Kacperekto Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 (edytowane) No co opuszczam serwer bo już za dużo gram i trzeba zrobić przerwę może kiedyś wrócę oznaczę kilka osób ❤️ Może mnie ktoś pamięta może nie jestem starym graczem jak pokazuje sid 424 🙂 @Inder00 za***isty serwer 🙂 @KrzysztoW Dzięki za granie w warcaby wariacie kc 🙂 @TurboWojtek Pozdrawiam cie wariacie @Pablo_Escobar dobry vLider @Francik dobra bardzo Lider 🙂 @Smallspy. baj ❤️ dawaj na Zarząd zasługujesz @TOMEO Powodzenia w prowadzeniu SAPD @NinjSS Powodzonka w SAPD Wariacie miałem pisać rekru ale nie chce grac w MTA 🙂 @xm3ku Wariat @Klaudiiia kc podaj fb kiedyś. Klaudia na vLidera ❤️ @_ZIIOLO to może na zarząd ? hmm 🙂 @LubieOgorki oraz @-M4ksiu- najlepsze wariaty SAPD oby tak dalej kilka osób z PSP @Kizzy PA @Nexury narka @Molak94 eldo @PatykYo eldo @PiotrxD narka @jaros22 @Positive narka @cinek7099 nara @Zhave. elo zdrajca Dziękuje za gre Pozdrawiam kc ❤️ jak kogoś nie oznaczyłem to sorki Edytowane 20 Lipca 2020 przez Kacperekto 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-M4ksiu- Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 3maj sie mordo! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_Escobar Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Narka ❤ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannabis Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 spierdalaj ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrxD Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Trzym się ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Trzymaj się ziomek i dzięki że o mnie wspomniałeś wróć kiedyś jeszcze i pamiętaj zawsze będziesz moim mordeczką ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespa velutina Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 piszesz że Francik dobry bardzo Lider a odszedłeś z frakcji i chciałeś wrócić do Wilq'a nie udało się więc odchodzisz XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marszol Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Jak ja planuje emeryture tak od marca ale coś mi się nie udaje, elo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespa velutina Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 @xm3ku proste 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 3maj się byqu o mnie zapomiałeś. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emeryt Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Do zobaczenia jeszcze wrócisz czuje to 😄😄 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Trzymaj się Mordo, lamer w warcaby jesteś może jeszcze kiedyś wygrasz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ZIIOLO Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Może kiedyś, trzymaj się mordeczko!! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaros22 Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Narazie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaudiiia Opublikowano 23 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Trzymaj się, mały szczurze! Fb nie podam 😛 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi