Nexury Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Było fajnie że grałem na multi itp że byłem frakcji i administratorem. Ale coś się kończy coś zaczyna 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 oddasz admina? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigKrzak Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 0.0 siemano 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Nie no moja najlepsza morda odchodzi kurna ziomek zostań albo cię zmuszę siłą byłeś fajnym członkiem administracji i bardzo cię przez ten czas polubiłem przemysł to sobie jeszcze mordo ale jeżeli naprawdę musisz odejść no to się trzymaj mordo kc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reftixd Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 siemano 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexury Opublikowano 13 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Godzinę temu, MeFiuFiu napisał: oddasz admina? Jak by się dało to nie napierdalaj rapsy i zdobądź xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexury Opublikowano 13 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Godzinę temu, TurboWojtek napisał: Nie no moja najlepsza morda odchodzi kurna ziomek zostań albo cię zmuszę siłą byłeś fajnym członkiem administracji i bardzo cię przez ten czas polubiłem przemysł to sobie jeszcze mordo ale jeżeli naprawdę musisz odejść no to się trzymaj mordo kc Wiem ale znudził mi się już ten serwer ek i było fajnie i was zapamiętam wszystkich :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexury Opublikowano 13 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 @TurboWojtek może kiedyś powruce na serwer ek ale na administratora już nie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexury Opublikowano 13 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Jedynie co to kocham całą administracji i nie zmieniajcie się kochani pozdrawiam was 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_Escobar Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Widzimy się gdzie indziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespa velutina Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 p**m XD kittymati z Ka****a pozdro powodzenia es Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 kox jesteś nexury 3maj się tam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaudiiia Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Trzymaj się! ;{ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_Escobar Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Widzimy się gdzie indziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexury Opublikowano 14 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Dobra chyba już powrócę Xd ale tylko pplomafać w administracji :3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexury Opublikowano 14 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Pomagać* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexury Opublikowano 14 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 50 minut temu, KQBA napisał: 3m się dzięki za prawka xD ja powracam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexury Opublikowano 14 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Albo odchodzę z serwera nwm nudy mam przez te wakacje /: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexury Opublikowano 15 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 dobra walic to zostaje xD 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karas. Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 @Nexury jestes 2headem 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ZIIOLO Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Siemaneczkoo 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaudiiia Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Tak szybko wróciłeś? Witamy ponownie xD 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksiendzu,., Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 coś się kończy coś zaczyna ? Jeb*ć disa sku**ysyna XDDDD elo kotełek 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi