vespa velutina Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 ograny co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosy.exe Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 2 godziny temu, OneManSixBlades napisał: jeszcze jakiegos manadarynka w SAMC na liderze brakuje pojebani jestescie i tyle wyjebac tego dwu głowca z liderówki i wrócic @Sonicki i bedzie git wariacie +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_n00l Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Oj byczki. Chyba trzeba wrócić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosy.exe Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 1 minutę temu, Sonicki napisał: Oj byczki. Chyba trzeba wrócić oj musisz, musisz #sanoxlota 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myven_ Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Jak mandaryna był liderem, prawie cały czas byłem w samc. Nir byłem z innymi liderami w frakcji ale wiem ze mandaryna słabo się frakcją zajmował... ale co inni robili to ja nwet nie.. po mandarynie w samc nastały ciemne czasy i nie wiem co dalej będzie. Lecz wrócił bym do Samc bo tęsknię za tym rp 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosy.exe Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 4 minuty temu, Myven_ napisał: Jak mandaryna był liderem, prawie cały czas byłem w samc. Nir byłem z innymi liderami w frakcji ale wiem ze mandaryna słabo się frakcją zajmował... ale co inni robili to ja nwet nie.. po mandarynie w samc nastały ciemne czasy i nie wiem co dalej będzie. Lecz wrócił bym do Samc bo tęsknię za tym rp Ale czemu jesteś takim tchorzem, że boisz się napisać z oryginalnego konta, a nie z fejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HWvKOR Opublikowano 21 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 4 minuty temu, OneManSixBlades napisał: ch*j nas to obchodzi spierdalaj stąd pajacu widać jak kultury nauczony. Moim zdaniem sonicki gorzej prowadził frakcję (możliwe, że jest to spowodowane dziwnym rozłomem frakcji na jakieś grupy). @Mandarynka prosze wroc, wszyscy na ciebie czekaja 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosy.exe Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Teraz, HWvKOR napisał: widać jak kultury nauczony. Moim zdaniem sonicki gorzej prowadził frakcję (możliwe, że jest to spowodowane dziwnym rozłomem frakcji na jakieś grupy). @Mandarynka prosze wroc, wszyscy na ciebie czekaja 🙂 nikt nie czeka, poza tym po tym zdaniu widać kim jesteś, nie ładnie Mentorku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosy.exe Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Teraz, OneManSixBlades napisał: smietniku j**any co ty mi bedziesz mowic czy nauczony kultury czy nie pajacu pier**lony zara mozesz wyjebac kurwo jebana cisie odechce grac na tym serwerze baranie jebnay bedziesz mi mowic co moge a czego nie cwelu bardaszany Proszę cię Nie znizaj się do jego poziomu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samurai Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Moim zdaniem osoba która napisała ta skrage powinna powiedzieć kto to a nie tchórzyć że lote dostanie miał odwagę ja napisać, a nie ma odwagi się przyznac? Trochę słabe to bo i tak wyjdzie kto to napisał no... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HuTa59 Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Witamy pana Mentorka za fejkowym kontem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosy.exe Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 4 minuty temu, Samurai napisał: Moim zdaniem osoba która napisała ta skrage powinna powiedzieć kto to a nie tchórzyć że lote dostanie miał odwagę ja napisać, a nie ma odwagi się przyznac? Trochę słabe to bo i tak wyjdzie kto to napisał no... znaczy to już wiadome więc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosy.exe Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosy.exe Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 1 minutę temu, Mentorek1232 napisał: ZObacz se ceju na pomoc i inder zobaczy czy mam fake konto cwelu bity. oj, właśnie przedstawiłes swój poziom 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HWvKOR Opublikowano 21 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Mandarynka albo rekrutacja (może się dostane ja, bo mam wysoką rangę) . Ludzie od sonickiego są zbyt toksyczni, myślą że wszystko mogą. P.S nie jestem mentorkiem 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosy.exe Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 a jaka masz range pochwal się tchórzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 8 minut temu, HWvKOR napisał: Mandarynka albo rekrutacja (może się dostane ja, bo mam wysoką rangę) . Ludzie od sonickiego są zbyt toksyczni, myślą że wszystko mogą. P.S nie jestem mentorkiem 😆 Serio??? Bać się przyznać kim się jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 W dniu 20.07.2020 o 11:31, HWvKOR napisał: Frakcja do której należy oskarżony : SAMC (ANONIM bo nie chce loty) Nick osoby oskarżonej : ZARZĄD SAMC Powód : Nic nie robią z frakcją. Wszyscy tylko na nią narzekają, odwalają, brak jakiejkolwiek integracji, akademicy wszyscy odchodzą po dniu ... Dowody : https://multirpg.pl/topic/21956-rekrutacja-do-samc-lipiec/?do=getNewComment ^^ Nikt nie chce pisać rekrutacji, ostatnich wyników nie ma, bo każdy odszedł i ma w dupe frakcję, którą zarząd się nie zajmuje. Oczekiwania : zmiana lidera i zarzadu na jakiegos poprzedniego, ogarnietego Wyników nie było? Chcesz ss że były ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Godzinę temu, Samurai napisał: Moim zdaniem osoba która napisała ta skrage powinna powiedzieć kto to a nie tchórzyć że lote dostanie miał odwagę ja napisać, a nie ma odwagi się przyznac? Trochę słabe to bo i tak wyjdzie kto to napisał no... Raczej masz za mało iQ, dzięki temu, że został anonimowy zwrócił uwagę na to co się wewnątrz SAMC odpierdziela 🙂 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 2 minuty temu, NinjSS napisał: Raczej masz za mało iQ, dzięki temu, że został anonimowy zwrócił uwagę na to co się wewnątrz SAMC odpierdziela 🙂 Zawsze teraz może mi zgłosić na pv, nie mam zamiaru dawać mu loty czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Teraz, Mandarynka napisał: Nie chce loty, więc się ukrywa, co w tym dziwnego. Pewnie lubi tą frakcje, ale nie lubi zarządu i chce coś zmienić, naprawić. plus społeczny za dobrą postawę Teraz się staram żeby naprawić frakcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Teraz, nacxx napisał: Zawsze teraz może mi zgłosić na pv, nie mam zamiaru dawać mu loty czy coś. gdyby nie było dymu o tą skarge by było u was ciągle to samo a teraz macie też do myślenia o co chodzi dokładnie 😛 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Teraz, NinjSS napisał: gdyby nie było dymu o tą skarge by było u was ciągle to samo a teraz macie też do myślenia o co chodzi dokładnie 😛 Ja jestem od wczoraj we frakcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 1 minutę temu, nacxx napisał: Ja jestem od wczoraj we frakcji kox a ja mam 10 lat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Teraz, NinjSS napisał: kox a ja mam 10 lat Kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi