baxter Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 (edytowane) Nick: baxter Imie: Wiktor Wiek: 15 SID: 7605 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak Ile minut masz na serwerze?: 401 godzin i 1min Przeczytałeś regulamin?: Laweta to misiaki Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): na serwerze jestem cały dzien no to tak 4-5h Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): ponieważ am doswiadczenie w tej frakcji i bardzo ją lubie, byłem w sara na wielu innych serwerach i wiem że jestem w tym dobry, sara to koxy ❤️ Coś o sobie: mam na imię Wiktor mam 15 lat uczęszczam do technikum w zawodzie mechanika, na co dzień interesuje sie składaniem komputerów oraz motoryzacją, w mta gram już 5lat i jest to moja ulubiona gra a zwłaszcza serwer MultiRPG. Jestem bardzo koleżeński i karzdy może mi zaufać. gdy mój kolega ma najgorszy problem to zawsze mu pomogę. Wiele godzin spędzam grając na MultiRPG. to tyle życzę wszystkim powodzenia! Edytowane 14 Lipca 2020 przez baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeJoCIK Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Wzór: Nick:DeJoCIK Imie: Kacper Wiek: 14 SID: 56941 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak , posiadam. Ile minut masz na serwerze?: ponad 146 godzin Przeczytałeś regulamin?: Tak , przeczytałem Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Dziennie tak 2-3h Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Dlaczego ja? Ponieważ jestem graczem starającym się, nie odwalam , nie oszukuję jestem miłym graczem. Chce sprzątać ulice przed 'opuszczonymi' samochodami. Będę pomagał graczom na wszelkie sposoby.Coś o sobie: Mam na imię Kacper moim Hobby jest granie w przeróżne gry komputerowe. Szanuję Administracje , SAPD , SAMC, SAFD, SARA i inne frakcje bo to też są ludzie. Dziennie spędzam dużo czasu przed komputerem. jade na wakacje i mnie nie będzie tak do 22.07.2020. Dziękuje za przeczytanie i życzę innym dostania się do frakcji do której chcecie :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 (edytowane) Nick:Matrix2093 Login:Matrix2093 Wiek:13,5 Sid:60661 Tak Mam dsc ale Ts3 niemam 133h 37min Tak 7,5/10 Od 3h do 11h Bo chciałbym postarać się być miły ale też twardy. Dużo jeżdżę i dużo spędzam czasu na mapie. Mam 13,5 ale zachowuje się jak 18. Edytowane 15 Lipca 2020 przez Matrix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BL4CK3D Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 (edytowane) Nick:BL4CK3D Imie:Ariel Wiek:15 SID:20191 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Oczywiście. Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Oczywiście. Ile minut masz na serwerze?: 14 760 minut. (ich liczba ciągle rośnie) Przeczytałeś regulamin?: Oczywiście. Laweta to misiak. Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Średnio 3-4h dziennie.Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Jestem ambitny i chciałbym rozwijać się na serwerze. Gdybym dostał się do frakcji dążyłbym do tego by frakcja rozwijała się w jak najlepszym kierunku. Lubie odgrywać różnego rodzaju akcje RP i myślę że mógłbym rozwinąć skrzydła. Lubie różnego rodzaju interakcje z innymi graczami. Szybko się uczę i pochłaniam dużo wiedzy. Bardzo lubię ten serwer i jest jedynym na którym regularnie gram przez co chciałbym rozwijać się na nim na różne sposoby. Myślę że bardzo dobrze wykorzystałbym szanse.Coś o sobie: Mam dużo wolnego czasu i szybko nawiązuje kontakty z innymi ludźmi. Uwielbiam grać wspólnie ze znajomymi też w inne gry typu Cs, Ets, Gta online i oczywiście mta. Aktualnie Będę chodził do 2 klasy technikum programistycznego i moim celem jest pisanie różnych skryptów i pluginów do różnych gier z sandboxowych trybem multiplayer własnie takich jak np. Mta. Edytowane 17 Lipca 2020 przez BL4CK3D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RabidWisteria53 Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Nick:RabitWisteria53 Imie:Aleksandra Wiek:15 SID:32285 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak Ile minut masz na serwerze?:118h Przeczytałeś regulamin?:oczywiscie[Laweta to misiak] Znajomość RP/Ortografii (0-10):7/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):2-3 godziny dziennie conajmniej Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Jestem spokojna,kulturalna.Umiem sluchac się wyższej rangi.Mam dosc duże doświadczenie, ponieważ dużo czasu spędzalam w tej frakcji na serwerze, który już nie istnieje. Nie będę się lenić i tylko jeździć po mieście jak niektórzy, którzy chcą tylko zarobić. Coś o sobie:Mam na imię Ola[Aleksandra]. Pochodzę z Małopolski. Moją pasją jest jazda na koniu XD i sporty ekstremalne. Lubię zwierzęta, mam psa, 2 świnki morskie i chomika[bo kos mi zdechł wczoraj].Lubię podróżować oraz grać w gry.Umiem jeżdzić autem w realu, więc myślę, że w SARA też mi wyjdzie.Jestem miła i opanowana, ale potrafię się zdenerwować, między innymi przez osoby które taranują i zostawiają auta na środku drogi. Mam nadzieję że się dostanę, jednak życzę każdemu szczęścia i dostania się do frakcji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eldorado1233346 Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Nick: |TBA|eldoradoImie: Czarek Wiek: 14(zaraza 15)SID: 64086Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: oba posiadam Ile minut masz na serwerze?: 130h Przeczytałeś regulamin?: Tak Laweta To MisiekZnajomość RP/Ortografii (0-10): 10/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 7,8h Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Ponieważ Na innym serwerze Grałem w frakcji SARA oraz Sprawia mi sporą przyjemność granie na serwerze i bycie w frakcji SARA 🙂Coś o sobie: Cześć! Mam na imię Czarek! Mam 14lat (zaraz 15) Posiadam Ogromną zajawę na Rowery DH uwielbiam jeździć po różnych traskach a po za jeżdżeniem rowerem lubię grać w gry. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie bo chcę spróbować swoich sił na tym serwerze. 🙂 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 (edytowane) Nick: Cielok321 Imie:Kuba Wiek:15 SID:67937 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak Ile minut masz na serwerze?:770 Przeczytałeś regulamin?:Tak od razu Znajomość RP/Ortografii (0-10): 10/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 3h-4h dziennie (czasami wiecej) Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Denerwują mnie ludzie , ktorzy blokują autami ulice. Byłbym bardzo dobrym i żetelnym pracownikiem. Wszystko było by odgrywane w RP Coś o sobie: Jestem żetelną i pomocną osobą, która szuka nowych przygód Edytowane 14 Lipca 2020 przez Loczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Haricks Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 (edytowane) Nick: HaricksImie: FabianWiek: 15SID: 29245Czy posiadasz sprawny mikrofon?: TakCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile minut masz na serwerze?: 224 godzinPrzeczytałeś regulamin?: Laweta to misiakZnajomość RP/Ortografii (0-10): RP 9, Ortografia 10Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 3-4h dziennie, może więcej jak się uda.Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ byłem już w wielu frakcjach, w tym TSA i SAMC na MultiRPG. Podczas tego czasu zbierałem doświadczenie jeżeli chodzi o RP i różne mechaniki serwera oraz zasady frakcji. Tym razem chciałbym spróbować swych sił w frakcji San Andreas Road Assistance i mam nadzieję, że uda mi się do niej dostać.Coś o sobie: Pochodzę z województwa Świętokrzyskiego, interesuję się muzyką, autami czy innymi grami. Mój ulubiony gatunek muzyki to metal - potrafię wymienić nazwę każdego zespołu po jednym riffie. Niektórzy uważają, że mam też wybitny humor w co szczerze wątpię.Pozdrawiam Edytowane 19 Lipca 2020 przez Haricks Drobne poprawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanSmieszek69 Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Nick:PanSmieszek696 Imie:Adam Wiek:14 SID:68205 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak Ile minut masz na serwerze?: 2 godz i 37 min Przeczytałeś regulamin?:Tak Znajomość RP/Ortografii (0-10):6/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie):2/3 godz dziennie Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Ponieważ jestem sprawiedliwy,uczynny dla serwera.Nadaje się na to stanowisko frakcji poniwaz lubie jezdzic lawetami.Moge poswiecic duzo na ta prace czasu i zaangażowania. Jestem uczynny dla serwera i dla frakcji. Jak już mówiłem mogę dużo czasu i zaangażowania na to stanowisko pracy. Jestem uczciwy i lubię przestrzegać prawa naszego serwera. Zaangażowanie będę miał ogromne. Coś o sobie: Proszę dodajcie mnie do tej frakcji będę pomagał serwerowi w rozwoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmurczeslaw Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 (edytowane) Nick:chmurczeslaw Imie:Alan Wiek:14 SID:26385 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:oby dwa Ile minut masz na serwerze?:95godz 55min Przeczytałeś regulamin?:Tak, laweta to misiak Znajomość RP/Ortografii (0-10):10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie):7h Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Bardzo lubię pomagać oraz chciałbym ułatwić graczom jazdę po drogach. Lubię wykonywać zadane mi wyzwania oraz chciałbym pomagać SARA. Bardzo mało się złoszcze prawie wcale a tym bardziej na innych a potyczek próbuje unikać. Coś o sobie:Interesuje się motoryzacją i esportem oraz lubię jeździć rowerem. Idę do klasy 8 gdzie nie lubię się uczyć ale trzeba i też to biorę pod uwage Edytowane 14 Lipca 2020 przez Chmurczeslaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuuBaaa Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 (edytowane) Nick: KuuBaaa Imie: Kuba Wiek:14 SID: 67170 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3? Wole Discorda Ile minut masz na serwerze? 4000+ Przeczytałeś regulamin?:Tak Laweta to MisiakZnajomość RP/Ortografii (0-10):Ortografia[{8,5-10] Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 2-3 godziny Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Myślę że jestem odpowiednią osobą na owe stanowisko. Bardzo spodobała mi się praca jako SARA na innym serwerze. Na tym tez chciałbym spróbować swoich sił jako SARA mam nadzieje ze dostane szanse Coś o sobie: Mam na imię Kuba mam 14 lat mieszkam w woj.mazowieckim lubię grać w piłkę nożną Edytowane 17 Lipca 2020 przez KuuBaaa 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dvuid Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 (edytowane) Nick: DvuidImie: DawidWiek: 16SID: 3718Czy posiadasz sprawny mikrofon?: takCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: posiadam to i to. Ile minut masz na serwerze?: 10260 minutPrzeczytałeś regulamin?: tak "Laweta to misiak"Znajomość RP/Ortografii (0-10): rp-7,ortografia - 9Ile czasu jesteś w stanie poświęcić naslużbę (realnie): tak szczerze z 2/3h dziennie.Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ jestem dość aktywnym graczem , łapie szybko kontakt co pomoże mi nawiązać dużo nowych znajomosci spośród pracowników SARA. Mam mózg i nigdy nie robie tzw „pajacerki” czyli zabieranie poprawienie zaparkowanych aut czy coś w tym stylu, przez to możecie mieć pewność ze nigdy nie będzie na mnie skarg. Coś o sobie: Mam na imie Dawid. Mieszkam w województwie zachodniopomorskim. Moim głównym hobby są sztuki walki oraz gry komputerowe. Aktualnie ide do 2 klasy technikum informatycznego. Na gry komputerowe spędzam większość wolnego czasu co pozwoli mi napewno przebywanie na służbie czasami dłużej niż napisałem pare pytan wyżej. Edytowane 19 Lipca 2020 przez Dvuid poprawianie przejrzystości 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LenZeZ Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 (edytowane) Nick: LenZeZ Imie: Igor Wiek: 16 SID: 67618 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Posiadam. Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak, bardziej korzystam z ts'a, aczkolwiek discord nie stanowi dla mnie żadnego problemu. Ile minut masz na serwerze?: 2400 Przeczytałeś regulamin?: Oczywiście. Laweta to Misiak. Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP-8 Ortografia-9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Zależy od dnia, jednego dnia mogę poświęcić na grę 5 godzin, drugiego mogę 3 godziny. Myślę, że spędzanie powyżej 2 godzin nie będzie stanowić żadnego problemu. Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Serwer bardzo mi się spodobał i ostatnimi czasy spędzam na nim bardzo dużo swojego czasu. Jeżeli mogę tak powiedzieć to szybko nawiązuje kontakt z innymi ludźmi (lubię poznawać nowe osoby) także na pewno bym się dogadał z członkami z pracy jak i innymi graczami. Praca jako SARA bardzo mnie zaciekawiła i chciałbym spróbować w niej moich sił, ze swojej strony obiecuję jak najlepiej wykonywać polecone mi zadanie. Mogę zapewnić, że postaram się zrobić wszystko aby nie było na mnie żadnych skarg. Coś o sobie: Nazywam się Igor mam 16 lat pochodzę z województwa zachodniopomorskiego. W wolnym czasie poświęcam dużo czasu na gry. Moim głównym hobby jest aktualnie freestyl'e i zamierzam się wybrać na najbliższą bitwę o Kostrzyn. Uczęszczam na codzień do Liceum i jestem na profilu MatFiz. Edytowane 19 Lipca 2020 przez LenZeZ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragaSe Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Nick:dragase Imie:bartek Wiek:17 SID:2486 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:oczywiscie Ile minut masz na serwerze?:570h Przeczytałeś regulamin?:tak Znajomość RP/Ortografii (0-10):9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):mysle że od 3 godzin w górę dziennie Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): jestem osobą miła i ogarnietą. Biorę każde RP frakcji do siebie i go się trzymam. Byłem już kiedyś v-liderem tej frakcji hak byl idk liderem. Przestrzegam regulaminów które są mi przydzielone do przestrzegania. Umiem pracować w grupie. Dawał bym równe pomysły dla zarządu frakcji żeby frakcji była lepsza. Pomagał bym tym co np. Nie byli na szkoleniach a chcieli by znać (jeśli tylko bym mógł). Jestem osobą również bez konfliktów. Jestem bardzo czasto na serwerze i między innymi bym przesiadywał właśnie na oto tej frakcji. Coś o sobie:witam mam na imię Bartek mam 17 lat. Po wakacjach będę uczęszczał do 2 klasy technikum. Interesuje się sportem i motoryzacja. W wolnym czasie gram w mta na tym serwerze lub w CS. Jestem osobą pomocna i dojrzała. Czasem lubię sobie pojeździć moterem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wachul Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Nick:wachul Imie:Wiktor Wiek:14 SID:43348 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:posiadam Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:posiadam Ile minut masz na serwerze?:67 godz 31 minPrzeczytałeś regulamin?:przeczytałem Znajomość RP/Ortografii (0-10):7 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):2 3 4 godz Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):myśle że nadaje się na to miejsce ponieważ szybko się uczę i chciałbym sbrubować innej pracy niż import export i inne.sara to moje ulubiona praca frakcyjna Coś o sobie:Nazywam się Wiktor mam 14 lat sara to moja ulubiona praca frakcyjna nie ma lepszej lubie ją ponieważ jeste bardzo ciekawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkoo_yt1 Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 (edytowane) Nick:DarkooYT Imie:Karol Wiek:14 SID:64834 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: mam tylko discorda Ile minut masz na serwerze?:90h Przeczytałeś regulamin?:tak Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):5godzin Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):ostatnimi czasy serwer mi sie spodobal i duzo na nim gram i chciałbym sprobowac swojich sil w frakcji sara. Coś o sobie: mam 14 lat nazywam sie karol mieszkam w kujawsko-pomorskim i ide teraz do 8 klasy oraz bardzo lubie grac na MULTIRPG Edytowane 16 Lipca 2020 przez darkoo_yt1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapaciaty_1337 Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Nick: KaPeCiQ Imie:Kacper Wiek: 13 SID:54766 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Oczywiscie Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Pewnie Ile minut masz na serwerze?: 152 godz Przeczytałeś regulamin?: Oczywiscie Laweta to misiak Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 5-8 godzin dziennie Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ długo marze żeby dostać się do tej frakcji. Jestem sprawiedliwy i nie odholowywował bym bez powodu. Bardzo podziwiam tą frakcje i mam nadzieję że się dostane. Coś o sobie: Mieszkam w woj. Lubelskim, nie obrażam bez powodu (wogóle nie obrażam), jestem dojrzały emocjonalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronaxd Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 (edytowane) Nick.Wronaxd Imię. Dawid Wiek.14 ID.66756 Czy posiadasz sprawny mikrofon? Oczywiście😃. Czy posiadasz ts i discord? Tak posiadam discord i ts. Na serwerze przegrałem 48h Na służbę poświęciłbym 3-4 h dziennie Przeczytałem regulamin (Laweta to Misiak) Znajomość rp 7/10 ortografia 10/10 Dlaczego ja? Ponieważ od zawsze podobała mi się praca jako pomocnik drogowy. Ta praca to było by w jakiejś części spełnienie mojego marzenia którym jest zostaniem asystentem drogowym😃. Lubię jeździć samochodami i znam dobrze mapęi.Jestem aktywnym graczem. 😁. Denerwują mnie auta pozostawiane na drogach, które utrudniają ruch drogowy. Coś od siebie. Mam na imię Dawid pochodzę z małej wioski w województwie małopolskim. Moim hobby jest rzeźbiarstwo a dokładnie rzeźbienie w drewnie. Jestem cichy, spokojny, opanowany, i potrafię się odpowiednio zachować w różnych sytuacjach. Dziękuję za poświęcony czas na przeczytanie mojego podania. Myślę że się nadam.😁 Edytowane 17 Lipca 2020 przez wronaxd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefotak Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Nick: PoteznyGangus Imie: Maksymilian Wiek: 15 SID: 55034 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak. "Laweta to Misiak" Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile minut masz na serwerze?:272,28 godz.-ok.16300minutPrzeczytałeś regulamin?:Tak Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP: 9,5/10 Ort:9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 3h. Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Jestem osobą kulturalną, miłą, szczerą, otwartą z wielkim poczuciem humoru. Staram się nie popełniać błędów lecz jeżeli je popełnię staram się jak najszybciej naprawić i nigdy nie powtórzyć. Nie mam problemu z wykonywaniem rozkazów wyższej rangi. Myślę, że dałbym rade zachować się dobrze w każdej sytuacji. Coś o sobie: Mam na imię Maksymilian. Mam 15 lat. Interesuję się piłką nożną,koszykówką,siatkówką oraz grami takimi jak : cs-go,lol,mc,gta v-sa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bursztyn Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 (edytowane) Nick: Bursztyn Imie: Mateusz Wiek: 17 lat SID: 66594 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Posiadam sprawny mikrofon Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Posiadam oba te komunikatory Ile minut masz na serwerze?: Na serwerze mam 35godzin czyli 3180 minut Przeczytałeś regulamin?: Tak "Laweta to misiak" Znajomość RP/Ortografii (0-10): 7/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Na służbę jestem wstanie poświęcić 3/4 godzin dziennie. Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Powinienem zostać wybrany ponieważ od początku grania na serwerze mówiłem wszystkim moim znajomym że "Kiedyś dołączę do SARY" i mam nadzieję że to się spełni. Myślę że to ja powinienem zostać wybrany ponieważ denerwuje mnie gdy ktoś zostawi auto na środku drogi lub w jakimś miejscu gdzie przebywa dużo graczy. Powinienem zostać wybrany ponieważ jestem miły, pomocny oraz ciężko mnie zdenerwować. Coś o sobie: Mam na imię Mateusz, mieszkam w mały mieście niedaleko Gorlic w Małopolsce. Niedawno obchodziłem swoje 17 urodziny. Mam też młodszą siostrę którą na serwere można spotkać jako Kinia_xD. Jestem też wielkim fanem universum Star Wars. Mam dużą nadzieję że się dostanę do organizacji Edytowane 17 Lipca 2020 przez Bursztyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speed Booster Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 (edytowane) W dniu 13.07.2020 o 15:08, papcio napisał: Nick: [LZUK]Speedy Imie: Tomasz Wiek: 15 SID: 46906 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Ile minut masz na serwerze?: na chwilę obecną 145 godzin Przeczytałeś regulamin?: Przeczytałem (Laweta to misiak - podpunkt 19 w regulaminie) Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9,5/10 (czasem popełniam drobne błędy ortograficzne) Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): kilka godzin dziennie Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Jestem aktywnym graczem. Czuję potrzebę spróbowania czegoś innego (odskocznia od organizacji lub ciągłej pracy na import/export). Będę sumiennie wykonywał swoje zadanie. Jestem kulturalny oraz potrafię słuchać rang wyższych od siebie. Coś o sobie: Nazywam się Tomasz, mam 15 lat i pochodzę z dolnego śląska, moją pasją są gry komputerowe, ale również interesuję się motoryzacją i Amerykańskim rapem/trapem (ulubiony raper - Lil Loaded). W przeszłości grałem w piłkę nożną i przez krótki okres próbowałem gry w tenisa. We wrześniu idę do technikum na kierunek technik-informatyk. Na serwerze gram od 15 marca 2020 roku, bardzo mi zależy na tym aby dostać się do frakcji SARA. Edytowane 19 Lipca 2020 przez Speed Booster 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edf Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Nick: Un4given.Imie: Kacper Wiek: 16 SID: 1417 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak, posiadam. Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak, Ile minut masz na serwerze?: 6k Przeczytałeś regulamin?: Tak. Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 6-10h dziennie. Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Uważam że jestem dobrym kandydatem na posadę, gdyż umiem podporządkować się do rang wyższych i nie mam z tym problemu. Jeśli chodzi o mnie to jestem osobą dążącą do celu nie poddaje się z tego co robię. Lubię pomagać innym, ponieważ jest to przyjemne i potrzebne dla innych. Nadaje się na członka frakcji również min. dlatego, że dużo gram na serwerze, jestem aktywny i spędzanie więcej czasu na służbie SARA nie będzie dla mnie żadnym problemem.Coś o sobie: Cześć mam na imię Kacper mam 16 lat uczęszczam do średniej szkoły technikum na profilu informatycznym. Moimi największymi zainteresowaniami to grafika komputerowa, programowanie i inne tego podobne. Następnym hobby to enduro w którym udzielam się od kilku dobrych lat z ogromną pasją do motorów z czego sam posiadam dwie tego typu maszyny. Kilka dobrych lat temu moim zainteresowaniem topowym był sport gdzie wiele razy w zawodach kończyłem na podium nauczyło mnie to wielu rzeczy, ale od lenistwa i nie chcenia zaprzestałem robić to w czym byłem dobry i skupiłem się głownie na nauce po ukończeniu szkoły podstawowej oraz na tematyce informatycznej aby udoskonalać się w tym jeszcze bardziej. Jestem osobą otwartą na nowe rzeczy, wyzwania przez co jestem już do tego przyzwyczajony. Cechuje mnie również szczerość do innych jeżeli jest coś co mam do powiedzenia a wiem że osoba/osoby zareagują na to naturalnie po prostu to z siebie wyciągam nie lubię nie sprawiedliwości, dlatego jeżeli ktoś potrzebuje pomocy bo został np. oszukany a jest to osoba z dobrym zachowaniem to jak najbardziej otwieram się na pomoc tej osobie. Myślę że tyle wystarczy oraz mam nadzieje że moje podanie zostaje przyjęte pozytywnie pozdrawiam całą ekipę SARA i tych co próbują się dostać do frakcji pisząc tu podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KINGGG Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Nick: KINGGGG Imie: Michał Wiek: 18 SID: 57658 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak. Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Discord'a owszem, jeśli trzeba pobranie ts3 również nie będzie problemem. Ile minut masz na serwerze?: 109h i 30 minut aktualnie - czyli, 6570 minut.Przeczytałeś regulamin?: Tak. "Laweta to misiak" 😄 Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP - 9/10 Ort.- 10/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): W tygodniu ok. 3-4h, weekendy/dni wolne od pracy - ok. 7-8h, może więcej nawet. Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Zawsze interesowały mnie takie frakcje, lecz nigdy nie było mi dane do tak owych dołączyć. Chciałbym spróbować swoich sił właśnie na tym serwerze. Szybko się uczę i z miłą chęcią, rzetelnie będę pomagał w utrzymaniu porządku na naszych serwerowych drogach. 😉 Coś o sobie: Na imię mam Michał, mieszkam na górnym śląsku, uczę się w kierunku mechaniki samochodowej co łączy się po części z moją pasją. Jestem osobą pogodną, chętną do rozmów, współpracy, lubię pożartować ale też potrafię zachować się tak jak trzeba i kiedy trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergio_Ramirox Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Nick: OKTEK_51 Imie:OKTAWIAN Wiek:18 SID:36135 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:TAK Ile minut masz na serwerze?:95h prawie Przeczytałeś regulamin?:tak Znajomość RP/Ortografii (0-10):RP 9/10 ortografia dobrze chociaż czasami zdarzają sie błędy Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):60h tygodniowo bo pracuje Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Chiciałbym sie dostać do tej frakcji ponieważ kiedyś byłem liderem owej frakcji.Ogarniam również RP bardzo dobrze. Chciałbym sie sprawdzić w tej frakcji żeby sie troche bardziej podszkolić i oswoić z tą frakcją. Coś o sobie:Mam na imię Oktawian mam 18 lat i teraz od września ide do 3 klasy zawodowej w kierunku mechanik. Poszedłem w tym kierunku ponieważ lubie grzebać przy autach i motorach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszproblem123 Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Nick:|-BS-|27eh Imie:kamil Wiek:15 SID:54853 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:oczywiscie Ile minut masz na serwerze?:369godz 15min Przeczytałeś regulamin?:Tak Znajomość RP/Ortografii (0-10):10/9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):4 godzin dziennie ale moge wiecej Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):zawsze chcialem byc w frakcji na tym serwerze duzo czasu spedzam na nim i chce ten czas bardziej urozmaicic Coś o sobie:lubie jezdzic na motorze uwielbiam grac w pilke nozna i interesuje sie mechanika samochodowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi