Cannabis Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 (edytowane) Siema misiaki spierdalam z serwera drugi raz no niestety teraz prawdopodobnie nie wrócę tak już bywa ale no nic. jak coś nie jestem alkoholikiem. https://imgur.com/a/OB5vVEz @Kujukwangu najlepsza morda jak coś za***iście sie z toba zawsze odpierdalało ❤️ a i zajmij się januszkiem hehe @Janusz.cj* stary sp***dala na bahamy wroce za 20 lat, sluchaj sie kuja tego propsa ❤️ @NinjSS kozak jak zawsze ❤️ @TOMEO frajer jestes i tyle, nie no kc @Tropeuhh ahh sie nocami siedziało hehe, go zarząd @Error_game go zarząd misiaku kocur jestes @the_king97 no mieliśmy iść na duty razem ale kiedy indziej, go zarzad ❤️ @IdusTV młody ma talent @Hamsik48 warto bylo dac ci te 100kk wiesz za co XD kc misiaku trzymaj sie tam @MDeath ehh co ja mam ci powiedzieć szlaufie że kc @BigKrzak oj byniu kocur jesteś i za***ista mordeczka ❤️ @MeFiuFiu zadymka fiu fiu, kocur totalny @MrThePat te szoferinio trzymaj się ❤️ @xmartix a fajnie fajnie się z tb odpierdalało jak kogoś nie oznaczyłem to sorry zrobie dla cb laurke zebys mi wybaczyl ❤️ jak ktoś coś chce to dc zawsze odpisze ; Cannabis#1214 Edytowane 2 Sierpnia 2020 przez Cannabis 1 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrThePat Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 (edytowane) Szkoda 😞 czekamy na powrót taksówkarz Edytowane 3 Sierpnia 2020 przez MrThePat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziarniak Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Papa miło się grało i odwalało 😞❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 3maj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MDeath Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 nie no cannabisek kc smrodzie <3333 wracaj szybko ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kujukwangu Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Co ty odpierdalasz /me łapie na lasso cannabisa /do udane? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tredox Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Bajo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Cześć i się trzymaj ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Ale w lige jeszcze zawsze można zagrać.Trzymaj się mistrzu! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz.cj* Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Nje idziesz nigdzie bo ci kreta na mordę spuszcze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xmartix Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Kc cannabis kontakcik musimy trzymac pisz dsc❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 A Cb to ja żegnać nawet nie musze. Lepiej uważaj na wieszaka pająka XD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannabis Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 15 godzin temu, MDeath napisał: nie no cannabisek kc smrodzie <3333 wracaj szybko ! pewnie, zapamiętam ten tekst jak graliśmy w lige "Jak ty kurwo ryja nie masz" XDDD mistrzostwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannabis Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 10 godzin temu, Kujukwangu napisał: Co ty odpierdalasz /me łapie na lasso cannabisa /do udane? ./do nie ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannabis Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 8 godzin temu, MeFiuFiu napisał: Ale w lige jeszcze zawsze można zagrać.Trzymaj się mistrzu! pewnie szefie w lige jeszcze zagramy! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannabis Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 7 godzin temu, Janusz.cj* napisał: Nje idziesz nigdzie bo ci kreta na mordę spuszcze oj nie nie byniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannabis Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 6 godzin temu, Tropeuhh napisał: 3maj się masz wrócić es sie zobaczy ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannabis Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 3 godziny temu, xmartix napisał: Kc cannabis kontakcik musimy trzymac pisz dsc❤️ oj pewnie kontakt musi byc ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannabis Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, NinjSS napisał: A Cb to ja żegnać nawet nie musze. Lepiej uważaj na wieszaka pająka XD pewnie mnie nie musisz, pająkowi jak wy***ie z bara to się będzie kręcił jak karuzela ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_king97 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Mordka trzymaj się ❤️ miło spędzony czas 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigKrzak Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 (edytowane) Najlepsza mordzia ucieka :c nie zapomne tych chwil :c jak wrócę to się w Lola popyka papa :c wroc kiedyś Edytowane 3 Sierpnia 2020 przez BigKrzak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannabis Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 3 godziny temu, the_king97 napisał: Mordka trzymaj się ❤️ miło spędzony czas +69 fajne spędzony czas 2 godziny temu, BigKrzak napisał: Najlepsza mordzia ucieka :c nie zapomne tych chwil :c jak wrócę to się w Lola popyka papa :c wroc kiedyś no gramy w lige tak o, ja tez nie zapomne tych chwil ❤️ 21 minut temu, BillyKid napisał: A mnie nie oznaczył :C Cannabis to kurczak es przepraszam wybacz mistrzu ;c, pewnie ze kurczak ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ZIIOLO Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Siemanko mordziaty, trzym się tam cieplutko! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz.cj* Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 17 godzin temu, Cannabis napisał: oj nie nie byniu Oj tak tak byniu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pientacho Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 elo 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi