osskyI2 Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 (edytowane) Nick:Osskyi Imie:Oskar Wiek:12 SID:58677Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak Ile minut masz na serwerze?:140 h prawei tak z 2h brakuje Przeczytałeś regulamin?:[LAWETA TO MISIAK] Znajomość RP/Ortografii (0-10):7.5/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):Zalezy ale max mysle ze to 4 lub 5 h dzienie Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):myśle ze dobrze sie spisze zawsze bede pomagac w akcji rp. chciałbym zpróbować od jakies łatwiejszej frakcji. mysle ze z kilkunastu osób które sie dostanie ja tam będe Coś o sobie:mam 12 lat lubie uczyc sie tricków na hulajnodze jestem klasowym bramkarzem na wf Edytowane 18 Lipca 2020 przez osskyi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syncio4 Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Nick: syncio4 Imie: Tomek Wiek: 16 SID:37238 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Posiadam Discorda oraz TS3 Ile minut masz na serwerze?: Posiadam 60 godzin i 12 minut Przeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP/Ortografii (0-10): Znajomość RP 9/10 Znajomość Ortografii 10/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): Myślę, że na służbę mógłbym poświęcić 3 godziny Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Myślę, że jak dla mnie będzie bardzo fajna praca. Jestem uczciwy, koleżeński. Nie pyskuje jak większość dzieci, jestem kulturalnym szesnastoletnim dzieckiem. Coś o sobie: Jak wspomniałem wcześniej nazywam się Tomek lubię grać w piłkę nożną i oczywiście gram w klubie lecz teraz kontuzja prawego kolana. I poświęcam więcej czasu graniu na komputerze. Oczywiście posiadam również obowiązki domowe lubię pomagać. Nie będę się rozpisywać napisałem najpotrzebniejsze rzeczy które się przydadzą do rekrutacji. Dziękuję Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebieski_smerf Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Nick: niebieski_smerf Imie: Konrad Wiek:16 SID:40851 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:TAK Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:TAK Ile minut masz na serwerze?:148H Przeczytałeś regulamin?:TAK Znajomość RP/Ortografii (0-10):10/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):3H/4H Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania)ponieważ proboje się dostać do sara już od bardzo dawna i jeszcze się nie dostałem więc warto próbować jeszcze raz aż w końcu się uda Bylbym bardzo dobrym i sumiennym pracownikiem Coś o sobie: Mam na imię Konrad pochodzę że slaska mam 16 lat Uczesczam do 2klasy technikum jako technik mechanik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisielq2 Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Nick: kisielq2 Imie: Michał Wiek: 14 w grudniu 15 SID: 40103 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Discord A TS3 Mogę pobrać w każdej chwili Ile minut masz na serwerze?: 37godzin 47min Przeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP/Ortografii (0-10): Rp 11/10 Orto 7-8/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): każdy dzien będe spędzał na służbie Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Dlaczego ja, myślęże nadaje się na to stanowisko bardzo dobrze znam RP. Coś o sobie: Mam na imię Michał mam 14 lat moje zainteresowania piłka nożna i militaria. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XooXi. Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Nick: |AOD|adum54 Imie: Adam Wiek:14 Sid: 45502 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz ts3?:tak Ile minut masz na serwerze: 358h Przeczytałeś regulamin?:tak Znajomość ortografii RP: 10/10 Ile czasu jesteś w stanie realnie poświęcić na służbę:realnie 8/10 h Dlaczego ty:Ponieważ dobrze się dogaduję z ludźmi oraz z adminami 2. Ponieważ są tacy ludzie co nie zostawiają aut na przeho tylko porozrzucane na całej mapie 3.Chciał bym chociaż raz być laweciarzem ponieważ , byłem tylko ratownikiem medycznym 4. chciałbym pomóc ludzią którzy nie zostawiają auta np: przeho parkingu itd Coś o sobie: Mam na imie Adam jestem z niewielkiej wsi z województwa Lubuskiego po wakacjach idę do 7 klasy Będę zawsze aktywny na frakcji Laweciarz jak będę przychodził ze szkoły będę od razu grał w mta na serwerze MultiRPG Pozdrawiam lidera frakcji i Inderka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XooXi. Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Nick: |AOD|adum54 Imie: Adam Wiek:14 Sid: 45502 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz ts3?:tak Ile minut masz na serwerze: 358h Przeczytałeś regulamin?:tak Znajomość ortografii RP: 10/10 Ile czasu jesteś w stanie realnie poświęcić na służbę:realnie 8/10 h Dlaczego ty:Ponieważ dobrze się dogaduję z ludźmi oraz z adminami 2. Ponieważ są tacy ludzie co nie zostawiają aut na przeho tylko porozrzucane na całej mapie 3.Chciał bym chociaż raz być laweciarzem ponieważ , byłem tylko ratownikiem medycznym 4. chciałbym pomóc ludzią którzy nie zostawiają auta np: przeho parkingu itd Coś o sobie: Mam na imie Adam jestem z niewielkiej wsi z województwa Lubuskiego po wakacjach idę do 7 klasy Będę zawsze aktywny na frakcji Laweciarz jak będę przychodził ze szkoły będę od razu grał w mta na serwerze MultiRPG Pozdrawiam lidera Frakcji i inderka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1232 Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Nick:Piotrek1232 Imie:Piotrek Wiek:15 SID:665 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak Ile minut masz na serwerze?:okolo 15000 minut Przeczytałeś regulamin?:tak Znajomość RP/Ortografii (0-10):8-10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):okolo 2 godz Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Ogolnie to chcialbym sie sprawdzic w frakcji SARA. Gram na MultiRPG od 2 lat wiec jako takie doswadczenie na tym serwerze mam. No i tak jak bym dostal szanse to jestem pewien ze bym jej nie zmarnowal. Coś o sobie: Mam na imię Piotrek. Lubię grać w piłkę nożną. Interesuje mnie informatyka, lubie spedzac czas na serwerach rpg W MTA gram od 2 lat . Lubie grać na serwerach MultiRPG ten serwer szczególnie zwrócił moją uwagę ze względu na dosyć duże zarobki . POWODZENIA WSZYSTKIM 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S0BER Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Nick: SOBEER Imie: Jakub Wiek: 16 (2004 rocznik) SID: 39828 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile minut masz na serwerze?: 21060 Przeczytałeś regulamin?: tak laweta to misiek Znajomość RP/Ortografii (0-10): 10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 6h dziennie Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Jest to moje marzenie byc w jakies frakcji. Bede zawsze dawac z siebie 100%. Na słóżbie będe na każdym evencie jak czas mi pozwoli Coś o sobie: Jestem Kuba . Mam 16 lat . Moje zainteresowanie to sport głównie piłka nożna i hokej. W wolnym czasie dużo jeźdze na rowerze po lesie oraz gram w MTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRVASH Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 (edytowane) Nick: trvash Imie: Gabriel Wiek: 15 lat SID: 55876 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Oczywiście Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Posiadam oba Ile minut masz na serwerze?: 200hrs (ok. 12k minut) Przeczytałeś regulamin?: Tak. ,,Laweta to misiak,, Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP-9/10, a ortografia 8/10. Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Realnie jestem w stanie poświęcić na to ok. 3-9h dziennie, ponieważ aktualnie mam bardzo dużo wolnego czasu, który moge poświęcić właśnie na służbę. Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Jestem aktywnym i dosyć angarzującym się graczem. Lubie Prace, które nie są monotonne (np: Kopalnia), dlatego szukam czegoś ciekawszego. W sara mógł bym jezdzić po mapie po terenach, wktórych nigdy wcześniej mnie niebyło, co tak naprawde jest na plus. Raczej niezwracał bym uwagi na wyzwiska od graczy, ponieważ bym ich poprostu ignorował. W razie potrzeby jestem również w stanie pomóc komuś np: wyciągnąć zbugowane auto lub podjechać na g1 w celu pomocy przy bramie. Coś o sobie: Jestem Gabriel, mam 15Lat i mieszkam w województwie Warmińsko-Mazurskim. Lubie jezdzić na deskorolce, ponieważ jest to dla mnie odskocznia od codziennej rutyny. Od niedawna ucze się również robić własne grafiki i staram się montować filmy. Co prawda niewychodzi mi to najlepiej ale grafiki jakoś już wychodzą :D. Przepraszam za błędy ale musze przyzwyczaić się do nowej klawiatury. Edytowane 19 Lipca 2020 przez TRVASH 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi