziomków itp. Po czasie Dillimore mi się znudziło, więc powróciłem na giełde. Później poznałem Artura, z którym gram do dziś. Bardzo chciałbym się dostać do SARA, Życzę powodzenia innym graczom, pozdrawiam papcia PS. Laweta to misiak Edytowane 13 Lipca 2020 przez |LC| Renegy zły nick* 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frendzel Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Nick: frendzel Imie: Adam Wiek: 15 SID: 38055 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak posiadam Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: posiadam komunikator discord a ts3 nie. Ile minut masz na serwerze?: 52230 Przeczytałeś regulamin?: tak, przeczytalem i zapoznałem się z nim. Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9,8/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): od 3 do 6 h dziennie. Dlaczego ty (min. 3 zdania): napewno dam radę. Nie będę się opierdzielał. Chce sprzątać auta z dróg jeśli będą blokowały droga i chce pomagać innym. Coś o sobie: Jestem Adam. Mam 15 lat. Interesuję się sportem i mechanizacją. Od dłuższego czasu gram tylko w mta na serwerze multirpg. Życzę każdemu powodzenia :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UlaniecProskei Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 (edytowane) Wzór: Nick:[MG]ProsekAkaSchab Login:ProsekGaming Imie:Norbert Wiek:15 SID:29093Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Oczywiście Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak Ile minut masz na serwerze?:Ponad 270 godzin Przeczytałeś regulamin?:Oczywiście Laweta to Misiak ❤️ Znajomość RP/Ortografii (0-10):9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):35h wiadomka Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):"Dlaczego ja"? to jest dobre pytanie myślę że jestem odpowiednią osobą na owe stanowisko nie raz byłem na różnych serwerkach w SARA na wyższych rangach gdy jakieś osoby obrażali owe osoby w SARA to ja jakoś próbowałem załagodzić sytuacje ponieważ to jest ich praca nie raz robiłem to samo w skrócie lubię to frakcję i nie wyobrażam sobie byciu w SAMC czy SAPD, San Andreas Road Assistance to jest to! Coś o sobie:Siemanko mam na imię Norbert mam 15 lat interesuję się SARA od dość długiego czasu, moimi Hobby jest gotowanie oraz gierki komputerowe to na tyle Siemanko! 🙂 Edytowane 13 Lipca 2020 przez UlaniecProskei 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dave_Meh Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Nick: Dave_Meh Imie: Dawid Wiek: Aktualnie mam 16 lat, lecz za 12 dni się to zmieni. SID: 67659Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak, posiadam sprawny mikrofon. Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak, posiadam te komunikatory. Ile minut masz na serwerze?: W momencie podania podania 1260 minut spędzonych na serwerze. Przeczytałeś regulamin?: Tak, przeczytałem regulamin. Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP mogę ocenić na 7, Ortografię oceniam na 8. Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Dziennie będę w stanie poświęcić około 3 godziny na służbie. Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Jeśli mam być szczery, mogę powiedzieć, że mam spore doświadczenie jeśli chodzi o tego typu frakcje. Na jednym z serwerów którego już niestety nie ma spędziłem dziesiątki godzin we właśnie tego typu frakcji. Frakcja SARA wydaje się być bardzo ciekawą frakcją przez co chciałbym spróbować własnych sił na służbie. Moim zdaniem laweta to misiak, wielki żółty misiak na którym można przewozić pojazdy. Coś o sobie: Hej! Mam na imię Dawid, za 12 dni skończę 17 lat. Uczęszczam do liceum ogólnokształcącego dokładnie jestem w klasie psychologiczno-pedagogiczinej. Jak mogłoby się wydawać (po profilu klasy), to pewnie zbytnio nie myślę o samochodach jak i motoryzacji, lecz to błąd. Aktualnie do szkoły jeżdzę microcarem a dokładniej pojazdem Aixam a721 którym można poruszać się od 14 roku życia, wolne chwile takie jak wieczorne weekendy spędzam w garażu robiąc coś przy moim drugim skarbie którym jest Renault Laguna 2. W wolnych chwilach lubię obejrzeć jakiś film/serial bądż też posłuchać muzyki. Warto również wspomnieć o moim dosyć nietypowym hobby którym są ptaszniki, jak na ten moment mam 3 ptaszniki które mam od L1 już od ponad 2 lat. Wiele godzin spędzam grając w gry komputerowe, ostatnio właśnie powróciłem do mojej ukochanej gry którą jest MTA, dlatego mam tak mało minut rozegranych na tym świetnym serwerze, ale myślę ze z dnia na dzień liczba minut będzie się zwiększać. Z racji tego, ze mamy wakacje jestem w stanie spędzać masę czasu na serwerze, w roku szkolnym myślę, że będę mógł spędzać około od 2/3 godzin dziennie. To tyle z mojej strony! Wszystkim którzy również piszą podania życzę powodzenia! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo34 Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Nick: Kamilo34 Imie: Kamil Wiek: 16 SID: 4176 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Oczywiście Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Preferuję discorda Ile minut masz na serwerze?: 8700+ Przeczytałeś regulamin?: Oczywiście Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP-5 , Ortografia- 10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 2-3 godziny Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Co prawda nie uczestniczyłem we frakcjach już jakiś czas, zaś klika miesięcy temu sprawowałem dokładnie taką samą funkcję jak ta, tylko na innym serwerze. Bardzo lubię uczestniczyć w podobnych frakcjach, stąd też staram wykonywać swoje działania jak najdokładniej. Jestem otwarty na nowe działania, charakterystykę wykonywania danej dziedziny pracy oraz podobnych aspektów 🙂 . Coś o sobie: Mam na imię Kamil. Pochodzę z województwa Lubelskiego, interesuję się motoryzacją a konkretnie motocyklami. Na tygodniu uczęszczam do różnorakich prac w celu posiadania własnych pieniędzy, zaś w weekendy po kolei prowadzę renowację motocykli z lat PRL'u. Wieczorkami lubię pograć w jakieś gierki, stąd moje zainteresowanie dołączeniem w szeregi SARA. Serdecznie dziękuję za uwagę 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SneeZer Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 (edytowane) Nick: |MG|SneeZer Imie:Kacper Wiek:18 SID:52589 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:takCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak Ile minut masz na serwerze?: 8200 Przeczytałeś regulamin?:tak "Laweta to misiak" Znajomość RP/Ortografii (0-10):9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): myślę że coś kolo 3-4h dziennie Dlaczego ty (min. 3 zdania): 1. Ponieważ jestem pomocny oraz dobrze dogaduje się z ludźmi. 2. Ponieważ denerwują mnie ludzie którzy zastawiają drogę lub miejsca pracy przez co nie da się przejechać lub zaparkować. 3. Myślę że jestem jednym z bardziej aktywnych graczy na serwerze. 4. Chciałbym spróbować swoich sił jako laweciarz (nie tylko w pracy dorywczej) oraz chciałbym pomóc innym poruszać się po serwerze na którym samochody już nie blokują dróg. Coś o sobie: Mam na imię Kacper, jestem z woj. Sląskiego, po wakacjach idę do 3kl Technikum, jestem na kierunku technik informatyk + Esport (można sprawdzić jeśli będzie potrzeba), aktualnie dość sporo czasu spędzam na serwerze ponieważ mi się spodobał. Edytowane 16 Lipca 2020 przez SneeZer Zapomniałem dopisać coś o sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbika Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Nick: zbika Imie: Kacper Wiek: 14 SID: 66286 Czy posiadasz sprawny mikrofon? :tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3? :tak Ile minut masz na serwerze?: 94h53min Przeczytałeś regulamin?:tak Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 5 godzin dziennie Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Nienawidzę ludzi którzy zostawiają swoje auta i potem nie biorą ich.Bardzo podoba mi się praca SARA.Chciałbym spróbować pracy w frakcji. Coś o sobie:Mam na imię Kacper mam 14 lat, i pochodzę z Bydgoszczy. Gram w piłkę nożną oraz interesuje się sportem. PS. POWODZENIA WSZYSTKIM INNYM!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacior53a Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Nick:Pacior53a Imie:Patryk Wiek:14 SID:65759 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak Ile minut masz na serwerze?:186h 36m Przeczytałeś regulamin?:Tak Znajomość RP/Ortografii (0-10):9-10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):4 godziny dziennie Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Ponieważ jestem miły, pomocny oraz chętny do pracy. Nie rozumiem ludzi którzy porzucają swoje auta. Bardzo chciałbym spróbować pracy w frakcji [SARA]. Coś o sobie:Mam na imię Patryk, mieszkam w Poznaniu mam 14 lat interesuje się sportem, lubię dużo pomagać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreakyYT Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 (edytowane) Nick: FreakyYT Imie: Bartek Wiek: 15 SID: 66411 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile minut masz na serwerze?: 2450 min Przeczytałeś regulamin?: Tak. Lawety to misiaczkiZnajomość RP/Ortografii (0-10): 9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): w ciągu dnia ok 3h a w tygodniu ok 12h Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ chcę się nauczyć częgoś nowego. Miałem już styczność z szuszarką, ponieważ byłem już adminem na jednym serwerze. Jestem bardzo aktywny na serwerze dziennie nawet 5h. Coś o sobie: Jestem Bartek mam 15lat. RP potrafię bardzo dobrzę odgrywać ponieważ grałem na jednym z lepszych serwerach RP Fievm. Gram w różne gry typu Mta Pubg itp. Z chęcią dołącze w wasze szeregi, będę was godnie reprezentować. 🙂 P.S Potrafię się podporządkować wyższym rangą Edytowane 16 Lipca 2020 przez FreakyYT P.S 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi