♥ undefined*pdc ♥ Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 (edytowane) @plagatokoks dziekuje za super chwile mariusz malinowski @Sonicki poza tym, że się często kłócimy, dzięki za szanse w SAMC @IgiGangus widzimy sie we wrzesniu na korytarzu XDD @KrzysztoW jak cos to nie ja miałem antyspammera na forum @Ju$tKruci technik elektryk here haha @BigKrzak Dzieki za szanse w TSA, fajnie sie jezdzilo taxi @Klaudiaa dzieki za rollercoster emocji podczas napadu na pizze w bb hahaha @GMWolf414 frajerem jestes NAUUURA @Kaczaaaeak dzieki za godzinne specowanie mnie i wyłapywanie frajerów co mi taxi taranują @czits trzymaj sie mordeczko, dzieki za SAMC i latanie LPR w wodzie ❤️ @dajspokuj najpierw strażak potem szeryf @NeveR. pij tego monstera frajerze ❤️ @cegla2005 co tam jak tam taksówkarzu @Spejson. kiedy nowy rapik? @xmartix mój kolega chce iść na randke z tb tak wgl @typowy laweciarz @MajorSvchodolski cokolwiek by sie nie działo - nie idzcie na 60-tke do niego! ❤️ Jak kogoś nie oznaczyłem to sorki, ale dziękuje za wszystko! PS: DYMY NA TS3 NADAL BĘDĄ, TYLKO TROCHĘ RZADZIEJ ❤️ TRZYMAJCIE SIE! ❤️ Może kiedyś jeszcze wróce! Edytowane 12 Sierpnia 2020 przez ♥ undefined*pdc ♥ 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IgiGangus Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Teraz, ♥ undefined*pdc ♥ napisał: @IgiGangus widzimy sie we wrzesniu na korytarzu XDD bede cie omijal szerokim łukiem XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IgiGangus Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Kara serwerowa Nick: @♥ undefined*pdc ♥ Admin: Blender. Typ: Wyciszenie Wygasa: 2020-08-13 15:30:06 Powód: obraza administratora 0.o 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 trzym sie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigKrzak Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Pewnie, ze tak 3maj sie byczku 😜 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosy.exe Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 siema es 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczaaaeak Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Trzym się byniu 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HuTa59 Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Nała 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to nie dmn Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 (edytowane) CZARNA ELKA W KOLECZKU SIĘ MIENI TO JEST LEGII ŚWIĘTY ZNAK wbijaj na ts czasem naura Edytowane 12 Sierpnia 2020 przez Ju$tKruci 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajorSvchodolski Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 (edytowane) no bywaj 😉 ja tam skonczylem z permbanem xD Edytowane 12 Sierpnia 2020 przez MajorSvchodolski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
♥ undefined*pdc ♥ Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 4 godziny temu, IgiGangus napisał: Kara serwerowa Nick: @♥ undefined*pdc ♥ Admin: Blender. Typ: Wyciszenie Wygasa: 2020-08-13 15:30:06 Powód: obraza administratora 0.o niestety,ale musze to powiedziec. Support to jeszcze nie administrator jebana kurwo :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
♥ undefined*pdc ♥ Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 4 godziny temu, MajorSvchodolski napisał: no bywaj 😉 ja tam skonczylem z permbanem xD PDW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi