Skocz do zawartości

[Odrzucam]skarga na samc

HWvKOR
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jak mandaryna był liderem, prawie cały czas byłem w samc. Nir byłem z innymi liderami w frakcji ale wiem ze mandaryna słabo się frakcją zajmował... ale co inni robili to ja nwet nie.. po mandarynie w samc nastały ciemne czasy i nie wiem co dalej będzie. Lecz wrócił bym do Samc bo tęsknię za tym rp

• Like 1

4 minuty temu, Myven_ napisał:

Jak mandaryna był liderem, prawie cały czas byłem w samc. Nir byłem z innymi liderami w frakcji ale wiem ze mandaryna słabo się frakcją zajmował... ale co inni robili to ja nwet nie.. po mandarynie w samc nastały ciemne czasy i nie wiem co dalej będzie. Lecz wrócił bym do Samc bo tęsknię za tym rp

Ale czemu jesteś takim tchorzem, że boisz się napisać z oryginalnego konta, a nie z fejka

4 minuty temu, OneManSixBlades napisał:

ch*j nas to obchodzi spierdalaj stąd pajacu

widać jak kultury nauczony. Moim zdaniem sonicki gorzej prowadził frakcję (możliwe, że jest to spowodowane dziwnym rozłomem frakcji na jakieś grupy).

@Mandarynka prosze wroc, wszyscy na ciebie czekaja 🙂

Teraz, HWvKOR napisał:

widać jak kultury nauczony. Moim zdaniem sonicki gorzej prowadził frakcję (możliwe, że jest to spowodowane dziwnym rozłomem frakcji na jakieś grupy).

@Mandarynka prosze wroc, wszyscy na ciebie czekaja 🙂

nikt nie czeka, poza tym po tym zdaniu widać kim jesteś, nie ładnie Mentorku

Teraz, OneManSixBlades napisał:

smietniku j**any co ty mi bedziesz mowic czy nauczony kultury czy nie pajacu pier**lony 

zara mozesz wyjebac kurwo jebana cisie odechce grac na tym serwerze baranie jebnay 

bedziesz mi mowic co moge a czego nie cwelu bardaszany

Proszę cię Nie znizaj się do jego poziomu

4 minuty temu, Samurai napisał:

Moim zdaniem osoba która napisała ta skrage powinna powiedzieć kto to a nie tchórzyć że lote dostanie miał odwagę ja napisać, a nie ma odwagi się przyznac? Trochę słabe to bo i tak wyjdzie kto to napisał no... 

znaczy to już wiadome więc.. 

8 minut temu, HWvKOR napisał:

Mandarynka albo rekrutacja (może się dostane ja, bo mam wysoką rangę) . Ludzie od sonickiego są zbyt toksyczni, myślą że wszystko mogą. 

P.S nie jestem mentorkiem 😆

Serio??? Bać się przyznać kim się jest? 

W dniu 20.07.2020 o 11:31, HWvKOR napisał:

Frakcja do której należy oskarżony : SAMC (ANONIM bo nie chce loty)

Nick osoby oskarżonej : ZARZĄD SAMC

Powód : Nic nie robią z frakcją. Wszyscy tylko na nią narzekają, odwalają, brak jakiejkolwiek integracji, akademicy wszyscy odchodzą po dniu ...

Dowody : https://multirpg.pl/topic/21956-rekrutacja-do-samc-lipiec/?do=getNewComment

^^ Nikt nie chce pisać rekrutacji, ostatnich wyników nie ma, bo każdy odszedł i ma w dupe frakcję, którą zarząd się nie zajmuje.

Oczekiwania : zmiana lidera i zarzadu na jakiegos poprzedniego, ogarnietego

Wyników nie było? Chcesz ss że były ?

Godzinę temu, Samurai napisał:

Moim zdaniem osoba która napisała ta skrage powinna powiedzieć kto to a nie tchórzyć że lote dostanie miał odwagę ja napisać, a nie ma odwagi się przyznac? Trochę słabe to bo i tak wyjdzie kto to napisał no... 

Raczej masz za mało iQ, dzięki temu, że został anonimowy zwrócił uwagę  na to co się wewnątrz SAMC odpierdziela 🙂

• Like 1
  • Haha 1

2 minuty temu, NinjSS napisał:

Raczej masz za mało iQ, dzięki temu, że został anonimowy zwrócił uwagę  na to co się wewnątrz SAMC odpierdziela 🙂

Zawsze teraz może mi zgłosić na pv, nie mam zamiaru dawać mu loty czy coś.

Teraz, Mandarynka napisał:

Nie chce loty, więc się ukrywa, co w tym dziwnego. Pewnie lubi tą frakcje, ale nie lubi zarządu i chce coś zmienić, naprawić.

plus społeczny za dobrą postawę

Teraz się staram żeby naprawić frakcje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.